jestem zszokowany wyborami,ilu dało się nabrać na obiecane...

jestem zszokowany wyborami,ilu dało się nabrać na obiecane 30 srebrników, na niedoszłego prezydenta,on już dawno powinien zniknąć ze sceny miasta,a tak fuksem został radnym.Jak można było głosować na krzemieniewskiego,łatał dziury w jezdniach,teraz będzie rewolucjonistą od parkingów. Dębczyński,następny obrońca mas pracujących,bierze dużą forsę,nic nie robiąc,no to trzeba dorzucić 1500 zł.za tzw.diety,teraz z Olgą K.H.będą jednością dla dobra swojej kieszeni. Ciekawe czy ona jeszcze zmieni kilka razy partie, oczywiście dla dobra ludu, a lud to kupi.

5 komentarzy

negocjator..

dziwię się wszystkim którzy glosują na Pałuckiego ! przecież za jego kadencji zieleń zmieniła się w beton ! w urzędzie niczego nie można załatwić pozytywnie , żadnego placu zabaw dla dzieci się nie można doprosić ... na co mi przystań , na co mi browar B ? przecież żaden obywatel z tego nigdy nie będzie korzystał !

4 8
ID:64083

Mk

@włocławiak100100,teraz dokupią? " pływaka" i będzie pat w R.M , nast. Komisarz Rządowy! Ten pan nie ma programu, a co sam przyznał prezydenturę we Włocławku traktuje jedynie prestiżowo.

3 3
ID:64085

Wpyskgo

~negocjator.. masz biedaku uprzedzenia, widać to i czuć na odległość. Po twoim wpisie sądzę, że nie wiesz po jakiego grzyba żyjesz we Włocławku. Jesteś tym, któremu z ambony nakładli do takich jak twój nawiedzonych łbów, farmazonów i niedorzeczności o zieleni, betonie, braku placów dla dzieci, przystani, i czego tam jeszcze wymyśliłeś..Przejdź się w te miejsca a < oczy swoje namaż maścią> .Jesteś żenującym ( pik, pik, pik, pik,pik )którego wpisów nikt nie bierze poważnie...A Feee !

3 5
ID:64087

zenek

no tak, okazuje się, że kłamstwo 100 razy powtarzane staje się prawdą i tak co niektórzy plotą bzdury na temat miasta i Pałuckiego, a przypomnicie sobie jak miasto wyglądało 8 lat temu, chcecie totalnego zastoju?

5 1
ID:64092

negocjator..

ja tam widzę nie trafione inwestycje ! zieleń zalaną betonem... powycinane drzewa kasztanowce ... likwidację skwerku ul : okrężna / okrzei .. widzę miejsca pracy stworzone tylko dla rodziny i znajomych rządzących np w browar B czy inne drogie inwestycje ... widzę zachłanność UM i ciągle tworzone nowe parkometry i strefy parkowania do wyłudzania pieniędzy od parkujących mieszkańców .... widzę brak kompetencji urzędników pracujących w urzędzie miasta ... widzę niechęć urzędniczą jak przychodzę coś załatwić w jakimkolwiek urzędzie .... widzę fuszerkę drogi dawnej jedynki .... widzę przede wszystkim bezrobocie sięgające ponad 20% ... brak perspektyw do życia dla młodych ludzi po szkole .... widzę podwyżki co roku za wodę i ścieki , śmieci ... ja widze o wiele więcej dlaczego WY tego nie widzicie ?! wpyskgo otwórz oczy ! bo jak na razie śpiewasz jak ci zagrają albo każą ! gów** się znasz i w du*** byłeś i to samo tam widziałeś

3 5
ID:64093

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA