Witam. Mieszkam na Włocławku w okolicach Wisły. Posiadam...

Witam. Mieszkam na Włocławku w okolicach Wisły. Posiadam Tv LG 32LG550B i na pokojowej antenie bez problemów znalazłam 8 programów na kanale36. Szukając na kanale 46 pokazuj mi pełną siłę i jakość sygnału jednak nie wyszukuje żadnych programów. W jaki sposób mogę odbierać więcej programów niż te 8 w MUX3 ??

3 komentarze

1

Te programy to byle co. Nie ma o co zabiegac.

0 0
ID:64393

george best

Telewizja cyfrowa już za Pan brat a tu taki numer .Ciesz się że odbierasz te 8 kanałów a telewizję rezimowa odbierasz ?

0 0
ID:64395

pwio$z

Szanowna Pani,
Odbiera Pani tylko 8 kanałów z MUX3 dlatego że prawdopodobnie skierowaną ma Pani antenę w stronę Placu Wolności gdzie ów multiplex się znajduje i jest to jedyny MUX który tam jest.
Należy więc próbować kierować antenę na inne nadajniki które "mają" wszystkie MUX'y tj. Płock lub Konin ( w Toruniu też jest chyba tylko MUX3). Jeśli mieszka Pani nad Wisła, to chyba lepszym kierunkiem będzie Płock. Nie wiem czy w przypadku miasta antena pokojowa wystarczy aby złapać sygnał na taką odległość bez zakłóceń. Ja mieszkam kilka km na południe od Włocławka i mimo że w linii prostej do Płocka mi bliżej to na antenie pokojowej łapię sygnał tylko z Konina.

1 0
ID:64398

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA