W Holandii od dzis podają jod ze względu na wybuch gówna...

W Holandii od dzis podają jod ze względu na wybuch gówna na Ukrainie a tu czytam w Polsce nic się nie dzieje .
Atom by spadł na Polskę to tez by tak gadali psychiatryk dosłownie jak maja ty ludzie wracać po co ?

12 komentarzy

Bajerant

Ty @ george poszedłeś chyba w ślady swojego guru. Nie pij tyle człowieku.

3 1
ID:64401

Olo

Takiemu trollowi jak ty wystarczy łyk jodyny, polecam.

4 1
ID:64402

ozon

Ej kolego, kolego może masz kłopot z językiem i nie bardzo rozumiesz?
Szukasz sensacji a jej nie ma. Wiele krajów tzw starej Europy swego czasu częstowało ludzi szczepionkami p. ptasie grypie i innych takich... pandemii ,epidemii nie było, kasy nie wydano. Jeśli MAEA dementuje takie plotki a jest to poważna instytucja to wygląda na to ,że Holendrzy odcięci są od informacji międzynarodowej no i mają zapasy jodu które trzeba upłynnić. Każdy pretekst jest dobry dla kasy.
A dla porządku podam ,ze nikt tak bardzo tego problemu nie pilnuje jak Szwecja i obaj synowie moi takich 'rewelacji" nie podają . Nie zajmuj się wiec głupstwami i nie traktuj władz czy mediów holenderskich jak wyrocznie- to śmieszne.

4 1
ID:64404

george best

@~Olo: Mi wystarczy juz tylko 5 lat pożyc do 45 i juz mnie nie ma.

0 2
ID:64407

george best

@~ozon: Szczepienia sa dla tych którzy chcą i darmowe.Może jest tak jak piszesz niezbadane sa pokłady ludzkie.O Szwecji nie pisz bo tam już tylko Kurdowie podobnie jak w Holi Rumuny za kazdym rogiem Panda

1 3
ID:64408

Olo

@~george best: zmienisz zdanie jak będziesz miał 45

1 0
ID:64415

george best

@~Olo: Nie Olo naprawdę coraz ciężej mi marzę o ciszy .Myślę o Podlasiu i zaszyciu się 5 kilometrów od Białorusi .Marzę o agroturystyce dla dzieciaków chorych robić twarogi wędliny i słychac śpiewu ptaków a także dać cos dzieciakom zwolnić nie biec za pieniądzem.
Sorki za najazd na Ciebie ale od Troli mnie nie wyzywaj lepiej inaczej.

0 0
ID:64420

cichyobserwator

@~george best: Jak marzy ci się Eden niedaleko Białorusi to juz zbieraj ten Jod co go rozdają bo tam to może się rzeczywiście przydać.
http://wyborcza.pl/1,76842,12313127,Lukaszenka_buduje_niebezpieczna_elektrownie_jadrowa.html
Skąd u ciebie ta zachłanność ? Mieszkasz w raju, kasy w bród , jodem karmią czy potrzeba czy nie ,emerytura to raj do potęgi będzie aż tu nagle ,,zwolnić nie biec za pieniądzem." Jak tak dalej będziesz szedł tą drogą to skończysz jak Pytajnik i to przed 45- ką.

2 2
ID:64423

szean

@~george best: Lepiej od trola brzmi tylko waleń.

1 0
ID:64427

george best

@~cichyobserwator: Kasy nie mam w ród rajem to raczej też nie można nazwać.Nie mogę usiedzieć w jednym miejscu a czuję że czas mój na zejście już nadchodzi lekarz mi powiedział mniej whisky wrzody dają już we znaki

0 0
ID:64431

Selin

Coś ten holenderski lekarz mało kumaty, ogranicza alkohol, a o głównej przyczynie powstania wrzodów nie wspomniał? Stres, ot co. W Twoim przypadku radzę mniej opluwać moją ojczyznę, myślę, że zdecydowanie poczujesz się lepiej.

3 0
ID:64438

george best

@~Selin: Ja ojczyzny nie oplówam tylko te pokraki co ja sprzedaja jak ta z pod latarni

0 0
ID:64450

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA