Nocnozmianowa POmagdalenkowa koalicja kombinuje cały czas...

Nocnozmianowa POmagdalenkowa koalicja kombinuje cały czas jak sprzedać POLSKIE (JESZCZE )lasy państwowe -dobro narodowe .Na nocnym głosowaniu POza kamerami POdstępnie chcieli zmienić Konstytucję RP by umożliwić handel lasami tak jak przehandlowali starozakonnym huty i stocznie . Zakłamana Kopacz realizuje sprzedajna pejsatą POlitykę PO tak samo jak to robił naczelny kłamca Tusk ! POśpiech świadczy o tym że krętacze chcą zdążyć przed wyborami !

16 komentarzy

george best

Kiedys myslałem że PO cos zdziałaja dla Polaków ale prawdę mówiąc to co robią to chyba już niedługo armia urzędasów bedzie pracowała sama dla siebie bo kto madry wyjedzie z tego kraju.Komuchy mają sie dobrze dostaja sowite emeryturki pracuja nadal na wyzszych krzesełkach ba dodatkowo z parze z kosciołem Irlandia dla nich Mozambik dla reszty.Mam nadzieje ze to całe badziewiarstwo kiedyś odpowie za swe czyny.Mimo tego pachnie wojna jak cholera nałozyli embargo na Ruskich a nie wzieli pod uwage ze to działa w obie strony babsko ddr-owskie i reszta komuchów

5 6
ID:64774

Bajerant

A co chciałeś solidaruszku, socjalizmu? Przecie o takom Polske my walczyli !

6 6
ID:64775

LALA20

@ Bajerant

Tragizm i komedia - rozdwojenie jażni - gdzie zgubiłeś ego???????????????

4 5
ID:64781

ajwaj

Walczyli razem z Bolkiem i innymi pejsatymi no to mają.i znowu nie dobrze.Marudne to.

4 4
ID:64784

LALA20

@ ajwaj

Niczym Zeloci, w obronie Masady..
Pozdrawiam.

2 2
ID:64788

????

@~george best: POdziwiam twoja zmianę POgladów na POmagdalenkowych i nocnozmianowych i pejsatych złodziei .To co oni wyprawiaja w POlsce nie mieści się w żadnych kategoriach . Pracując we Włoszech mam Porównaie traktowania pracownika ale głównie Podatnika przez tatmtejsze instytucje rządowe . W Porównaniu do nich POlska POd rządami tych POmagdalenkowych kłamców to kolonia białych POlskich murzynów . To folwark Sikorskich Kopaczów , Tusków i całej reszty tych szpagatowych demokratów na pasku brukselskich pejsaczy . Mam nadzieje że młode pokolenie zasadzi wreszcie kopa tej mafii POlitycznej gnębiącej POlaków . I niestety musze stwierdzić że mimo narzekań ,,tubylców'' na unijny bałagan we Włoszech przynajmniej mnie i mojemu bratu żyjesie lżej i spokojniej niż tej POdobno wolnej POlsce .

4 6
ID:64790

LALA20

@ ????

Zachowujesz się jak Ajatollah Chomeini na wygnaniu.

3 4
ID:64813

george best

@~????: Polacy ruszą a jak ruszą to zrobią porządek raz na zawsze.Kur.. obiecanek cacanek jakieś bezmózgi wybierane na ministrów urzędasów jak robactwa .Wszędzie kolejki bo wiadomo kasiorka z rączki do rączki.Straż Miejska ?to to socjalistyczny wymysł pewnego gościa z wąsikiem kiedyś nazywali się gestapo.Policja i wojsko to podstawa zbroić się spójrz na Indie albo Chiny potęga .A w Polsce tylko afery morderstwa samobójstwa i święte krowy księża drugi Watykan niedługo jeszcze z krzyżem na plecach do roboty będą chodzić no i Ukraińców zwozić braci przecie trzeba pomóc bo Pan brukselski się zezłości.
W Holandii jakoś potrafili wrak samolotu przetransportować a w Polsce co tam niech gnije patrioci z cyrku .

4 4
ID:64831

????

@~george best: Ale w POlsce POlityczna klika woli zakopać temat Smoleńska niż okazać swoja kompromitację i bałagan kolesi z dochodowych stołków . W starej gazecie ,,La Republica'' znalazlem artykuł w którym w punktach wykazano nieróbstwo na POgraniczu zdrady ekipy Tuska , mało tego wykazano służalczość tych POlitycznych sprzedajnych kłamców wobec Putina i Rosji . Świat obserwuje POlskich POlitykierów i wystawia im niezależne oceny .

2 7
ID:64837

LALA20

@ ????

Natomiast Corriere Della Sera pisze, że jutro w Polsce będzie mrożno.

3 3
ID:64843

Moher

@~LALA20: Nie musi pisać o tym Corriere Della Sera.Górale noszą chrust bydzie zima.Jarosław Kret kupił odśnieżarkę ,będą obfite opady śniegu.

3 1
ID:64847

iii

@~george best:
A nasi nadal cierpią, że wrak naszego samolotu z prezydentem RP nie został przewieziony do Polski i słusznie.
Teraz nie możemy mówić o nieudolność jednego prezesa, który zwiał do Unii, ale o PREZYDENCIE RP.

1 2
ID:64853

????

Miliony dolarów kosztowały poszukiwania zaginionego nad oceanem samolotu z Malezjii i nikt nie odważył się publicznie obrażać rodzin ofiar jak to robiły na zamówienie POlitycznych matołów POdobno POlskie media . Czy nikt nie dostrzega tego dziadowstwa i jawnej zdrady POLitycznej bandy PO katastrofie smoleńskiej ? To jest bezprzykładne zaprzaństwo i ześwinienie POlitycznej klasy rządzącej która najwpierw POchowała w trumnach nie wiadomo kogo a POtem zajęła się opluwaniem rodzin ofiar katastrofy - tylko zdrajcy i kolaboranci tak POstępują ! A na koniec główny rudy kolaborant uciekł do brukseli - tak POstępuje POlak-patriota ?

2 5
ID:64914

poliszynell

@????
piszesz : "La Republica''"wykazała służalczość ekipy Tuska wobec Putina i Rosji..."

a dalej wyPISujesz "A na koniec główny rudy kolaborant uciekł do brukseli "

To ja się pytam czemu ten rudy kolaborant wypierniczył do Brukseli a nie do Moskwy:)

bieguny Ci się pomyliły:)

Szczodrych Godów życzę:)

4 1
ID:64919

george best

@~poliszynell: A jaka widzisz róznice miedzy Moskwą a Brukselą bo ja widze wielką .Ta Brukselska to Hitler przy niej to pikuś.Skoro marchew jest owocem a górale nie mogą produkowac oscypków i inne zakazy Pana Baroso i innych czerwonych socjalistów w du.. jeb..

0 3
ID:64924

poliszynell

@ george best

Ano różnica jest taka, że Moskwa jest 2 godziny przed Brukselą czyli moskwianie prędzej przywiatają Nowy Rok:)

Również życzę Tobie i Twojej Rodzinie the very best for the coming year.:)

1 0
ID:64944

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA