Ile razy jeszcze żyd będzie dymał Polaka .Czy i z jakiej...

Ile razy jeszcze żyd będzie dymał Polaka .Czy i z jakiej racji Polska ma wypłacać im 60 miliardów dolców .Niech ta bromba z ddr-ów im wypłaci albo Ci żydzi kolaboranci co sprzedawali pajace własnych rodaków.
A Pan Panie prezydencie niech się martwi o gospodarkę Polski a nie pomaga małym firmą na Ukrainie szejk z Arabi się znalazł Polska forsa sra Pan jest Polakiem ?Ukraińcom niech Unia pomaga wszak to oni zniszczyli ten kraj.
Wróć stara Europo bo niedługo będzie DŻIHAD

22 komentarze

Bajerant

Może jakiś link.

1 1
ID:64894

george best

@~Bajerant: A proszę bardzo .Poniżej .Źle sie dzieje oj źle .
http://niewygodne.info.pl/artykul4/01956-Pieniadze-z-Lasow-na-odszkodowania-dla-Zydow.htm

5 4
ID:64895

Olo

Co za bełkot, znowu nie założył prezerwatywy.

7 6
ID:64897

Bajerant

@~george best: Może wklej artykuł albo podaj nazwę tego artykułu i gazetę. W linku jest EROR

1 1
ID:64899

george best

@~Bajerant: Wpisz sobie w wyszykiwarke Nieudana próba sprzedaży lasów w Polsce i będziesz miał całą stronę .

5 3
ID:64901

george best

@~Olo: Bełkot juz niedługo będziesz miał jak zaczniesz szukać żarcia na śmieciach albo Panu w Turbanie składac pokłony bo inaczej łep przy samej dupie obetnie.

1 6
ID:64902

LALA20

@ george best

Szpilka ma łebek, zapałka ma łebek, krowa ma łeb, a człowiek ma głowę.
Pisząc slangiem, też wypada pisać poprawnie.

5 1
ID:64908

Bajerant

@~Bajerant: Ty się dobrze czujesz?

1 1
ID:64915

Olo

@~george best: - rozumiem, że masz łeb ?

3 2
ID:64916

george best

@~LALA20: To ze ledwo pisze po Polsku i czesto nie dodaję tego i tamtego nie musisz mi od razu robić afery.

2 4
ID:64920

george best

@~Olo: Mam głowę.

2 3
ID:64921

LALA20

@ george best

Nieżyjący już aktor, Wojciech Siemion, kiedyś leciał ze swoim wnukiem do Chicago.
Prowadzili sobie taką lużną rozmowę.
Wnuk od czasu do czasu wtrącał słowo " kompjuter ".
W pewnym momencie dziadek mu przerwał mówiąc :
" A powiedz mi, jak mówisz, dupa czy diupa " - dupa, odpowiedział wnuczek,
" no to mów komputer ", powiedział dziadek.

P.S.
Mimo wszystko, staraj się, a swoim dzieciom opowiadaj o Polsce, nie zaszkodzi.

2 2
ID:64925

george best

@~LALA20: Staram się jak mogę .Dzieciakom pokazuje codzień kto najwięcej kradnie w Polsce chociaz powiem Tobie że to i tak nic nie da niby Polska taki waleczny naród tyle wojen a teraz żeby źreć z niemieckiej i brukselskiej miski .Sam tez źre z tego Brukselskiego łajna żarcie w Holandii coraz gorsze ba nawet ostatnio jabłka w pewnym sklepie miały nalepki z obwodem pieprzone czerwonuchy.

1 4
ID:64931

bidulu

@~george best: Twoje latorośla to maja przechlapane. W jednej i w drugiej ojczyźnie rodziców prawie tak samo Kraje te mogłyby się nazywać wspólnie Meksyk

3 0
ID:64951

LALA20

@ bidulu

Masz rację.
Kraje, które tak bardzo umiłował nasz Biały Tatuś.

3 1
ID:64954

george best

@~bidulu: Dlaczego tak uważasz poza tym że mieszkamy pod zaborem Unijnym to reszta jest ok.U mnie w kraju bynajmiej politycy nie kłamią i nie kradną

2 3
ID:64957

george best

@~LALA20: A Ty co masz czarnego tatusia od tyłu?

1 3
ID:64958

george best

@~bidulu: Zanim zaczniesz biadolić o moich dzieciach zobacz co maja Twoje .

1 3
ID:64961

Selin

~george best - Jak facet, który udaje kogoś innego niż jest, wstydzi się własnych korzeni, kaleczy w skandaliczny sposób język polski[ braki w wykształceniu], szkaluje swoją dawną ojczyznę i w dodatku ogłupia własne dzieci- może je w jakikolwiek normalny sposób wychować? Człowieku, ogarnij się, bo czasami to mi Ciebie żal. Wyprowadziłeś się- ok, znam wielu nieudaczników bez wykształcenia, do dziś pracujących w krajach UE, ale na Boga, zajmij się własnym życiem, bo mam wrażenie, że albo tęsknisz za ojczyzną, albo Ci się pomieszało w głowie. Naprawdę będziesz bardziej szczęśliwy, jeśli skupisz się na normalnym życiu, a nie na szukaniu złych wiadomości z PL. Naprawdę nie masz nic innego do roboty, tylko niezdrowo musisz się podniecać sprawami, które w ogóle nie powinny Cię obchodzić, bo Ciebie już to ponoć nie dotyczy? Życzę Ci, żebyś w Nowym Roku zmienił priorytety, żebyś w końcu osiągnął spokój duszy i dał odpocząć od swoich frustracji tym biednym dzieciakom.

4 1
ID:64962

LALA20

@ Selin

Jak miło jest przeczytać normalną, kulturalną osobę.

Pozdrawiam, i powodzenia w Nowym Roku.

2 1
ID:64968

george best

@~Selin: A Ty co pasterz od Jezusa czy Mędrzec z Częstochowy.A co dla Ciebie sa dobre wiadomości jak kraj idzie w totalną rozpierduchę.Jak Niemiec nakazuje wraz z zydem co masz robić.Honoru za grosz chłopie nie masz i nie nazywaj mnie nieudacznikiem bo ja na swoje życie nie narzekam tylko łza w oku się kręci jak moją ojczyzna się kur.. od czasów Magdalenki

1 3
ID:64990

george best

@~Selin: Tak na koniec Towarzyszu Selin w Szwecji zaczynają walczyć w Niemczech też w Polsce tez powoli rusza maszyna anty lewacka.A jak rzeczywiście tak jak piszesz tak dobrze Tobie w Polsce obecnie to albo nieźle kradniesz lub leczysz się no chyba że kupiłes rentę i tak jedziesz na pańszczyźnie.Pamiętaj że nie ja sam narzekam nas wyemigrowało 3 miliony z tego dobrobytu.Powodzenia zdrowia i spokojności trzymaj kciuki za zus

1 3
ID:64991

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA