Zwracam sie z prośbą o przepis na czarnikę jak ktoś ma...

Zwracam sie z prośbą o przepis na czarnikę jak ktoś ma dobry chętnie skorzystam .Zamierzam uczcić kurs Franka Szwajcarskiego kochany naród Ci Szwajcarzy prezenty robią w styczniu.

5 komentarzy

Wpyskgo

Przepis na czarninę znajdziesz w kuchni polskiej ale smakować ci nie będzie. Może za kilka lat nauczysz się .... Życie przed tobą...wszak młodość bije z twojego oblicza.

1 0
ID:65162

george best

CZARNINKĘ chodziło zupa dla wampirów.

0 0
ID:65163

george best

@~Wpyskgo: Dawaj mi przepis wiem że tez jesz tą zupę .Babcia i mama moja nie żyją a reszta co została nie jada czarniny .Będę w sobotę w Kostrzyniu i kupię krew gdzieś na rynku tylko przepis mi potrzebny kluchy potrafię zrobić a te przepisy z neta musi być swojsko z trzema 666

0 0
ID:65167

karamba

@~george best: Oooo, dobra czErnina to wyzsza szkoła kucharskiej jazdy... Chyba jestem więc wampirem bo bardzo ją lubię. Znajdziesz przepisy w necie, małżonka powinna dać radę. Pewnie przejadły Ci się już meksykańskie "Escamoles"...

0 0
ID:65169

george best

@~karamba: Trzeba ich troszkę podkarmić bo wrzody dają o sobie znać przez tą pikantną kuchnię.Dwa dni temu wysłała mnie do Turasa po te ichnie chlebki farszu na nie naniosła omało co wiadra wody bym nie wypił.A gada mi o zdrowym odżywianiu i żebym zaczął ćwiczyć yogę przecież ćwiczę w soboty jak sobie chlapnę co nieco ostatnim razem zasnąłem w samochodzie w garażu plecy troszkę bolały po tej Yodze .

0 0
ID:65179

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA