Górnicy leją sie z Policją, rolnicy ruszyli na Warszawe,...

Górnicy leją sie z Policją, rolnicy ruszyli na Warszawe, nauczyciele trzesa d...pami przed zwolnieniem, lekarze dopiero co użerali sie z Arłukowiczem, a na Onecie ogłaszają, że według najnowszych sondaży nieustannie w szczęśliwym narodzie rośnie POparcie dla partii rządzącej ... niech to ktos skomentuje, bo mi sie nawet nie chce :)

12 komentarzy

telewidz

Wlasnie na PKP oglosili pogotowie strajkowe, czyli POparcie w sondazach pewnie znowu skoczy o jakis procencik hehh

7 3
ID:65499

solidarny komuszek

A co tu komentować.
Jedne solidaruchy rozkradły Polską,
Drudzy teraz będą strajkować.
Kraj wariatów
Ja chcę Łukaszenkę na prezydenta.

7 10
ID:65500

obiektywny

@~solidarny komuszek:
solidaruszki przynajmniej nie strzelali do Polaków, a wśród tych co rozkradli Polske zadziwiająco dużo jest obecnie bardzo bogatych komuszków ... jakby popatrzeć na tych najbogatszych, to można się zdziwić kto jest teraz bogatym kapitalistycznym biznesmenem

4 2
ID:65502

george best

Wreszcie coś .Sobie premie przyznaja Urzędasów jest więcej niż psów w schroniskach a ludzie i Polska co tam najważniejsze że kabza pełna.Te bajeczki opowiadane od 8 lat to chyba dla tych swoich ziomków od C... dupa i kamieni kupa.

4 3
ID:65505

gumol-wylogowany

no coz pwoedziec. propaganda lepsza jak w ZSRR, im gorzej tym lepiej

1 1
ID:65509

ONY

obiektywny, przecież większość dzisiejszej PO, to dawni solidarnościowcy. A swoją drogą dziwię się ludziom, którzy za nimi jeszcze głosują.

3 3
ID:65510

sportowiec

Rolnicy domagają sie przyznania 15-tych pensji górnikom, kolejarze - zmniejszenia o 90% skladek KRUS, górnicy - odstąpienia od przestrzegania rozkladow jazdy pociągów, sprzątania wagonów oraz podwojenia liczby central związkowych w tej branży. A wszyscy - objęcia wladzy w Holandii przez narodowcow, którzy wyp....ą z kraju imigrantów z szacownym G.B. na czele.

3 4
ID:65512

bombowiec

@~sportowiec: Propaganda rodem z jedynie słusznej telewizji ... jak naród zniechęcić do protestujących ? Wmówić mu, ze ktoś ma lepiej od ciebie. Przecież pracującego za najniższą krajową lepiej nastawić wrogo do protestujących, wmawiając mu, że oni mają lepiej od niego, niż np. dążyć do wzrostu najniższej krajowej do poziomu godnego pracującego człowieka. Widzę wielki krzyk o 13-te pensje górników, teraz dzisiejszy temat, czyli nowoczesne traktory protestujących rolników itp. itd., co z tego, że górnicy mowią, że zrzekli się 13-tej pensji, żeby ratować kompanię, co z tego, że rolnicy mówią, że nie mają z czego spłacać nowoczesnych traktorów. W tym temacie milczenie. Ciekawe, że nikogo nie bolą 13-te pensje budżetówki, urzędasów, mundurówki, nauczycieli itp. Im się należy, górnikom nie. Polaczki ...

3 3
ID:65513

solidarny komuszek

[IMG]http://i61.tinypic.com/vrbkas.jpg[/IMG]

0 2
ID:65515

george best

@~sportowiec: O mnie sie nie martw bo mam już i dowód i paszport Niderlandów także mnie nie wyje... .A że Narodowcy wygrywają w Holandii to bardzo dobrze może Holendrzy odzyskają część kamienic które sa w rękach pejsiatych.Socjale powinni zlikwidować .

1 1
ID:65516

sportowiec

@George: ciesz się ciesz. Byli tacy w Reichu co razem ze swoim dowodem przez komin wylecieli. P.S. W zgodzie z historią trzeba przyznać , że najpierw im obywatelstwa odebrano. Jedna ustawą.

1 1
ID:65521

george best

@~sportowiec: Ja sie nie cieszę mam w razie czego dwie opcje;
1-Wyjazd do Mozambiku i polowanie na małpy a z różowych ich dup szycie torebek damskich
2-opcja druga w razie wojny wyjazd do rodzinnych stron żony ciepło choć bida ale kaktusy są i całe życie na fazie

0 0
ID:65529

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA