Pan Terlikowski publicysta katolicki tak wypowiedział się o...

Pan Terlikowski publicysta katolicki tak wypowiedział się o Angelinie Jolie po jej decyzji o usunięciu jajników i jajowodu: "czy ona wie , że istnieje rak mózgu? czy też sobie go wytnie...?"

I co Wy na to? Mdłości się dostaje jak widzi się tę pełną obłudy gębusie. Lico pana Terlikowskiego, ten fałsz w ślepkach jako żywo przypomina mi mordeczkę kandydata farbowanego liska DUDY.Od powodzi, gradobicia i takich ultra- katolików uchowaj nas Boże!!!

14 komentarzy

george best

Szkoda słów na tego Pana może ktoś zapyta go o czy rzeczą normalną i bezkarną wśród księży jest molestowanie dzieci?życie babilońskie,a co do Angeliny to ma na jej punkcie kompleks bo o takiej pięknej kobiecie to może sobie tylko pomarzyć.

3 5
ID:65906

Kobieta

Wiele kobiet też miały raka i to z przerzutem, ale nigdy w życiu nie nie namawiałam nikogo do usunięcia profilaktycznie jakieś części ciała. Tym bardziej, że wiem, że jego brak zaburza pracę całego systemu. Nie ma czegoś takiego jak genetyczne uwarunkowanie nowotworem. Wystarczy poznać mechanizm powstawania nowotworów, żeby to wiedzieć. Kto szuka nie błądzi i łatwo dotrze do materiałów, że kobieta robi operacje w ramach kampanii medialnych silnie wspieranych przez firmy farmaceutyczne. Nie ma nawet pewności, czy faktycznie przeszła którąś z operacji. Po wyglądzie nie widać.

8 6
ID:65907

Bajerant

Terlikowski ma oczka modliszki.

5 5
ID:65910

Mk

A były ksiądz Wojciech G. poprosił sąd o ukaranie bez rozprawy. Rzecz niesamowicie wewnętrznie sprzeczna albowiem poprosił o karę nie przyznając się do winy i nie okazując skruchy. W trakcie procesu zdaniem wielu publicystów jak np. pani Szczuki mogły by pojawić się nazwiska innych osób.

4 1
ID:65911

Kobieta

@ozon -Angelinie Jolie numeru konta nie podała? ,aby jej fani zrzucili się na rehabilitację.

5 3
ID:65917

fiskus

Propaganda firm farmaceutycznych, co kilka minut reklama w tv.

Inwazja ekonomiczna zza oceanu.

Co robią ruski, inwazja na krym.

4 1
ID:65920

ozon

Kobieto" opowiadasz jakieś herezje i zadziwia mnie to.Podważasz to co nauka stwierdza?
Zdrowia dużo życzę.
"Bajerant" bardzo trafne określenie i tak myślę a może stworzyć tu taką listę "modliszko podobnych". Pozdrawiam

5 4
ID:65921

Kobieta

@~ozon: nadal uprawisz onane? ,o której tak szeroko opisywałeś ,a także o długościach falusa.Jedź lepiej na Ukrainę i sprawdź czy twój projekt jest wdrożony i co najważniejsze czy twoi kursanci Ukraińcy ,w należyty sposób wykorzystują twoje nauki.

4 5
ID:65923

ozon

A tu Cię boli..."Kobieto" po co ten napastliwy ton?Musisz być bardzo sfrustrowana ...
Moje projekty wdrażane są nie tylko na Ukrainie ale w całej Europie i nie tylko. Właśnie po Wielkanocy lecę do Japonii.. jakie przesłanie masz zatem dla Japończyków?

Mimo to nadal życzę zdrowia i tego fizycznego i psychicznego- idzie wiosna wyluzuj!

4 5
ID:65929

Kobieta

@~ozon: Jak będziesz w Japonii pozdrów Japończyków i przekaz wyrazy współczucia, gdzie w trudzie i znoju obudowują się po trzęsieniu ziemi i tsunami pamiętnego 2011r 11 marca.Nie zapomnij dodać ,że to od włocławianki która całym sercem życzy wszystkiego najlepszego.
Niech Japończyk przeszkoli Cię jak się robi seppuku.

3 4
ID:65930

george best

@~ozon: Jak będziesz w Japoni Ozon to bzyknij jakąś azjatkę zobaczysz jak mruczą .Miłego pobytu i pamiętaj zyjesz raz wykorzystuj życie na maksa nie trzymaj się jednej dziury.

0 4
ID:65934

ozon

Jestem człowiekiem tak szczęśliwym i spełnionym "Kobieto" że ani mi w głowie pytanie o ich rytuał. Tak na marginesie to ta wiedza tylko dla uprzywilejowanych a ja za takiego wśród Japończyków sie nie uważam.
To miło ze pamiętasz o ich tragedii- przekażę wyrazy współczucia .. właśnie z odbudową tego regionu jest związany mój tam pobyt.
"george" oj rozrabiasz chłopie.

1 5
ID:65938

LALA20

@ ozon

Myślę, że za zasługi dla Japonii, Cesarz Akihito wręczy Ci " Chongio Masamune ".

P.S.
Przepraszam, nawiązując do Twej Bożonarodzeniowej wizyty w Szwecji, to
goszcząc się przy świątecznym stole, jadłeś obok Wazy, czy nakładałeś sobie z
wazy ????.
Pozdrawiam.

0 1
ID:65999

ozon

Bez przesady z tymi zasługami... firmy robią na tym nieszczęściu pieniądze ale taki jest ten łez padół.. jestem tylko trybikiem w tej maszynie .
Nalewałem jeśli już... czasami rozlewa się no i chcąc nie chcąc jest obok.
Pozdrawiam.

0 1
ID:66003

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA