Plac nazwany na cześć jakiegoś Kaczora!! No jaja!! Czy ten...

Plac nazwany na cześć jakiegoś Kaczora!! No jaja!! Czy ten nowo wybrany robi sobie cyrk z Włocławka??

8 komentarzy

do Wpyskgo

Cyrk to ty robisz

6 12
ID:66039

Katolik

~Wpyskgo!!!! Brawo!! Popieram!! To nie jest cyrk!! A ten nowo wybrany niech nazwie swój ogródek na cześć Kaczora !!! Fee !!!

5 3
ID:66040

ozon

To jeszcze ja!
Zabiorę głos w sprawie która poruszył "Wpyskgo"... z informacji jakie przeczytałem w internecie wynika ,ze to radni pisowscy przegłosowali nie Prezydent miasta.
O ile wiem to wybory samorządowe wygrała ta opcja właśnie: od nazw, pomników i innych tablic ku czci.. Toczyć o to wojnę? po co? nie wiąże się to z kosztami dla społeczeństwa- mam na myśli zmiany w dowodzie i inne takie administracyjne.
Przejmować też nie ma się czym.. kiedyś były pomniki Lenina, Marchlewskiego.. teraz może być nazwa w sumie tylko skwerku.. mały prezydent- mały placyk- tak na to popatrz"Wpyskgo"
A teraz bagaże uszykowane i jutro wio do kraju "kwitnącej wiśni"- jestem pod wrażeniem.
Trzymajcie się ciepło, spacerujcie w wiosennym słoneczku i ...omijajcie ten skwerek.Za miesiąc wracam... "george" obejrzyj w moim imieniu mecze Chelsea! pamiętaj bo ja niestety czasu nie będę miał .. coś za coś.

6 2
ID:66042

gumol-wylogowany

do Wpyskgo - pokazales swoja maluczkosc, brak elementarnej umiejetnosci czytania a co za tym idzie piszesz bzdury. Jak wspomnial ozon - decyzje podjeli radni, nie prezydent - fakt ten tobie umknal bo klepiesz bezmyslnie w klawiature i wlasciwie niewiele z tego wynika. Ja wiem ze ty bys wolal aby ten skwerek nazwac im Bulącego Szoguna Nadzieii ale nie wszystko w zyciu mozna miec

5 1
ID:66044

george best

@~ozon: Macie mistrzostwo w kieszeni Gratulacje !!!Pamiętaj o azjatkach róznica wspaniała.

1 1
ID:66046

Moher

@Wpyskgo jeśli masz lepszy pomysł ,mogłeś przyjść na sesję Rady Miejskiej i zaproponować nazwę placu. Np: Pl Stasia Piecyka lub Florka zapewniam Cię że znani byli we Włocławku

2 0
ID:66049

darkbreaker

To efekt tego, że sprzedajni POwcy dali d...y PISuarom. Zdanie Włocławian olano totalnie i ostentacyjnie. Ta żenująca decyzja ratuszowych ignorantów odniesie przeciwny efekt. Czy "najlepszy prezydent świata" byłby z tego dumny - wątpię. A dla mieszkańców ten efekt partyjnych knowań pozostanie tylko "Kaczym Placem" Dobrze też, że tam nikt nie mieszka bo pewnie pod ratuszem pojawiłyby się taczki!

4 2
ID:66053

Moher

@~darkbreaker: Ciebie to dopadła Pomroczność Jasna?

2 1
ID:66057

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA