Do rzadzących obecnie polityków wiem ze jest to dla was...

Do rzadzących obecnie polityków wiem ze jest to dla was trudne gdyż skrywacie idee socjalistyczne i chowacie sie i hańbicie sztandar solidarności .
Znalazłem człowieka w Anglii syna Andrzeja Zielińskiego który skopał niemieckie zady a jego syn książe Jan Zielińsi nie mógłby by być np.Ambasadorem Polski na Wyspach ?

Nawet o takich ludziach że żyją nie ma wzmianki w telewizji a przecież to syn bohatera.

3 komentarze

george best

Opowiadam wszem i wobec kto rzadzi Polską od 89 roku a wiadomo kto połowa z tych ludzi nie dba o kraj dba tylko jak si≤ę nachlapać.To wy wygoniliście nas z Polski i teraz pierd... że chcecie dla ludzi dobrze .
Żeby było dobrze to musielibyście nauczyć się przestać kraść i dbać tylko o wasze dupy.
Ale wiadomo złodziejstwo jest wyssane z mlekiem matki Pan z wąsem miał rację.
Tak nas widzą media na swiecie oczywiście nie te demokratyczne .

4 2
ID:66079

gumol-wylogowany

przeciez o tym nikt nie wspomni i nie ma o czym mowic bo 80% ludzi przejdzie obok tych faktow obojetnie z prostej przyczyny: Nigel Farage jest na reke polskiemu rzadowi bo nas opluwa i byc moze sprawi ze czesc ludzi wroci do kraju (co napewno nie nastapi bo po prostu zmienia na inny kraj ale nie wroca), natomiast drugi klip, no coz - sama prawda i to tez jest nie na reke rzadzacym bo co mialby polski rzad powiedziec ???? ze tak naprawde jest??? Rozwinięcie mozgow naszego spolecznstwa widac po preferencjach wyborczych. na szczycie PIS i PO czyli ci co juz byli i jedni nic nie zrobili a drudzy kradna i sprzedaja co popadnie. Po kilka procent maja ci co maja naprawde swietne pomyslu. Przeciez jednomandatowe okregi wyborcze ktore proponuje Kukiz to bylby swietny bat na tych zlodzieji - wtedy pan posel jeden z drugim bylby blizej ludzi nie tylko na miesiac przed wyborami ale mialby to na uwadze caly czas. Wolna gospodarka JKM - ja wiem ze to moze przerazac co niektorych ale nie popadajmy w paranoje. Myslenie ze wtedy szefowie firm zrobia z nas niewolnikow to jakies mrzonki, - na rynku pracy zrobilaby sie taka rewolucja ze klękajcie narody. Moze bylby chaos pierwsze pol roku, ale potem jak by ruszyla lokomotywa to ludzie naprawde zaczeli by wracac. Czego zycze wszystkim imigrantom.

0 1
ID:66094

george best

@~gumol-wylogowany: Najbardziej boją sie Korwina złodzieje Ci co kradną na różnych stanowiskach wałki z dotacji Unijnych zawyżone faktury vat i ten Układ Kiszczakowy który ciągnie się od 89 roku.
Nie mogą tez zrozumieć że PiS to nie jest prawica bo prawdziwej prawicy się boją i dlatego tak rezimowskie media starają się to wygłuszać.Jeden z PO wszyscy go wyzywają a ma największe poparcie a drugi namaszczony przez kościół.
Wierze jednak w młodych i mądrych ludzi aby spuścili wreszcie wodę w tym cuchnącym systemie .

0 1
ID:66097

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA