A ja proponuję zrobic protest przeciwko protestującym!...

A ja proponuję zrobic protest przeciwko protestującym! Spotkajmy się i pokażmy dwóm bandom - z Kapitulnej i Placu Wolności, że są w tym mieście postępowi ludzie, którzy chcą iśc z duchem czasu! Żebyśmy nie musieli wiecej słuchac, że Włocławek to zaścianek województwa i duża wieś! Przez te ciągłe bezsensowne protesty jesteśmy pośmiewiskiem dla całego województwa! Włocławianie, piszcie swoje terminy i propozycje!

20 komentarzy

Stacha

Jestem za - każdy termin mi pasuje.Idźmy do przodu ,zróbmy coś dobrego dla miasta.

0 0
ID:4981

Krytyk

Brawo - idź po premię do Andrzeja P. Nie cierpię lizusostwa

0 0
ID:4982

zaniepokojony

Myślałem, że szeregi gwardii Andrzeja P. po wyborach stopniały, a tu proszę. Nie udało się tam to rozrabiamy dalej.

0 0
ID:4984

Tak to jest

Tak to jest jak dostaje sie maila rano w UM na sluzbowe konto: "Towarzysze, zwiekszcie aktywnosc na lokalnych forach. PS. Bedzie premia. Andriej"

0 0
ID:4985

akant

to nie banda tylko mieszkancy,którzy nie negują rozwoju miasta,my chcemy tylko żeby droga była przesunięta w stronę lasu anie pod okna.

0 0
ID:4986

wloclawianin_ssc

Po pierwsze - po raz kolejny ogłaszam - w żaden sposób nie jesteśmy stowarzyszeni z Prezydentem Andrzejem Pałuckim, SLD oraz innymi partiami i stowarzyszeniami politycznymi!
Po drugie - wy protestujecie przeciw przebudowie Kapitulnej a mu "(...)przeciw protestowi". Demokracja :)

0 0
ID:4987

Realista

Przeciwko jesteśmy wszelkim zmianom, nawet tym, które tylko remontują to co jest jak np. Kapitulna.

0 0
ID:4988

Realista

Proszę adminow portalu o usuwanie postow osob podszywajacych sie pod moj nick. Jak je odroznic nie musze mowic bo IP widac.

0 0
ID:4990

Maks

"Zaniepokojony" to nie gwardia Andrzeja P. tylko młodzi ludzie,którzy chcą aby miasto się rozwijało.Całkowicie popieram ludzi młodych,niech się organizują w protestach przeciw protestom,trzeba skonczyć z zaściankiem włocławskim.Kto czuje się wieśniakiem,niech wraca skąd przybył.Młodzi chcą pozostać w tym mieście i być dumni,że miasto się zmienia i się rozwija.

0 0
ID:4993

zbuntowany_kaloryfer

Obywatelko droga Włocławianko! Obawiam się, że nie jesteśmy pośmiewiskiem województwa wyłącznie z powodu protestów. Powodów jest więcej i znaczniejsze są. Gdyby mieszkaniec dajmy na to Kamerunu oglądał niedzielne, przaśne obchody na placu Wolności (mając świadomoś czego dotyczą) też by się pośmiał. A ja nie mogłem. Ale za to smutno mi było. Tyle, że nie na długo na szczęście, bo smutkowanie i biadolenie na szczęście są mi obce hehehe

0 0
ID:4995

OSZUSCI !!!

NIC DZISIAJ NIE BYŁO O WŁOCŁAWKU W TVN24, KŁAMALIŚCIE I KŁAMIECIE, NIC NIE BYŁO DZISIAJ O 16:50, OSZUCI !!!!!!!!!!!!

0 0
ID:4996

wiesniak

Niedziela, godziny południowe- Pl. Wolności-pustki, 3-go Maja-pustki, dalej sie nie zapuszczam. Godziny późnopopołudniowe, Pl. Wolnosci-pustki, 3-go Maja jak wyzej. I gzie Ci wszyscy zwolennicy spacerowania po Placu i 3-go Maja. Że nie ma ich na Placu to jeszcze mogę zrozumieć, czekają na przebudowę i pozliwość chodzenia alejkami przebiegającymi pod "skosem" bo chodzenie po prostej to co to za frajda. W "ogródkach" tłumów też nie ma. I gdzie Ci wszyscy zwolennicy postępu i nowoczesności. Ja rozumię w dzień powszedni, praca w urzędzie i tłok na forach internetowych ale w niedzielę lojalność wobec chlebodawcy nakazywałaby choć jeden spacer dziennie. Bo tak jedynymi przechodzącymi przez Plac są wierni wychodzący z Klasztoru.
Włocławianko, chcesz protestować to faktycznie weź tego "ducha" i przejdź się z nim!

0 0
ID:4998

Krytyk

A wieczorem kolejny telefon z KC - "kolektyw stanowczo odcina wystąpienia krytyka i zaniepokojonego" - dla mnie to kolejny argument, żeby zablokować portal dla urzędników

0 0
ID:4999

Realista

Panowie admini, w tym watku gosc bezczelnie sie podszywa pod mojego nicka, zrobcie cos z tym. Albo go wytnijcie albo mnie nie wycinajcie, albo wprowdzcie mozlwiosc resjtracji z rezerwacja nicka i tyle. A tak jakis facet wypowiada sie jako ja.

0 0
ID:5001

pazdzioch

ludzie! nie sadzicie ze ten temat jest juz nudny i nieaktualny, byscie lepiej sie zastanowili co jeszcze zmienic w miescie, przebudowac lub zbudowac zamiast biadolic i wymyslac preteksty zeby w czyms przeszkodzic. WSTYD!!!

0 0
ID:5002

ktos tam

ehhh realiści 2 :) macie możliwość rejestracji i zarezerwowania nicka tak jak już cześć osób to zrobiła. Należy wejść w zakładkę zaloguj i dokonać rejestracji i po sprawie

0 0
ID:5004

Realista

Dalem plame :-). Ale teraz nikt nie bedzie sie podszywal pod moje teksty. Juz jestem logowany i rejestrowany.

0 0
ID:5009

realista

Tzn, tu jestem juz i nikt mie bedzie plul pod moim nickiem. Damiany . JJ i inne osobniki, ktore boja sie publicznej debaty.

0 0
ID:5010

Włocławianka2009

Nie jestem urzędniczką, nie zasilam też armii prezydenta.I zamiast szukac ucieczki na wyspy chcę mieszkac w czystym, nowoczesnm, rozwijającym się mieście. Takie mam głupie marzenie, żeby za kilka lat przespacerowac się wieczorem po Placu Wolności, który będzię tętnił życiem i śmiechem młodych ludzi, siedzących do późna w pubach kawiarenkach. I móc wreszcie przejechac przez miasto nie martwiąc się, że popsuję sobie zawieszenie w samochodzie. Nie wstydzic się za swoje obumarłe miasto,w którym się urodziłam i którego nie chcę opuszczac jak szczur tonącego statku. To za dużo..?

0 0
ID:5014

JA

ludzie jak czytam wasze wpisy to żal się robi,czy u nas nie ma normalnie myślących.Cała dyskusja opiera się na ubliżaniu jeden drugiemu,a konkretów brak.Rozumię,że przykład idzie z góry,ale to nie powód brania przykładu od najgorszych.Tym którzy są za komuną powiem nic z tego "to se ne wrati",tym co są przeciw to nie martwcie sie,za 10,20 lat komuszki pójdą do św.Piotra i wy możecie przejąć władzę,a za kolejnych 20 lat ktoś was zacznie rozliczać i interes kręci się nadal,a nam mieszkańcom Włocławka zostanie przyzwyczaić się albo wyprowadzić.Pozdrowienia dla wszystkich czytających.

0 0
ID:5021

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA