Kopyść (PO) 3414, Chmielewski (PIS) 2732, Złotnikiewicz...

Kopyść (PO) 3414, Chmielewski (PIS) 2732, Złotnikiewicz (PSL) 1038, Kuźniewicz (SLD) 967 - takie są wyniki naszych WŁOCŁAWSKICH polityków po podliczeniu głosów przez PKW... Panie rewitalizatorze takie są skutki wojny z kupcami, gospodarki "planowej", wywłaszczeń, tępienia "prywaciarzy" i uszczęśliwiania ludzi na siłę. Jestem dumny z włocławian, nie dali się omamić ani młodym wilkom, ani b....

zacytowałem tu wyłącznie wyniki polityków mieszkających we Włocławu, korzyształem z obwieszczenia PKW dostępnego pod adresem http://www.pkw.gov.pl/pkw2/redir.jsp?place=galleryStats&id=1700 29

10 komentarzy

pazdzioch

widzisz punkt widzenia potrafi byc rozny, mnie sie wlasnie wydaje ze ludzie dali sie omamic

0 0
ID:5012

realista

Krotka analiza, porownujac ilosc glosow do poparcia calosciowego.

KOPYSC (PO, 50%) - 3414
CHMIELEWSKI (PIS, 25%) - 2732 (relanie przy 50% jak PO) 5464
KUZNIEWICZ (SLD, 12%) - 967 (realnie przy 50% jak PO) 3988

Wygral Chmielewski, aczkolwiek przy takiej kampani promocji za nazwiska "przy okazji" Word'u to cienki wynik. Kuzniewicz tez niezle ale podobnie przy takiej promocji nazwiska to cienizna. Kopysc jako czlowiek bez nazwiska i znikad wypada juz lepiej. Z dwoma Panami z PIS i SLD nie mial szans bo nad ich nazwiskami pracowano juz dlugo i przeliczajac na kase, ktora musieliby wydac za o wiele wieksze pieniadze.

Dziwi mnie wynik Kuzniewicza, gdyby byl specjalista decenionym przez mieszkancow przynaleznosc partyjna powinna nie miec znaczenia . Jak na czerwony Wloclawek, promocje, urzad wynik jest bardzo cienki. Chmielewski promuje sie lepiej. A PO musi podjac decyzje czy jada dalej w Kopyscia czy szykuja kogs innego do najblizszych wyborow prezydenckich.
Wlasciwie to wszyscy po rowno, ogolnie cienizna, swiadczy to o tym, ze ich nazwiska nie licza sie nigdzie poza Wloclawkiem.
Wiekszym smutkiem dla mnie jest Zwiefka i Czarnecki, znow mamy 5 lat do bani z takimi reprezentatami.

0 0
ID:5015

pazdzioch

ps. ja zaglosowalem na Czarneckiego ale w lokalnych na dzien dzisiejszy prezydent Palucki ma moj glos :(),Kuzniewicz tez jesli nie wyjedzie

0 0
ID:5016

Baba Jaga

Przede wszystkim "ciemnogród" nie głosował na nazwiska tylko przeciw SLD i PIS,no bo kto to jest KOPYSĆ? Kto zna tego człowieka i kogo on reprezentuje?Chyba tylko "miłośników" POpapranej partyjki która już niedługo doprowadzi ludzi do nędzy.

0 0
ID:5019

Baba Jaga

Bardzo dobra wypowiedź realisty - tak należy patrzeć na wyniki wyborów.
Brawa również dla paździocha za jego wypowiedź,chociaż z drugą częścią jego wypowiedzi bym dyskutował.

0 0
ID:5020

kajko

wszystkim, którzy oddali głos na panów kopyścia, chmielewskiego i kuźniewicza proponuję obejrzeć "debatę" tych kandydatów, która miała miejsce w studiu tv kujawy. I jeżeli będą twierdzić, że zrobili dobrze, to nic mnie już nie zdziwi w tym mieście.

0 0
ID:5030

kuba

Zapomniałeś o Pawlaku z SLD, co przełoży się na jeszcze większe poparcie procentowe

0 0
ID:5033

linda

Pawlak to Lubraniec.

0 0
ID:5036

krochmal

nawet krowa wysokomleczna zrobiłaby lepszy wynik startując z tak wysokiej pozycji na liście PO. Jeżeli w mieście 12 tysięcy osób głosowało na PO, a kandydat PO z Włocławka zdobywa w mieście niespełna 3 tysiące głosów to coś tu chyba nie gra.
Brawo dla Kopaczewskiej i jej przydupasów

0 0
ID:5147

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA