W piątek 15.maja po godzinie 15 jechałem autobusem MPK...

W piątek 15.maja po godzinie 15 jechałem autobusem MPK linia nr 2 z przystanku Polna-Barska. Kierowcą autobusu była kobieta, cała trasa, którą przejechałem (do Pl. Wolności)to był pokaz jak należy jeździć takimi pojazdami.Płynna jazda bez nagłych szarpań i hamowań, idealne dostosowanie szybkości jazdy do panujących warunków na danej ulicy.Szanowna Pani wielki szacunek dla Pani techniki jazdy , tylko tak dalej. Panowie (większość)kierowcy macie kogo naśladować.

4 komentarze

teka

Niech mkp zacznie płacić normalne pieniądze to pracować będą kierowcy a nie kolesie z łapanki. Za dużo ,,komuny,,jeszcze jest w MPK.

2 4
ID:66446

1

O jakie komunie te brednie ? Przeciez mamy liberalizm od 30 lat. I co ? Coraz mniej linii autobusowych kolej ledwo dycha, obudzcie sie zacznijcie myslec samodzielnie. MPK jest spolka z udzialem czesciowym miasta. Gdyby bylo naprawde panstwowe nie byloby w takim stanie.

1 2
ID:66447

george best

@~1: Chyba prywatne dość już dokładania z Państwowej kasy.Dobrze Tobie na państwowym nie bo pewnie wszystko byś chciał za darmo obudź się.
Dam Tobie przykład Mam znajomych w Toruniu tam na ulicy Olsztyńskiej 5 lat temu pobudowało miasto blok nowy socjalny dla biednych rodzin nówka teraz wygląda to jak obora nawet kaloryfery odkręcili na klatkach zdewastowane totalnie i moim zdaniem jeśli za coś masz zapłacić szanujesz to jak dostaniesz to za free niestety nie szanujesz.
Do kierowcy autobusy chylę czoła bo odpowiedzialnie wykonuje swój zawód i pracę pozdrawiam .

1 0
ID:66448

dr POpłucz PiSuary

@~teka: żebyś ty jeszcze wiedział co piszesz.Hahaha

3 0
ID:66449

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA