Z uwagi na to że w Polsce idzie mnóstwo kasiory na...

Z uwagi na to że w Polsce idzie mnóstwo kasiory na fotoradary jest konkurs dla obywateli obywateli zaznaczam nie tych co rabują Polskę .Swoja drogą bardzo pieknie wyjaśnił słowo rezim Korwin u Olejnik cytuje ;Banda złodziei którzy od 20 lat okradają Polaków już zmontowałem w poniedziałek pokażę w pracy Holendrom kto rządzi w Polsce a tymczasem konkurs
Szczegóły w filmiku

16 komentarzy

hans

Facet ma rację !!!!!!!

2 1
ID:66450

george best

@~hans: W dużo kwestii ma rację

2 3
ID:66454

george best

Kurcze znalazłem koncert z Brazylii King Diamond co za głos brzmienie posłuchajcie tego jednego kawałka to jest muzyka .

1 1
ID:66459

1

W Polsce rzadzi kosciol, korupcja i Ameryka Komorowski z tego jest dumny.

2 3
ID:66461

cichyobserwator

@~george best: Chłopie , odstaw używki i zobacz w końcu gdzie ty mieszkasz ! Fotoradary w Polsce ci nie pasują ? Ale czytać jeszcze umiesz ?
,, Fotoradary są holenderskim wynalazkiem - więc zobaczysz je tutaj wszędzie! Coraz częsciej fotoradary są zastapione inteligentnymi kamerami, które rejestrują więcej niż tylko jedno ujecie i kto wie... może wiedzą o tobie więcej niż ty sam wiesz.
W roku 2013 holenderskie państwo wyciągnęło mandatami ze swoich obywateli 109.000.000 euro.
W tam 2013 roku automatyczne systemy wypisały 10 milionów mandatów. Holandia liczy 10 milionów posiadaczy prawa jazdy więc statystycznie każdy kierowca otrzymał jeden mandat w wysokości €10,90
• Na wilelu odcinkach popularnych autostrad zainstalowane są kontrole trakcji zaznaczone znakami "trajectcontrole". Kamery zawieszone ponad autostradą w kilku punktach rejestrują każdy przejeżdżający pojazd i gdy ich średnia szybkość przekroczy dozwolony limit - mandat przychodzi automatycznie na adres właściciela pojazdu. Kontrola trakcji nie jest zawsze włączona. Na odcinkach autostrady A4 i A2 w roku 2013 "zebrano" aż 2,1 mln euro mandatów.
http://www.wiatrak.nl/33080/mandaty-w-holandii
Pokaż Holendrom swój ,, geniusz " - będą mieli niezły ubaw bo pewnie też nie wiedzą kto u nich rządzi.

4 4
ID:66463

george best

@~cichyobserwator: Weź Ty się ode mnie odpier 10 euro to nie pieniądz dusigroszu.
Jadąc samochodem sam samemu decydujesz czy ryzykujesz czy chcesz być Przezorny zawsze ubezpieczony.Życie to ryzyko ale te pieniądze idą z Twojego portfela masz rację w Holandii też są wszak mieszkamy w eurochołchozie.
Czyli takiej komunistycznej rzeszy jedna różnica w Holandii monarchia i mądrzejsi ludzie rządzą krajem i jeden szczegół najważniejszy Rząd nie Kradnie!!!

1 5
ID:66466

george best

@~cichyobserwator: Posłuchaj lepiej King-a Diamond-a a nie tam mi tu ile to placą w Holandii.

1 2
ID:66467

cichyobserwator

@~george best: Ty k...a ogarnij się i odpie sie od ojczyzny z której s..... ś i zajmij sie swoim życiem .Dookoła masz wszystko to samo ale przy...asz sie tylko do naszego kraju. Żyj sobie w tym swoim raju i nie zatruwaj życia innym. Zamiast wylewania swoich frustracji na tym forum odstaw ( wiesz co ) i idz z dziecmi na spacer.
Tu o tych mądrych ludziach tekst polecam, szczególnie pod akapitem ,, skandale " a to urywek : ,,2009 - wychodzi na jaw, że Księżna Christina używa specjalnych konstrukcji podatkowych poprzez Wyspy Normandzkie aby uniknąć podatków."
http://www.wiatrak.nl/21657/niech-zyje-krol

Zajmij się nowa ojczyzną i odwal się w końcu od starej!
Popłacz sobie nad Manchesterem United bo znów plamę w ostatnich minutach dali a nie mi tu radary jakieś.

4 4
ID:66468

ozon

Ja również dołączam się do tego co napisał "cichyobserwator"- wyluzuj "george" .

Czasami gdy czytam takie wpisy jak np "jedynki " czy Twoje to myślę sobie ,ze jesteście bardzo infantylni. Nie ma nigdzie na kuli ziemskiej raju a Polska nie jest ośrodkiem zła, nieudacznictwa ... mamy jako Naród wady a chyba najgorszą jest ciągłe opluwanie własnego kraju nawet byłego "george".

4 1
ID:66472

george best

@~cichyobserwator: Cieszysz się że od wczoraj pozabierano kilku osobom prawa jazdy .Ktoś dojedżał do pracy teraz przez 3 miechy będzie się gimnastykował .
Cieszy Ciebie to ?
Moje dzieci zostaw w spokoju ja nie mówię Tobie co mają robić Twoje .
Cieszę się że oglądałeś mecz no cóż nie poszło ale po nocy przychodzi dzień.
Pozdrawiam i zmień troszkę poglądy KREW POLSKA NADAL PŁYNIE W MYCH ŻYŁACH I GDY PRZYJDZIE WALCZYĆ BĘDĘ WALCZYĆ.

1 1
ID:66483

george best

@~ozon: Polska nie ośrodkiem zła Polaków po prostu się ograbia od 20 lat .
Dlaczego wszyscy wyjeżdżają na zachód bo tam władza daje człowiekowi więcej oddychać ludzie nie zastanawiają się jak związać koniec z końcem .
Za te wszystkie afery rząd powinien podac się do dymisji i tyle rozpisac nowe wybory .
Wolność to wolność wolny od podatku dochodowego wolny od siebie samego co chce palić pić czy jeść a nie to co każe mu Pan .

1 2
ID:66484

cichyobserwator

@~george best: Tak, cieszę się ,że kilu idiotom zabrali prawo jazdy ; może paru innym uratowano życie i rodziców dzieciom.
Ty nie walczysz , ty wyrzucasz z siebie swoje frustracje i nic poza tym. Powtarzasz te swoje dyrdymały płacąc wciąż podatek dochodowy , wysyłając dzieci do szkół które są a nie tych które Ty stworzyłeś, palisz ,pijesz i jesz to co kupisz w sklepie a nie to co sam wymyslisz , Czyli ? Robisz dokładnie to co ja i masz taki sam wybór jak ja. A to ,że wydaje ci się iż masz lepiej niż ja wmawiaj sobie dalej jezeli ci to pomaga ale nie używaj słowa ,, wszyscy " tylko pisz w swoim imieniu.

2 3
ID:66488

george best

@~cichyobserwator: Zawsze prawda jest po środku ale każdy człowiek sam powinien decydować o sobie .
Są szaleni kierowcy ale są i tacy którzy jeżdżą odpowiedzialnie .
Lepiej może nie mam ale mogę sobie palić trawę mogę mieć ją w domu mogę poddac się eutanazji to już jest coś .
Od dzis rozejm nie bluzgamy się nawzajem ale obiecuję Tobie że jak w Polsce będzie normalnie i będzie można palić trawę przyjdziesz wtedy do mojego koffiku i skręcę Tobie takiego lola że przez godzinę będziesz się brechtał jak na dobrej komedii.Wyluzujesz wtedy troszkę.
To co ZGODA I BEZPIECZENSTWO jak mawia myśliwy ?

0 0
ID:66489

cichyobserwator

@~george best: Pewnie że zgoda ! Irytowało mnie tylko Twoje wyszukiwanie wszelkiego zła tu w kraju . A najgorsze było,że my z żoną też za MU jesteśmy a Ty czasami dawałeś jak Cantona kopiący kibica a wiadomo ,że to równy gość. Po tym czwartym miejscu United przydałoby się dobrego lola zajarać więc trzymam za słowo i przy pierwszej okazji się wproszę ( moja kibicka krzyczy że ona też ) i pośmiejemy sie razem.

Więcej luzu dla wszystkich , pozdrowienia od kibiców MU .

0 3
ID:66499

george best

@~cichyobserwator: Wiedziałem że jestes pozytywnym wariatem podobnie jak Moher czy Ozon.
Niech tylko podpisza ustawę o marihuanie ludzie będą uśmiechnięci i zadowoleni .Śmiem twierdzić że w pierwszych 2 latach większy obrót będzie na Marysi niż na alkoholu.
Trzeba tym tępym mózgom dac zajarać co tacy są przeciwko ale najważniejsze to że znikną dilerzy a i policja nie będzie miała się czym chwalić .
A tymczasem Otamendi obrońca z Valencii dogadany z United .Za rok będzie walka z Ozon-a team-em

1 0
ID:66501

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA