Maliniak...

Maliniak bis???
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10407868_10207071043600878_2623174866027308599_n.jpg?oh=872ac7a9fbc225a9cdb805843253b59c&oe=55FD577B

7 komentarzy

ozon

UPS! nie wiem co się stało nie wlazło.
Sprawa dotyczy Maliniaka z "Czterdziestolataka"- podobieństwo do Dudy niesamowite.
Cały czas patrząc na elekta miałem wrażenie ,ze już gdzieś takiego "przywódce" widziałem. Może to krewny aktora...?
Ten sam głupawy uśmieszek na wilgotnych usteczkach i te rozbiegane, rybie oczka>

1 2
ID:66563

george best

@~ozon: No on jak na razie ma czyste sumienie porownując poprzez książkę Sumlińskiego poprzedników którzy niewiedząc czemu nie są w kryminale.Na jesieni zapełni się SZTUM-WRONKI I IŁAWA jak w piosence tak zaczęła się ta zabawa.

2 3
ID:66564

george best

@~ozon: Ja widzę tu następcę Korwina po tym jak Polska będzie Wolna wolna od machlojek złodziejstwa i żebraniny unijnej.

2 1
ID:66566

Moher

@~ozon: Hołos Ukrajiny (Głos Ukrainy) przeczytałem o twoim wdrożonym projekcie i przeszkoleniu przez ciebie pracowników ukraińskich ,o których tak dużo pisałeś na włocławskim portalu.Ponoć mają Cię wybrać honorowym obywatelem miasta, za twoje wielkie zasługi ,którymi się zapisałeś w pamięci mieszkańców naszych umęczonych sąsiadów.
Pisałeś także ,że przebywałeś w kraju kwitnącej wiśni,boleję że Asahi Shimbud nie przeprowadziła z tobą wywiadu ,domniemywam ,ze honorarium za duże zaproponowałeś za twój autoryzowany wywiad.

2 2
ID:66572

ozon

Informacje nie ścisłe "Moherku".
Już zostałem od dawna jestem honorowym obywatelem i to nie miasta a całego kraju....
co do wywiadu to widzę ,ze nie czytasz zagranicznej prasy .. opóżnione masz info jak za PRLu "Trybuna Ludu" . Pozdrawiam
PS. a swoją drogą to po co się podlizujesz i tak Cię lubię>

1 2
ID:66576

Moher

@~ozon: ozon: Podlizywanie się szefowi jest irytujące i stanowi dość powszechny powód do konfliktów w pracy. „Lizusostwo” przybiera różne formy – może to być nieszczere komplementowanie czy donoszenie o potknięciach współpracowników. „Lizus” za wszelką cenę stara się przypodobać przełożonemu, wyolbrzymia swoje zasługi, stara się sprawiać wrażenie oddanego pracownika.

1 1
ID:66580

ozon

No nie bądż taki encyklopedyczny "Moher"....
Trochę więcej dystansu i ne wytężaj swoich szarych komórek,nie snuj dywagacji na mój temat bo zaczniesz cierpieć na choroby gastryczne czego na prawdę Ci nie życzę.
Jest fajna pogoda zalecam spacer- ruch wśród zieleni kojąco wpływa na nerwy- zatem miłego spaceru każdego dnia!

1 1
ID:66585

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA