Niedziela piękny dzień i nie do wiary szalupa ratunkowa dla...

Niedziela piękny dzień i nie do wiary szalupa ratunkowa dla PO pod nazwą Nowoczesna PL zwodowana .
Teraz czas na znane twarze i można dalej wiadomo co robić .
Czy rzeczywiście Polska jak i cała Unia dąrzy do wyzwolenia nas przez arabów albo chińczyków ?Islandia się obudziła ,Węgry też tu wielki ukłon dla braci Madziarów i Pana Orbana na jesieni czas na Polskę i inne kraje Europy.
A muzełmanów pożegnać i wysłać ich tam skąd przyjechali jak robi to Norwegia.
W Holandii w szkołach nawet przeszkadzają im u dzieciaków kanapki z szynką pierdolusom nygusom.

7 komentarzy

1

Polacy wcale nie sa lepsi od muzulmanow. W Polsce tez jest fanatyzm religijny i religia rzadzi Polska. Jestesmy rowniez obskurantami i ziejemy nienawiscia. Ci biedni ludzie uciekaja spod bomb "demokratycznych". faktycznie w Polsce nie ma miejsca, bo jest pelno Amerykanow i Bandery. Àle Ameryka stworzyla ta sytuacje i teraz powinna przyjac tych biednych ludzi do siebie i ich finansowac a nie my.

3 4
ID:66575

george best

@~1: Fanatyzm religijny w Polsce to pikuś podług tego co robią ciapate .Nie słyszałem o wątku zabicia drugiej osoby która ma inna wiarę.Teraz na banicji coraz bardziej tęskno gdy przychodzi lato jeziora lasy mazury śpiew ptaków TĘSKNIĘ DO CIEBIE POLSKO

3 2
ID:66577

Olo

Ciekawy duet - jedyneczka i the beściak, oboje w komunistycznych czapeczkach.

3 3
ID:66579

george best

@~Olo: Ja na czerwonych to wykładam ciepłym moczem poglądy mam bardziej w stronę Korwina i Brauna .Mam też symptomy rasistowskie w stosunku do koszernych i Ukraińców tych oczywiście od UPA i Poroszenki.
Dla mnie cała Magdalenke powinni wysłać do Moskwy ale wiadomo że elita rządzi Polską .

2 4
ID:66581

Mk

Najlepsi w patriotyzmie są nasi sąsiedzi Ukraińcy, gdzie np. W Liceum w Iwano Frankowsku śpiewane są pieśni ku czci banderowców. Nie wiem czy Polacy są gorsi od fanatyków muzułmańskich. Póki co nie było przypadków egzekucji na plaży nad Bałtykiem w promieniach zachodzącego słońca.

3 1
ID:66582

wikariusz

Ale hołota.

1 0
ID:66583

1

Natomiast Polacy biora udzial w mordowaniu niemowlakow w becikach, male dzieci,rozszarpane bez nozek i raczek, stracony wzrok, buzia znieksztalcona. 4 latka, zyje, siostra 8 lat zabita rozniez, ich matka ciezko ranna, stracila reke w prowizorycznym szpitalu bo banderowska dzicz niszczy szpitale i szkoly.Pokazany zostal wczoraj film. Pokazano "zolnierza", z odznaka flagi polskiej jak strzelal do staruszki. To jest cywilizacja? Komunisci tego nie robia, ale faszysci tak. Pokazali cala bande z tatuazami krzyza hilerowskiego, pod wplywem narkotykow, pijani, witali sie po hitlerowsku i strzelali do cywilow rosyjskich. W Donbasie jest wylacznie ludnosc rosyjska, ktora mieszkala tam jeszce przed tym idiotycznym utworzeniem Ukrainy przez Chruszczowa i innych debili.

4 1
ID:66584

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA