Patrzcie uwaznie na Chińskie portale bo niedługo jak pisze...

Patrzcie uwaznie na Chińskie portale bo niedługo jak pisze Zbigniew Stonoga wam się pępki odwiążą i paznokcie z nóg pospadają wybory chyba będą wcześniej.

18 komentarzy

george best

Złodzieje pakujcie się mój pradziad walczył o Polskę dziadek też a wy ?
Czołem Wolnej Polsce afera lepsza od tej z FIFA.
http://niezalezna.pl/67827-wyciekly-akta-z-afery-podsluchowej-wszystkie-dokumenty-dostepne-w-internecie

2 4
ID:66657

Olo

Chińskie portale hahahaaa

5 1
ID:66658

george best

Piękny dzień może troszkę muzyki

2 3
ID:66659

znaFca

ze co? :) moglbys rozwinac swoja wypowiedz?

1 2
ID:66660

george best

@~znaFca: wejdź na profil Zbigniew Stonoga facebook i miłej lektury.Media juz szaleją -Miłego dnia i Czołem Wielkiej Polsce!!!

4 5
ID:66661

george best

@~Olo: Ogladaj wiadomościi Ty ha ha ha i czytaj

3 4
ID:66662

ozon

Opozycja nie przebiera w srodkach jak widać.
Gołym okiem widać o co tu chodzi i gdzie jest "kaczka pogrzebana"
Trzeba zrobic wszystko by przeszkodzić w przeprowadzeniu Referendum czy innych rządowych projektów. Ohyda!!
Pan Stonoga jest tylko narzędziem- sznurki ma zupełnie inny osobnik nie tylko mały wzrostem.
Nie takie turbulencje nasza Polska przeżyła- przeżyje i manipulacje pisiorowskie będzie lekko poobijana ale wyjdzie z tego!!
Myślę ,ze pan Kukiz też myśli podobnie.....

5 2
ID:66664

george best

@~ozon: Co Ty Ozon pierd... albo jestes ślepy albo udajesz siedzisz jak więzień w Polsce łupią Ciebie podatkami smieją się żyją jak lordowie to idzie prawica Braun Korwin Kowalski Stonoga i może Kukiz choć oprócz Jow-ów nie wiem co chce Kukiz .
W prezencie wysyłam Tobie oświadczenie Poczytaj akta .Bo ja czytam i oczom nie wierzę

5 5
ID:66665

cichyobserwator

@~george best: Po tym co znów wyczyniasz zawieszenie broni zostaje zawieszone!
Myślę, że najlepszym kandydatem do zmian w Polsce odpowiadającym Twoim poglądom i poziomowi patriotyzmu jest Krzysiek Kononowicz ;

Wszystkie jego wypowiedzi ( polecam,będziesz zachwycony ) już są genialne a jak jeszcze dasz mu zajarać to wszystkich zostawimy w tyle z ich zacofaną demokracją.
Stonoga przy nim wysiada bo jak trzeba będzie wyjść do ostrej gry i jak zacznie trampki zakładać to przegapi najważniejsze a Krzysiek jest gotowy w kazdej chwili.

5 7
ID:66666

george best

@~ozon: Kolego a nie pamiętasz słów Donalda T?
TAK PREMIER Donald Tusk w sprawie taśm Beger, wrzesień 2006 mówił :

"Jestem poruszony zawartością tych taśm. Dziękuję dziennikarzom, za wspieranie demokracji poprzez ujawnienie kompromitującego przypadku skandalicznej korupcji politycznej, jakiej dopuścił się PiS. Miliony Polaków mogły poznać dzięki tym nagraniom kulisy kuchni politycznej kompromitującej obecny rząd."

Wtedy zdaniem PO ujawnianie nagrań z podsłuchów było chwalebne. Teraz już NIE ?

3 4
ID:66667

george best

@~cichyobserwator: Twoja sprawa nie porównój Kononowicza ze Stonogą .Znów mnie besztasz zdrowia życzę i do siego .

3 4
ID:66668

george best

@~cichyobserwator:
Napisać mi możesz co wyczyniam ?W normalnym kraju każdy co coś ukradł powinien stanąć przed sądem .
Zobaczymy dalej czego się dowiemy bo to chyba jak czytałem początek .Nie rozumiem Twojego podejścia a co do Kononowicza to nie śmiej się z człowieka który żyje z opieki i jest osobą chorą psychicznie bo jestem ciekaw czy umieszczał byś takie pierdoły jak byłby np. to Twój ojciec?Zluzuj więc i do przodu jak mówi Stonoga CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ.

3 5
ID:66669

ozon

Pamiętam, pamiętam "george" ale znam też historie ( takie mam hobby) .
Wiem też taką "oczywistą oczywistość" ,ze politycy nasi rodzimi to krew z krwi polskiej to nie desant nasłany z innej Galaktyki ... jedni od drugich niczym się nie róznią a etyka czy uczciwość to dla większości z nich pustosłowie....
Co drugi teraz to zupełnie jak Dyzma a Polska międzywojenna to nie najlepszy model do kopiowania....
Stonoga, Braun, Kononowicz, Zawisza czy inny Bosak tudzież Wipler czy Korwin nie są dla mnie idolami ani wzorcami pod zadnym wzgledem- trochę znam świat, trochę mam wiecej doświadczenia .
Może okaże się ,ze jest "jeden sprawiedliwy"?- mam na myśli Kukiza ale wątpie bo niewiele sam może zrobić a nie prześwietli nikogo na wskroś i trafi się nie jeden karierowicz który ideały w guano zamieni ... takie życie, tacy ludzie idealnie- to tam gdzie nas nie ma.Pozdrawiam.

2 2
ID:66670

george best

@~ozon: Dobra zostawmy ta politykę gdzies na boku bo i tak na jesieni przyjdzie nowe .Mam pytanie Ozon czy dasz wiarę że Falcao trafi do Chelsea po co on tam w United strzelił 4 bramki przez cały sezon.

2 2
ID:66671

Bajerant

Niech wieczne będą idee kk i solidarności.

1 3
ID:66676

cichyobserwator

@~george best: Napisałes : ,,W normalnym kraju każdy co coś ukradł powinien stanąć przed sądem" więc czemu mieszkasz w nienormalnej Holandii ? Rodzina królewska robi obywateli w bambuko ( podawałem ci linki ) i tam ci to nie przeszkadza ? Ci twoi rewolucjoniści mimo iż plotą podobne idiotyzmy do Kononowicza to niby ci normalni sa ?
Jesteś jak typowy pieniacz - kupa krzyku na innych a taplanie we własnym bagienku nie przeszkadza i normalne jest.

4 4
ID:66679

george best

@~cichyobserwator: Podawałeś mi linki chłopie przyjedź i zobacz a nie linki.Linki to mogę Tobie podać różne .Mi chodzi ze za takie dymanie kraju juz dawno powinny być postawione zarzuty .W wolnej Polsce to sie stanie .Ale to na jesieni.
Nie mówię że w Holi jest luksus ale kur.. rząd nie odpierd... takich skeczy jak Bieńkowska czy reszta.

2 3
ID:66691

cichyobserwator

@~george best: Teraz już rozumiem ! Ja wklejam głupie linki -a ty co wklejasz ? Prawdy objawione ? po czym masz te wizje? Może jakąś sektę byś założył , Pytajnik się dołączy i cały świat Wasz.

3 4
ID:66694

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA