Z pozdrowieniami dla wiadomo...

Z pozdrowieniami dla wiadomo kogo

i jeszcze jeden kawalek na jesieni kulminacja

Na całym świecie trąbią o super rządach w Polsce.

18 komentarzy

1

Pietrzak tez spiewal zeby "Polska byla Polska" i co ? Zniknal ze sceny, skonczyl sie biznes na muzyczce dla naiwnych. Ten tez spiewa o wolnosci , Jaka wolnosc pod okupacja NATO, UNii i kosciola ? Ten tez wygasnie jak jego poprzednik.

0 3
ID:66700

ozon

Nie przesadzaj ,ż tym 'trąbieniem na cały świat" bo owszem są wzmianki(jesteśmy w Unii było nie było!) ale nie jest to żaden gorący news.
Po drugie "george" już kiedyś pisałem ,że podziwiam Twoje zaangażowanie w sprawy Polski. Dobrowolnie dla "paru srebrników" zrezygnowałeś z obywatelstwa więc nie zgrywaj patrioty bo mamy pod dostatkiem takich tu na miejscu .
Pozwól Polakom z paszportami swojego kraju decydować o Nim i nie instruuj pod swoje widzimisię bo to nieetyczne. Jeśli z przyczyn stricte ekonomicznych rzucasz paszport z orzełkiem ( o czym z dumą powiadamiałeś i chwaliłeś ,ze pomarańczowy to Twój ulubiony teraz kolor) to nie wtrącaj się w tak ohydny sposób w politykę byłej Ojczyzny.
O tym kraju ewentualnie mogą wypowiadać się w tak niecny sposób ( czego nie pochwalam!!) jego mieszkańcy . Polska to mój kraj moja Ojczyzna więc nie wycieraj sobie Nią buzi bo obrażasz nie rząd ale nas- Polaków.
Przykro mi ,ze w tak "łopatologiczny" sposób zwracam się do Ciebie ale przebrałeś miarę. i dość mam ciągłego pośredniego mnie obrażania i moich patriotycznych uczuć co moze Ciebie i innych śmieszyć ale zapewniam ,ze nie są to gorsze uczucia od religijnych..
Ufam ,ze przemyślisz sobie to wszystko .Pozdrawiam

8 1
ID:66701

george best

@~ozon: Nie pisz ze obrażam Polaków tylko system system złodziei sterowany przez komuchów .Też mieszkam w kraju gdzie jest zgnilizna Unijna ale nie ma takich numerów jak teraz .Też masz dwa paszporty i nic nie piszę czy bardziej wolisz Szwecję czy Polskę ..Zapraszam za tydzień do Augustowa na 3-dniówke nad jeziorkiem będzie dużo młodych ludzi którzy chcą zostać w Polsce posłuchasz i zobaczysz ze ludzie maja dość tej dżumy.Gościem specjalnym Grzegorz Braun no i wujek Korwin-pozdrawiam .
Nie opieraj się tylko na mediach czytaj internet bo w Polsce media są w łapach wiesz kogo.

1 7
ID:66703

cichyobserwator

@~ozon: Dobrze ,ze chociaż niewielu jak Ty próbuje prostować te paszkwile Georga ale jak trafić do kogoś kto Tobie radzi ,, czytaj internet " a jak ja podaje mu coś co nie pasuje do jego ,, wizji " to stwierdza ,że mu jakieś bzdurne linki wklejam a przecież on wie lepiej bo te jego z internetu tylko prawdę głoszą. Wiem ,że wiele jeszcze do zrobienia i zmian nas czeka ale z takimi oszołomstwami trzeba walczyć bo najbardziej mnie wkurza jak twierdzą ,że piszą w imieniu wszystkich ,czyli moim też , a to kłamstwo totalne jest.Nie odpuszczajmy i nie dajmy się zwariować, pozdrawiam

3 3
ID:66706

george best

@~cichyobserwator: Ja nie pisze w imieniu Twoim ani Ozona .Piszę w imieniu ludzi którzy pieprzą obecny system komunistycznej demokracji i niby wolności.

Ludzi którzy wywalczyli tą wolnośc w Islandii ludzi naszych braci Węgrów i oby na jesieni poszło to w całej europie.

FUCK THE SYSTEM jak śpiewał The Exploited.Pozdrawiam uczciwych ludzi nie złodziei i konowałow Brukselskich.

2 8
ID:66709

george best

Jeszcze dla was Ozonie i cichyobserwatorze .Róbta co chceta ale jeśli bronicie i dobrze wam w tym bajzlu to ok .Ale idzie lepsze nawet wujek odżył wczoraj .
Ilu tam macie w rodzinie towarzyszy ?że tak bronicie platfusów ?

0 7
ID:66711

cichyobserwator

@~george best: Ty pieprzysz dla samego pieprzenia a wychodzi zwykłe pieprzenie bez sensu.
Chrzanisz o Islandii po swojemu wybierając newsy ale trochę prawdy tez by się przydało . Co do sytuacji tam panujacej :,, jesteś jednym z tych, którzy patrząc na dziecko z białaczką mówią „spójrz na małego łysego Karolka, jak szybko rośnie”,
https://pracownia4.wordpress.com/2013/01/08/co-sie-faktycznie-dzieje-w-islandii/
I o czym pieprzysz najczęściej - dług publiczny - a to sukces Islandii : http://pl.tradingeconomics.com/iceland/government-debt-to-gdp
WYWALCZYLI wolność ? ŻENADA
Bracia Węgrzy chyba ciebie nie czytali bo :,, Na początku stycznia ponad 5 tys. osób manifestowało w Budapeszcie, domagając się dymisji Viktora Orbana. Manifestanci oskarżali Orbana m.in. o ograniczanie demokracji, odchodzenie od wartości europejskich, zbytnią centralizację władzy i korupcję."
http://www.forbes.pl/wegierski-problem-z-dlugiem-i-walka-z-zagranicznym-kapitalem,artykuly,190051,1,1.html

Wytrzezwiej i otwórz oczy bo nawet nie wiesz co pieprzysz.

3 3
ID:66716

george best

@~cichyobserwator:
Za Każdym tym linkiem stoją wiadomo murem lewaki.Nie rozumiem tylko co tak podoba Tobie się obecnie tam gdzie mieszkasz ?
Masz rodzinę to wiem dzieci chyba też wybralem Holandię z jednego powodu stabilność .Nie martwię się o jutro i jak już zejdę z tego świata to jako poddany Króla a nie jako obywatel .
Kogo bronisz ?widzisz sam no chyba że też ręce Tobie się lepią.Jeśli Ty bardziej skłaniasz się do demokracji i tego syfu lewackiego to chyba nigdy nie zakopiemy topora wojennego.AS Roma Sevilla tam fani mają podobne lewackie spostrzeżenia podobne do Twoich .

1 7
ID:66719

cichyobserwator

@~george best: Jezeli jesteś ,, poddany Króla a nie jako obywatel " tzn. ,że w kazdej chwili król może z Tobą zrobić co mu się żywnie podoba, Tak ? To zacznij martwić się o jutro !Chyba jesteś bardziej kołowaty niż Kukiz po tym swoim wyniku co pojęcia nie ma z kim i dokąd będzie zmierzał. Jaki w/g Ciebie jest lepszy ustrój niż demokracja ( choć nie idealna) - jakiś przykład ?
Nie chodzi mi o obronę kogoś tylko prawdy a Ty jej nawet w postaci cyfr nie przyjmujesz dzieląc je na lewackie i Twoje - lepsze.Może orłem z matematyki nie byłem ale lewackich cyfr nie pamiętam.

3 3
ID:66721

ozon

Drogi "george" jest jednak zasadnicza róznica między posiadaniem dwóch paszportów a zrzeczeniem sie obywatelstwa..
Po wtóre - podaj mi jeden mój wpis w którym porównywałem w jakikolwiek sposób Szwecję do Polski bądż opowiadałem się za tym gdzie jest lepiej, mądrzej etc.
Zawsze mnie irytowało takie gadanie o tym jak to gdzieś jest cudnie, dobrze i krystalicznie... to jest infantylne myślenie.
Dyskusja z Tobą jest jałowa "george" i możesz mieć swoje zdanie, swoje spojrzenie na świat ale nie mebluj mieszkania komuś wg własnych kryteriów to nie Tobie ma być dobrze tylko tym którzy w tym mieszkaniu mieszkają..

"cichyobserwatorze" - fajnie ,ze jesteś na tym portalu i ze zadajesz sobie trud by na czczą i często głupią pisaninę odpowiedzięc twardymi faktami.... nie wszyscy czerpią dobrą wiedzę z internetu a tu wiadomo- jak na wysypisku śmieci znależc można wszystko i nie każdemu chce się tę wiedzę posortować. Pozdrawiam

4 0
ID:66725

george best

@~ozon: Posiadanie dwóch paszportów to tak jak podwójne nazwisko .Za cholerę nie mogę zdzierżyć kobiet Wanda Zrób mi dobrze-Podmyj się za wczasu.

Tak odbieram Panie z podwójnym nazwiskiem.

Ja nikomu nic nie narzucam bo wiem że niekturzy dobrze czują się w tym syfie dobrze jest biedronka 1500 na łapę i może coś zbudują Unia da.

Wspomnisz moje słowa .Na jesieni na 100% ster obejmie prawica wreszcie .Unia jak najprędzej powinna się rozpaść .

Co będzie zobaczymy ale powiem Tobie jedno że takiego syfu jaki jest teraz to za komuny nie było .

W Holandii też nie za bardzo no ale tam rząd nie kradnie.Pozdrawiam .

P.S.

Każdy niech żyje wolny Wolny nie jak niewolnik unijny mnie się też to tyczy choć jestem poddanym króla ale lepsze to niż obywatel

0 4
ID:66735

george best

@~ozon: Oni idą po Polskę

0 4
ID:66736

minęła 20

@~ozon: I kto to mówi, ten co wyjechał do Szwecji, a teraz pisze no i cóż że jestem ze szwecji i jasnoróżowa lub błękitnooka.

1 3
ID:66740

ozon

A trafiłeś ( aś) w płot i to z hukiem!! Otóż po 32 latach powróciłem do kraju i tu płace podatki więc moralne prawo mam do krytyki no a po drugie to powiedzonko " no cóż,że ze Szwecji " ma bardzo już długą brodę i nie jest sprawdzianem dykcji..
Jasnoróżowe to raczej w Anglii uwielbiają taki "majtkowy róż". Szwedki mają inne upodobania kolorystyczne a oczęta na prawdę piękne.
Silisz się na złośliwostki ale bardzo niskiego lotu- zawiść silniejsza od rozsądku jak widać? Pozdrawiam mimo to.

2 1
ID:66741

minęła 20

Powróciłem po 32 latach ze Szwecji, chyba po resztę rzeczy.

1 2
ID:66751

harnaś

@~cichyobserwator:
"5 tysięcy osób manifestowało w Budapeszcie " ..... te 5 tysięcy to ci, którym Orban odrąbał ryje od koryt i już nie mogą kraść.

1 1
ID:66803

cichyobserwator

@~harnaś: Poświęć jeszcze jeden tydzień na zrozumienie tego tekstu o Węgrach i spróbuj jeszcze raz.

1 2
ID:66810

george best

@~harnaś: Popieram.Podobnie będzie w Polsce tylko tych ryi jest około 2 miliony co mendy na Państwowym wikcie się pier... .Pozdrawiam.
P.S Precz z demokracją i eurochołchozem .

0 0
ID:66817

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA