Mam pytanie do tych co niszczą Polskę i wygnali nas z niej...

Mam pytanie do tych co niszczą Polskę i wygnali nas z niej PAKUJECIE SIĘ JUŻ ?Jesień tak blisko Korwin Braun Stonoga i Polacy w końcu po tylu latach was osądzą .

12 komentarzy

ozon

... i to w stylu amerykańskim już.
Najbardziej biegły w tych sprawach to Stonoga- praktyk i to na dużą skale.
Oj "george" znowu nawiedziło Cię?
Mam nadzieję ,ze jesienią wrócisz bo to będzie ta wymarzona już, czysta Polska??

5 3
ID:66947

george best

@~ozon: Czysta Polska to Polska bez postkomuchów i złodziei .A wiadomo jak się w Polsce kradnie najbardziej wiedza to osoby od funduszy z Unii Autostrady w Polsce to jak w Etiopi ledwo pobudowane a już remontowane a droższe niż przez cały rok w Szwajcarii .

4 2
ID:66952

gumol-wylogowany

a czytal z was ktos wogole "Niebezpieczne związki...." Sumlińskiego ??? Polecam ale .... po tej lekturze moje spojrzenie na Polske juz nie jest takie same. Przeciez w naszym kraju rzadzi mafia, i to nie jakies oprychy , bo jak sie okazuje to caly niby wielki "Pruszkow" to były sługusy na usługach politykow i biznesmenów. Przekrety jakie robila fundacja "Pro Civili" byly gigantyczne - mozna powiedziec ze przychody tzw pruszkowa przy tej fundacji to byly drobne na waciki

4 5
ID:66956

george best

@~ozon: Tego Ozon nie przeżyję okazuje się że w Holandii chcą zalegalizować grupę pedofili .Gdzie zmierza Europa to nie wiem albo może inaczej powoli się gubię w tym ścieku.
Moim zdaniem pedofila jak się złapie powinna być kula w łeb i po krzyku a tu ...

3 4
ID:66963

george best

@~gumol-wylogowany: Czytałem książkę ale wczoraj miała być debata Sumliński-Stonoga i nie było .

2 2
ID:66965

cichyobserwator

@~george best: Czy to cecha wrodzona ,że wystarczy tekst kilku idiotów a Ty albo Moher robicie z tego wydarzenie godne uwagi ? Organizacja MARTIJN była i jest w Holandii nielegalna więc po co o nich pisać. Wymyśl sobie jakieś zajęcie bo z nudów ( a teraz jeszcze upały dojdą ) coraz głupsze myśli nachodzą.

3 5
ID:66971

ozon

Zatruwasz się "george" głupimi informacjami- zresztą nie Ty jeden i nie wiem co to Wam za radochę daje? Szkoda na to czasu i energii.
Zrobiło się gorące lato jest pięknie i zamiast ślęczenia przed komputerem i łowienia "sensacji" wybieramy się właśnie nad morze.. Ponieważ urlop w tym roku spędzimy w Szwecji a tam wiadomo- lato raczej umiarkowane więc my będziemy pławić się w słońcu i morskich falach ... trzeba łapać każdą nadarzającą się okazje!
Chłodnych powiewów zefirka wszystkim życzę...

2 3
ID:66973

george best

@~cichyobserwator: Wiesz wierzę w to że na jesieni w Polsce opisywani przez Ciebie idioci zawalczą o Polskę .Korwin Stonoga Braun Sumliński Kowalski to odpowiednie osoby aby wróciła normalność.
W kraju tulipana nie jest wcale tak super różnica jest w tym że życie jest lżejsze cały czas myślę o Podlasiu ale żeby wrócić i zostać muszą w Polsce obalić rząd postkomuchów i leśnych dziadków .Marzeniem moim dom w lesie śpiewem ptaków bimberek chleb własnej roboty świnka kurka jajka Pozdrawiam i tego w życiu chcę nie chcę dużo.

2 1
ID:66979

george best

@~ozon: To miłego wypoczynku ale nie lepiej za kasiorke wydana nad Bałtykiem polecieć gdzieś dupę wygrzać do Egiptu Chorwacji ?Ale każdy ma swój wybór .Pozdrawiam i jeszcze jedno Falcao w Chelsea to pewnie już wiesz

1 0
ID:66980

Moher

@~george best: Zrobiliśmy zbiórkę kartonów do pakowania klamotów pary prezydenckiej z pałacu prezydenckiego,w połowie lipca wysyłamy tira z kartonami.Korzystając z tej okazji, chcę podziękować wszystkim ,którzy poparli mój i nie tylko mój apel, ale także Koalicji Moherowej ,która tak gremialnie włączyła się do mojej akcji zbierania kartonów .Serdeczne dzięki Alleluja i do przodu.Jednak to prawda,że z pomocą Bożą można wielkie rzeczy robić.

4 1
ID:66981

gumol-wylogowany

@george - na poczatku obserwowalem poczynania Stonogi i facet wydawal sie OK , ale im dluzej go obserwuje to dochodze do wniosku ze ten facet jest tak chaotyczny ze az nieprawdziwy. Zachowuje sie tak jak by juz go obsiadly jaies sluzby, zawalaja go chaotycznymi informacjami, niepelnymi bez wiekszego znaczenia. Obiecuje ze juz niedlugo ujawni co ma i .... dalej obiecuje. Kazda krytyka jego osoby konczy sie wyzwiskami w kierunku krytykowanych, nie podejmuje zadnej dyskusji. Moim zdaniem to tai maly "terrorysta" ktory ma za zadanie wysadzic polska prawice, czyli zabrac troche glosow Korwinowi (bo chociaz oficjalnie go popiera to czemu zalozyl wlasna partie ??) Kukizowi, rozdziela narodowców itd. Dziei temu PO i PIS beda nadal mogli spokojnie zamieniac sie miejscami nie liczac sie z innymi i tak beton na scenie politycznej bedzie sie utwardzal. Stonoga to nie idiota, on jest albo dobrze sterowany albo wprowadza w zycie czyjs plan. Gdyby nie mial plecow to juz by mial nieszczesliwy wypadek.

1 2
ID:66982

george best

@~gumol-wylogowany: Jesli pójdzie z Korwinem Braunem oraz Ruchem Narodowym i wypieprzy ten postkomunistyczny rezim który grasuje od 1956 roku to spoko .
Zamętu narobił redaktorzyna poczekajmy na spotkanie Sumliński-Stonoga ciężko im będzie rozbić ten układ bo jak pisał Masa w swoich książkach oni maja wszystko od tv do Sądów .Podobna sytuacja była nie tak dawno we Włoszech ale znalazł się uczciwy prokurator i dwie największe partie rozjeb... się w dwa dni.Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wolną i Bogata Polskę Bogatą bez złodziei wiadomo z jakiej ulicy.

1 1
ID:66983

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA