W czwartek rząd zadeklarował, że Polska przyjmie dwa...

W czwartek rząd zadeklarował, że Polska przyjmie dwa tysiące uchodźców z Syrii i Erytrei. Tymczasem wciąż niezrealizowane pozostaje inne moralne zobowiązanie zaciągnięte przez nasze państwo: repatriacja Polaków ze Wschodu, obiecana tysiącom potomków ofiar stalinowskich zsyłek. - Nic się w tej sprawie nie dzieje, bo po prostu nie ma politycznej woli - mówi WP Aleksandra Ślusarek, prezes Związku Repatriantów RP.

5 komentarzy

george best

Ja musiałem z Polski wyjeżdżać a tu Kopaczowa wielce bogata nierobów z Syrii i Erytrei przyjmuje nosz Kur.. mać do Watykanu oddać to ciecerajstwo a o Polskie dzieci się troszczyć zacząć.O Polaków .

4 2
ID:67045

dr POpłucz PiSuary

Niech wiecznie trwają idee kościoła i solidarności. Mój Boże a Ty wszystko widzisz , nie spuścisz nogi z nieba i nie piedolniesz w to dziadostwo.

2 6
ID:67046

george best

@~dr POpłucz PiSuary: Ostatnie zdanie Mistrzostwo .Pozdrawiam bo też czekam na ostateczne jebudu Unii Europejskiej

3 1
ID:67055

george best

Powinno zrobić się czystkę z muzełmanami w całej europie i po kłopocie .Ani to do pracy ani do nauki tylko socjal pompowany chleb mleko i dzieciorów .
W miejscu Reduty Ordona postawili w Warszawie meczet teraz będzie budowane osiedle ciapackie ok ale niech ktoś z Europy spróbuje wybudować kościół lub osiedle u nich.

2 0
ID:67098

gość-74281

nie bądźcie takimi egoistami. przecież trzeba bliźnim pomagać! niech przyjmą kolejne 2tys :)

0 0
ID:67188

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA