Bez wstydni posłowie

Bezwstydni posłowie http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/kaczynski-w-toruniu-o-osobie-ktora-nie-powinna-sie-tu-znalezc-zbonikowski-to-nie-o-mnie,1473622.html?playlist_id=18702

6 komentarzy

Bezwstydny

Nawet na ogólnopolskich piszą :
http://forum.gazeta.pl/forum/w,50394,159091242,159091242,Tacy_ludzie.html

0 0
ID:67788

george best

A temu co głosowali za Traktatem Lizbońskim przy którym Polska straciła suwerenność głosowali za odszkodowaniami aby Polska Polacy płacili żydom odszkodowania to gdzie Ty Jaro upadłeś

0 1
ID:67790

george best

Tylko żerują na okłamywaniu starszych ludzi zasłaniają się bogiem i tylko raz oni raz po a dodatkowo dochodza albo sld albo psl i karuzela się kręci

0 0
ID:67791

ben Jacov

Kalif Curdupplo el Xero pojechał nawiedzić talibanat toruński... w zasadzie nie powinno mnie to obchodzić, bo sprawa byłego taliba Melexa, sprawą przebrzmiałą jest. Obawiam się, a nawet więcej, bo strach, to uczucie większe i groźniejsze niż obawa... Tak! Boję się, że znów ujawni się zbiorowa głupota rodaków i talibowie PiSlamscy władzę w Polsce przejmą. Dla Polski, obecnie, nie jest groźny islam, lecz PiSlam! Jedyny, maleńki pozytyw w tym, że dłużej niż dwa lata władzy tej nie utrzymają, bo rodacy na oczy przejrzą bardzo szybko - za pysk wezmą i wyrzucą. Oby!!!

3 1
ID:67792

george best

@~ben Jacov: W Toruniu wygra Agata Banasik od Korwina oby jeszcze wszedł Mariusz Lewandowski od Stonogi ale jak donosi mi kolega z miasta Torunia na wszystkich płotach kościelnych można zobaczyć Panią Sobecką

0 1
ID:67797

gość-17510

Bezwstydni...pisze się razem. Cóż, kłania się j.polski :-)

1 0
ID:67808

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA