Bank PKO

Witam, czy miał ktoś problemy z osobami bezdomnymi którzy przesiaduja w pomieszczeniu banku tam gdzie jest wplatomat. Ja miałem już kilka razy. przecież to nie noclegownia. Smród pełno petow, puszek po piwie i śmieci. Kiedy bank coś z tym zrobi. Żeby się nie stała jakąś tragedia że zechce im się pieniędzy od np jakiejś pani która nie będzie w stanie się przed nimi obronić.
Zamierzam wyjaśnić to w banku osobiście.

2 komentarze

george best

Żyjesz od 25 lat w antyludzkim kraju gdzie złodzieje mają w dupie polaków podziękuj tej 25 letniej wolności którą tak hucznie obchodzą a co rok 11 listopada na patriotów napuszczają policję .Napuszczają Polaka na Polaka .Zmień to głosując w niedzielę na LISTY NR 4 7 LUB 10 RESZTA TO WIESZ CO

2 2
ID:67789

ben Jacov

Dla mnie, Żorżyku, złodzieje, to ci wszyscy, którzy na polskim podatniku bezwstydnie żerują, a więc, w pierwszej kolejności są to górnicy, do których bez końca dopłaca się, kolejarze chcący wozić pociągami powietrze z braku pasażerów, szaleni związkowcy dbający tylko i wyłącznie o swoje partykularne interesy, krętacze jak nie przymierzając pan wielonogi. Patriota, to nie jest ten, co ma pełną gębę frazesów, co na faszystowskim marszu krzyczy o0braźliwe hasła przeciwko uchodźcom, co 11 listopada kolorowemu mieszkańcowi Polski da po mordzie, czy też tęczę podpali - patriota dzisiaj, to ten obywatel, co podatki uczciwie płaci i prawa przestrzega, nie zaśmieca lasów, nie kradnie itp.

0 1
ID:67803

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA