Do wszystkich was Polaków prośba o pomoc dla tej rodziny

Jutro jadę do Polski bo w środę święto ojczyzny ale we wtorek będę u tych ludzi .Włocławianie pomóżcie im jak możecie !!!
Bo politycy mają gdzieś Polaka

8 komentarzy

george best

Kto chce pomóc tej rodzinie wpłaca na podany rachunek dowolną kwotę z
tytułem "darowizna dla Państwa Bogackich"
34 1090 1841 0000 0001 3011 1668
Auto Stonoga ul.Modlińska 335a 03-151 Warszawa
Dla zagranicy Kod SWIFT banku WBKPPLPP
Iban PL34 1090 1841 0000 0001 3011 1668
lub konto w Euro Kod SWIFT banku WBKPPLPP
Iban PL80 1090 1841 0000 0001 3056 2472

2 7
ID:67864

cichyobserwator

@~george best: Pomoc rozumiem ale dlaczego kasę trzeba wpłacać na konto pana Stonogi to juz nie bardzo. Założenie konta państwu Bogackim to kwestia paru minut i na te parę minut nie stać pana Stonogi ? A tak a propos - jeżeli w ten sposób kasa będzie wpływała na konto to od niej pan Stonoga będzie musiał zapłacić podatek a taki "oblatany" w prawie gołąbek niewinności powinien o tym wiedzieć.
Jeżeli taki poziom wiedzy reprezentują " wielcy patrioci " to coraz bardziej boję się o ten nasz wspaniały Naród.

4 4
ID:67866

ben Jacov

Niejaki Tewje Rotengrifpilzschen znany jako ojciec-rektor-doktor-dyrektor też zbierał "cegiełki" ma odbudowę stoczni... I co? I nic! W końcu trzeba bardzo wielkich pieniędzy, żeby pozwolić sobie na życie w ubóstwie...

4 3
ID:67868

george best

Akcje pomocy ludziom których rząd Polski ma w dupie idą z konta Stonogi .W niedzielę ludzie którzy mieszkali w maluchu dostali na pól roku dzięki ludziom z facebook dach nad głową .Podatku nie będzie płacił bo każdy przelew to darowizna .Ale spokojnie nikt nikogo nie zmusza a to co zobaczyłem w Lubszy jeszcze bardziej wzmocniło mnie w przekonaniu że Polską rządzą bezduszne stwory które same napychają się kasiorą a zwykłych ludzi traktuja jak bydło i nie ważne czy to czerwone mordy lewackie czy pisiory czy pełowcy.
Chcesz pomóc przelać nawet 10 groszy wybierz sobie bo teraz zbierka obejmuje 3 potrzebujących
https://www.facebook.com/zbigniewstonogaoficjalne/

3 3
ID:67873

george best

@~ben Jacov: Tutaj kasiora idzie dla ludzi .Ludzie którzy mieszkali w maluchu nad Odra zamieszkali w mieszkaniu dalej zbierana jest kasa i dostają ja do rąk.Nie napisałem tego aby żadąć od ludzi wpłat wysokich wystarczy 10 groszy grosz do grosza a dobro wróci.Pozdrawiam

2 2
ID:67874

cichyobserwator

@~george best: Chłopie, ogarnij się bo bluznisz tym brakiem podstawowej wiedzy życiowej.
Od darowizny od osób obcych ( z poza najbliższej rodziny) podatki były,są i będą więc sam się dokształć i pomóż panu Stonodze bo te jego problemy z prawem to moze tylko z upośledzenia przyswajania wiedzy wynikają.
Wyjaśnij mi tylko dlaczego założenie konta tym potrzebującym to taki problem - czasu mało ? , to może zamiast tego czasu na facebooku to do banku trzeba się pofatygować.

4 4
ID:67883

george best

@~cichyobserwator: Skoro Tobie to przeszkadza to nikt Ciebie nie zmusza .Tydzień temu pomagaliśmy wszyscy rodzinie z Wrocławia mieszkąjacej w maluchu dziś rodzinie Bogackich ,małej Zuzi i chłopakowi choremu na białaczkę .
Oby Tobie w życiu nie przytrafiła się krzywda i żebyś nie skomlał .
Stonoga przekazuje im wszystkie wpłaty

2 4
ID:67884

cichyobserwator

@~george best: Jesteś pewien ,ze jak ktoś ma dobre serce to rozumu już nie musi używać ? Trąbicie w świat jakie te wasze dobre a jak zgodnie z prawem państwo upomni się o swoje to wtedy larum pokrzywdzonych podnosicie . Według Was Polak to i po szkodzie musi być głupi ?
Mnie to nie przeszkadza , po prostu jestem realistą i wiem jak się to może skończyć .
A przede wszystkim jak komuś pomagam to robię to dla tej osoby potrzebującej ; no - trochę i dla siebie ( taka mała satysfakcja) ale nie ogłaszam tego na wszelkich forach załączając nr własnego konta .
Nawet jeżeli jest tak jak mówisz to wciąż współczuję bezmyślności choć serce macie wielkie.

4 4
ID:67887

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA