Francja kto następny?

Ile jeszcze będziemy okłamywani że imigranci ciapate to dobrzy ludzie .Poczytajcie Koran tam jest napisane niewiernemu obciąć głowę .
Teraz płacz we Francji przez ten eurocholchoz brukselski.Ile jeszcze będziemy odpowiadać za te postkomunistyczne rządy Brukselskie?

15 komentarzy

cichyobserwator

A " Oko za oko " to też koran ? Wstydu nie masz , właściwie oprócz paranoi to nic nie masz !

5 7
ID:67888

george best

@~cichyobserwator: Paranoja to Twoje drugie imię a tymczasem szykuj się na wojnę między prawą Europą a Państwem Islamskim .Putin ciapatym tak jak Merkelowa czy Holland nie przepuści.

3 6
ID:67891

Gruby_Rychu

@George

Mam prośbę, wskaż proszę w którym konkretnie miejscu w Koranie jest napisane: "niewiernemu obciąć głowę"

No i czy mam rozumieć, że imigranci są we Francji bo powstała Unia, czyli przed Unią nie było ich tam?
Za to byli Francuzi z Algierii, Tunezji, Maroka czy dawnej Francuskiej Afryki Zachodniej lub Francuskiej Afryki Równikowej, ale to nie byli imigranci, prawda?

3 3
ID:67893

ben Jacov

Żorżyku, pokaż mi w której Surze jest to napisane. Jakbyś, Żorżusiu, nie wiedział, co to Sura, to informuję, że jest to rozdział Koranu. Islamiści nie postępują zgodnie z Koranem, lecz z własną, chorą interpretacją zasad religijnych. Wśród innych muzułmanów uznawani są za heretyków i zbrodniarzy. Z islamem jest podobnie jak z katolicyzmem - nie wszyscy katolicy są katolami...

5 3
ID:67895

george best

@~ben Jacov: Ty trzymaj kciuki za Polskę i ciesz się że Jarek nie wpuści tu ani jednego co Ewcia chciała .Polacy jeszcze nie są tacy głupi o swoje zawsze walczą .A jak chcesz ciapatych to jedź do Angeli i sobie ich spakuj ile chcesz.

3 4
ID:67899

walkiria

george, ja tu widze prawie islamistów . Z kim tu dyskutować?

3 4
ID:67911

ben Jacov

Nieładnie, Żorżyku, nie odpowiedziałeś na pytanie. Musisz, Żorżyku, wiedzieć, że zarówno religia żydowska, jak i chrześcijańska, są dla muzułmanów religiami Księgi, czyli religiami wyrosłymi , że tak powiem, na bazie Starego Testamentu. Dla muzułmanów Jezus był prorokiem poprzedzającym Mahometa i za Jego pośrednictwem także modlą sie do Boga.Za pośrednictwem Jego Matki - Miriam - też! Prawdziwi wyznawcy islamu nie mają nic wspólnego z bandytami z tzw. państwa islamskiego. Tak więc nie generalizuj, bo to bardzo brzydko. Przez grzeczność nie chcę Ci przypominać, że dla Holendrów także jesteś Scheisse-Auslander, który holenderskim "prawdziwkom" pracę odbiera, albo - co gorsze - z ich socjalu żyje...

4 3
ID:67914

george best

@~walkiria: Masz rację tu są ludzie co z rodzin czerwonych mord pochodzą a le nie dziwota wszak Włocławek zawsze stał na podium lewactwa.Smutne to ale prawdziwe

2 5
ID:67915

george best

@~ben Jacov: Odpowiadam Tobie już na pytanie -

2 1
ID:67916

george best

@~ben Jacov: Oczywiście ale ja pracuję płacę podatki z których pewna część idzie na tych nierobów z Somalii Maroka Turcji .Ja nie chodzę i nie klękam na ulicach nie buduję kościołów meczetów itd.
To jest dzicz ale Ty masz inne zdanie to przyjmij pod swój daszek biedactwa z Syrii i przestać pierdzielić swoje mądrości

2 3
ID:67917

Gruby_Rychu

@~walkiria:

A dyskutujesz ?
:)

1 2
ID:67919

Gruby_Rychu

@~george best:

Czy skoro wg Ciebie "islam to po Staliniżmie i Faszyźmie trzecia zła droga " to czy Islam powinien być w Polsce zakazany tak samo jak Faszyzm?
Czy Obywatele Polscy którzy są jego wyznawcami winni być pozbawieni polskiego obywatelstwa i deportowani z Polski do jakiegoś kraju islamskiego?

3 3
ID:67921

george best

@~Gruby_Rychu: Skoro ja nie mógłbym jak wierzył bym w jakąs religie przykładowo pobudować kościoła katolickiego np w Katarze Syrii czy Libanie to oczywista jest że ciapak nie może budować meczetów .Wojna zawsze bierze się od religii i to wlaśnie zaczyna się ta 3 wojna .
Ciapaki tylko socjal dzieciaki i sjesta a we łbach jedno Państwo Islamskie nie widzisz tego że oni bez użycia broni zaludniają Europę ?

2 2
ID:67929

Gruby_Rychu

@~george best:

Nie o to pytałem.

0 2
ID:67934

Gruby_Rychu

@~george best:

A swoją drogą to nie wiem czy wiesz ale ze swoim pomysłem zakazu budowy meczetów w Polsce to się spóźniłeś co najmniej kilka wieków. Najstarszy istniejący i w dalszym ciągu czynny meczet powstał zapewne w XVIII wieku, zresztą na miejscu swojego poprzednika.
To jak jesteś za tym aby go teraz zburzyć?
No co z tą deportacją polskich obywateli wyznających Islam?

2 2
ID:67937

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA