A macie co chcieliście

Bankowy Fundusz gwarancyjny wpompował już w SKOKi 3 mld zł , pan Bierecki z pomocy ubogim sam został milionerem a teraz - to genialne - został szefem senackiej komisji finansowej. Senat już nie raz udowadniał kto tam zasiada a teraz Wam wyborcy gratuluję - wybraliście stetryczałych dziadów zasiedziałych w latach minionych a teraz jeszcze do tego doszli cwaniaczki , którzy na waszej głupocie będą dalej tłuc kasę.
http://www.tvn24.pl/polska-i-swiat,33,m/tworca-skok-ow-szefem-senackiej-komisji-finansowej,595052.html
A WY ? Dostaniecie na co zasłużyliście - płacić, płacić - i dalej wybierać takich cwaniaków.
Osobiście Wam dziękuję bo przez Was mnie też się dostanie , pociesza mnie tylko fakt że to Wy macie odruchy wymiotne , które z czasem będą sie nasilały a ja powiem " a nie mówiłem".

14 komentarzy

pro et con

Szkoda słów. Ludzie w Polsce to w większości tumany.

6 0
ID:67985

ozon

Parę godzin temu wróciłem. Na lotnisku w Madrycie mnóstwo policji, wojsko, psy... atmosfera niepokoju bardzo widoczna. Procedury zaostrzone bardzo- efekt Paryża.
Mam wrażenie ,ze wylądowałem gdzieś na Białorusi czy cofnąłem się w czasie i Stalin ożył!
Jak to możliwe ,żeby tu nad Wisłę powrócił taki beton i bolszewizm? Wiedziałem ,ze po 25 listopada Polska się zmieni ale mimo wszystko nie przypuszczałem ,ze aż tak!,.
Czy to możliwe ,zeby oddać dla 500 złotych Ojczyznę nieodpowiedzialnym frustratom i schizofrenikom?
Zamordyzm ,rewanżyzm, zemsta- to dopiero początek i naprawdę tego chcieliście??

3 5
ID:67988

george best

@~ozon: Wymiana tylko raz jedni raz drudzy z tym plusem że Pisiory beda troszkę dbać o ten kraj i nie jeżdzić po instrukcje do Berlina Brukseli czy Tel-Avivu .
Chwała za to aby trzymali się i nie wpuszczali ciapatych bo zrobią w Polsce taki syf jak zrobili w całej Europie zachodnie
gdzie zamiast wywalić te towarzystwo islamskie skąd przyjechało to im socjal dają mieszkania .Wojna się powoli rozkręca tylko media bronią cały czas biedaczyska nazywając ich uchodźcami .

4 2
ID:67989

ozon

Oczywiście pażdziernik 25- przepraszam.
Ciekawa jest też ta błyskawiczna zmiana ustawy o wojewodach.... teraz już każdy kolega może zostać wojewodą bez wymaganego minimum stażu 3 lata. No niech mi ktoś powie ,ze to nie stalinizm w czystej postaci. Tylko patrzeć kiedy ogłoszone zostaną przyspieszone wybory samorządowe! Wiosna?
Najbardziej wkurza mnie takie tłumaczenie..." platforma też zrobiła to a tamto i nikt nie krzyczał..." no to pytam miała być ZMIANA Na DOBRE nie POWIELANIE ZŁEGO.
Ostatni sondaż pokazuje ,że już tylko twardy elektorat popiera wyczyny PiSowskie... cały czas dobrze się ma powiedzenie ,ze Polak po szkodzie......

4 5
ID:67991

ben Jacov

Kraju mój, kraju "Skoków" i wyskoków,
Jeźdźców skrzydlatych i czapek kwadratowych,
Smoleńskich wybuchów
I wadowickich kremówek...
Właśnie te kwadratowe czapy spowodowały nieodwracalne zmiany w mózgach rodaków, przez co kolejny raz mieliśmy do czynienia z wyborczą zbiorową głupotą Polaków. Przy tym, co dopiero działo będzie się, afera Biereckiego to mały pikuś.Mimo wszystko mam nadzieję, że rząd PiSlamskich talibów długo nie utrzyma się. Przewiduję potężne "kryteria uliczne"...

4 4
ID:67992

Gruby_Rychu

@~ben Jacov:

Jak dotąd od 1989r. żadne kryteria uliczne nie obali rządu, a już na pewno rząd mający większość sejmową i prezydenta nie musi się przez 4 lata liczyć ze zdaniem obywateli. Więc obawiam się, że się rozczarujesz.

1 3
ID:67993

Gruby_Rychu

@~ozon:

No popatrz a na lotniskach w Warszawie i Pradze po staremu, żadnej nerwowości
:)

0 3
ID:67994

ozon

Może nerwowości nie ma ale gołym okiem widać służby i tak jakby ich więcej było...
Problem mamy większy bo zagrożenie jest z wewnątrz no ale to z wyboru niestety nikt nam śmierdzącego jaja nie podrzucił!

4 4
ID:67996

cichyobserwator

@~ozon: Wewnątrz teraz Dudaszwili z Kaczyszenką tak namotają ,że terroryści nam już odpuszczą. Najgorsze ,że badania zaufania społecznego dają wciąż sporo Dudyniowi i Szydło - zaczynam podejrzewać ,że największym zaufaniem u sporej grupy rodaków cieszyliby się bracia Grimm, Hans Christian Andersen , Krasicki, Konopnicka i wielu z tej dziedziny twórczości chociaż nie ogarniam ich metody ( powiedzmy ,że ) rozumowania.

4 6
ID:67997

george best

No moim marzeniem jest Trybunał Stanu dla rudego i jego funfli z boiska .

3 3
ID:68000

ozon

To są te standardy .Tego nie wymyślili by żadni przez Ciebie wymienieni drogi"cichyobserwatorze".
Można by zaśpiewać ..."

nie beatelmania story tylko PiSomania story- ile potrwa lat..."
http://www.fakt.pl/politycy/politycy-skandalisci-wracaja-do-lask-w-pis,artykuly,591890.html

5 3
ID:68001

george best

@~ozon: I gdzie tu ta Sprawiedliwość z nazwy?To tak samo jak Obywatelska Milicja też kiedyś była Obywatelska.

3 0
ID:68002

ben Jacov

Drogi Żorżu - pewna prawidłowość w nazewnictwie jest: Najwięksi średniowieczni rycerze-rabusie z Marchii Brandenburskiej nazywali siebie szlachetnymi panami na Rochov, Głokow i innych zamkach o słowiańskim rdzeniu. Najwięksi hamburscy gangsterzy także zwali siebie lordami z Sankt Pauli. Dlatego inni z powodzeniem mogą nazywać się Prawem i Sprawiedliwością, czy też prędzej milicją obywatelską. Jakby to powiedział nieświętej pamięci Gierek: "wicie tarzysze, jest taki trynd".

2 2
ID:68009

Gruby_Rychu

A tym czasem na ekrany kin wchodzi ostatnia część Kosogłosa
:)

0 2
ID:68014

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA