Wczorajsze "Opole" wystarczyło mi pół godziny oglądania,...

Wczorajsze "Opole" wystarczyło mi pół godziny oglądania, aby stwierdzić jak totalną porażką był ten "festiwal". A właściwie dwiema porażkami:
1. Występujący na scenie, którzy wierzą, że są artystami. Nie są nimi. Oni w większości wydawali dźwięki w takt muzyki (na tej samej zasadzie Mroczki i inne Cichopki nie są i nie byli aktorami).
2. System głosowania sms. To już totalna porażka. Powinno być jury składające się z FACHOWCÓW znających od podszewki branżę muzyczną oraz samych muzyków, których wartość i dorobek pozostają poza jakąkolwiek dyskusją. W sumie dzięki głosowaniu sms wygrać może laska, która po prostu była najmniej ubrana ze wszystkich. Albo ktoś, kto ma duże zdolności medialne i masom wydaje się sympatyczny, a co nie?

Ps. Zastanawiam się, czy gdyby Doda nie miała takich super warunków fizycznych jak ma, byłaby obecnie tym kim jest? Bo mam wrażenie, że najpewniej to byłaby "asystentką" jakiegoś prezesa. A jest też prawdopodobne, że "dawałaby sobie radę" bez stałej opieki jakiegokolwiek prezesa hehehe. Koń jaki jest wielu widzi hehehe

5 komentarzy

pazdzioch

a mnie bardziej odpowiada np.Kasia Kowalska lub Tede niz gwiazdy zeszlorocznego festiwalu w Sopocie samanta fox,kim wild ,sabrina czy limahl co wcale nie oznacza ze festiwal w Opolu podobal mi sie

0 0
ID:5177

szuja

Oj biedny Ty jesteś. Widzisz ja za Dodą nie przepadam ale jej iloraz i Twój to dwa różne wyniki.Zgadnij ?

0 0
ID:5178

zbuntowany_kaloryfer

Oczywiście! Kasia K. to jest babka z klasą. I głos ma. I teksty ciekawe. Haha, a przytoczona Sabrina. Ktoś mi kiedyś powiedział, że ona wygląda jak skrzyżowanie ukraińskiej prostytutki... właśnie. Nie pamiętam z kim (lub z czym) niestety, a brzmiało to mocno komicznie;)

Ps. Z innej beczki - podobno M. Jackson ma raka. Ciekawe na ile prawdziwe są to informacje, a na ile mają cel marketingowy.

0 0
ID:5182

Stacha

Festiwal Opolski to rzecz gustu ale tak źle nie było - są bardzo młodzi, zdolni artyści i własnie wczoraj mozna było ich usłyszeć.Odnosnie DODY - to ciekawa osóbka- wiedziała ,że będzie piosenkarką -już jako mała dziewczynka była pewna siebie..Tylko takie dziewczyny jak Doda mogą zaistnieć w tym biznesie - inne giną.Ile było gwiazdeczek jednej piosenki? Kto nie zna tego środowiska to nie wie jaka jest walka o zaistnienie i bycie na topie.

0 0
ID:5188

zbuntowany_kaloryfer

Tak w ogóle to interesującą jest kwestią, gdzie kończy się pewność siebie a zaczyna chamstwo..;)

0 0
ID:5242

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA