To jest człowiek mądry

Bardzo dobra wypowiedź i nie podniecajcie się tak swetru .
Jutro jak mi się uda przed praca sfilmuję wam kolejeczkę po zasiłek w Holandii Polaków tam zero bo Polak pracuje a nygus stoi za darmową forsą którą zabierają z moich podatków .Zobaczycie ile pracusiów odbiera i tak co miesiąc a poxniej się dziwią że muslim chce łeb przy samej dupie obciąć .
A teraz Korwin i mądre słowa oczywiście złodzieje i chahmenty jego nie popierają ale są tacy którzy maja dośc tego zgniłego socjalizmu.

13 komentarzy

gość-82302

wiem że to cieszy kiedy nie bierze się zasiłku ale ty aż do wyrzygania powielasz ten temat?a ile zasiłków nabrałeś jak jeszcze nie byłeś"holendrem"?bo po prostu nie chce mi się wierzyć że "0".Ulżę ci od razu.Nie musisz pisać odpowiedzi
żeby się nie pogrążać.Po prostu jej ne oczekuję.

6 0
ID:68172

ozon

W takim razie "george" Polaków też tak należy traktować zwłaszcza tych co są na Wyspach. Kombinacje z zasiłkami i róznego rodzaju benefitami to norma.
Cameron też tego ma po dziurki w nosie, trochę ukrócił ale nie da się zapanować nad wszystkim.
32 lata żyłem w Szwecji i tam wśród tych co brali zasiłki byli też Polacy.
Chyba doznałeś wielu upokorzeń,że tyle w Tobie jadu i nienawiści do innych nacji.Daruj sobie te obelżywe słowa .
Podatki płacą wszyscy i Anglicy i Niemcy i Włosi... i inni z nich korzystają tak ten świat urządzony .
opluwając innych chcesz czuć się lepszy?

5 2
ID:68174

george best

@~ozon: Nie Ozon ten system jest zgniły .U mnie jadu nie po prostu nie wierzę że Europa umiera a dlaczego ano dlatego że jednym z głównych przyczyn jest socjal .Zgnilizna nazwana demokracją i socjalizmem umiera znaczy my umieramy a muzełmanie jak się nie obudzimy przejmą Europę .W Polsce też jeden zmarnował kasę a to na portal dla bezdomnych a to na szkolenie cyganów .Ile z tych cyganów poszło do pracy?
http://parezja.pl/70-imigrantow-afryki-bliskiego-wschodu-pobiera-zasilki-holandii/
Pracą ludzie się bogacą a nie socjalami ...
http://parezja.pl/70-imigrantow-afryki-bliskiego-wschodu-pobiera-zasilki-holandii/

2 4
ID:68176

george best

@~gość-82302: Tak najlepsze zasiłki dawała opieka we Włocławku w 95 roku 75 złotych na miesiąc za to kupiłem sobie beczkę śledzi i 3 samochody to były czasy teraz podobno podwyższyli na 120 pln nic tylko się ustawić.

3 1
ID:68177

ben Jacov

Zapomniałeś, Żorżyku, dodać, że jest to człowiek mądry ...inaczej...

4 2
ID:68178

george best

@~ben Jacov: za to Ty jesteś przy***** i liczysz aby państwo podcierało Tobie dupę do momentu aż łaskawie zejdziesz z tego świata .Wiec do bezdomki benzynki czy tam gazu zatankuj za 50 i w drogę .Świat kredytów i rat stoi przed Tobą otworem i oczywiście blokowisko.

1 3
ID:68183

george best

Info z dzisiejszej akcji pod zapomogą opiszę wam jutro szczegółowo działo się .

1 0
ID:68184

bogda

To zwykły pajac, który żyje ja koszt innych udając pracusia taka Jemioła.

2 1
ID:68190

bogda

Mądry facet , to np Petru.

4 1
ID:68191

george best

@~bogda: Chyba masz korzenie koszerne i chcesz aby rzadziły wielkie korporacje .Pracujesz w banku ?

2 2
ID:68196

george best

Niestety wczoraj o 16-stej po negocjacjach z policją w Utrechcie udali mi kamerę ale bez filmu w którym chciałem pokazać wam nygusów stojących po zasiłek w Holandii .Nagrywałem ich z auta jeden z nich wyszedł z kolejki podszedł i chciał wyrwać kamerę .Zbił lusterko w aucie i przyjechała policja .Byłem sam wielce urażone towarzystwo miało pretensje do swojego wizerunku a także że nagrywam ich .Film musiałem usunąć ale to nie koniec pierwszy raz zobaczę jak pracuje sąd w Holandii gdyż zgłosiłem napaść i uszkodzenie auta .
Teraz spróbuję z aparatem muszę tylko zadzwonić i zapytać kiedy wypłacają fundusze.

0 0
ID:68197

gość-38602

ojej normalnie będziemy obserwować narodziny nowego "stonogi"

3 1
ID:68199

putain

też

0 0
ID:68232

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA