Kolejny pedofil złapany tym razem w Bydgoszczy

Wczoraj wieczorem Zbigniew Stonoga wraz z ludźmi złapał tym razem w Bydgoszczy pedofila .Tego z Krakowa Pani prokurator zwolniła go do domu .
Moje zdanie brzmi tak skoro prokuratura puszcza zwyrodnialców do domów to może dajcie go ludziom do osądzenia ludzie zrobią z nimi porządek .
Ciekaw jestem kiedy rezimowe media zaczną mówić o zwolnieniu pedofila z Krakowa.
Chwała za spokój ludzi przy tych akcjach bo powinni na miejscu wycinać im jądra az do wykrwawienia.

11 komentarzy

george best

Jest materiał Superstacja reszta zajęta kłamstwem oraz o dupie Maryni o tym czy dadza 500 na dziecko czy nie ...
http://www.superstacja.tv/Wiadomosc/Obywatelskie_Zatrzymanie_Zbigniewa_Stonogi_32latek_Chcial_Sie_Umowic_Z_13latka,1484205/Kraj/index.html

0 0
ID:68249

gość-27918

normalnie superbohater.Pewnie już niedługo doczekamy się nowej postaci Avegersów .Stonoga nawet nie będzie musiał szukać pseudonimu.Dla Marvela zaczeła pracować ilustratorka z Polski więc szlak jest już przetarty.A tak swoją drogą to stonodze niedługo kumpli braknie jak wszystkich będzie kapował.

6 1
ID:68250

george best

@~gość-27918: Nie musisz mówić o nim superbohater ale pewnie nie chciałbyś mając dziecko przyszedł do Twojej nieletniej córki Pan z internetu i wkładał by jej palce gdzie nie trzeba .Zanim kogoś osądzisz pomyśl co Ty zrobiłeś dla Polski dla ludzi co dałeś od siebie .Bo pierd.... może każdy a w takich sytacjach gdzie łapani są przyszli cwele nie ważne kto czy to Stonoga czy Kowalski no chyba że masz takie zapędy jak ci zwyrodnialcy z Krakowa Bydgoszczy czy innych miejsc..

0 4
ID:68253

putain

@~george best: ja spadam stąd. Nie mogę już więcej czytać Twoich błazeńskich pierdołów

6 1
ID:68254

gość-27918

oj,oj bo żyłeczka pęknie.Pytasz się co ja zrobiłem dla Polski?Nic wielkiego żyje uczciwie, nie mam kartoteki więc chyba wszystko jest ok.A jak nie kiedy mi się zdarzyło "wyrwać chwasta" to nie trąbiłem o tym.A były takie przypadki.Acha i jeszcze rzecz najważniejsza dla ciebie.Nie żyje z zasiłku.A ty co zrobiłeś dla Polski?Ach zapomniałem, zrobiłeś najlepszą rzecz jaką mogłeś zrobić. Wyjechałeś z Polski i dzięki temu uwolniłeś nasze polskie powietrze od swojego zginiłego oddechu.

7 1
ID:68256

george best

@~putain: Poczytaj sobie lepiej o rządach zielonej wyspy o premiach poczytaj akta afery podsłuchowej a nie to co mówi Tobie telewizor .Także spadaj tylko się nie połam ziomuś.

0 0
ID:68262

george best

@~gość-27918: Cieszy serce moje że wyrwałeś chwasta mam nadzieję że to lewak albo socjalista .Pisząc o moim wyjeździe pisz o 4 milionach Polaków którzy za cudownych rządów tych z Zielonej Wyspy aby normalnie Żyć musieli wyjechać .Normalnie żyć to nie mieć kart kredytowych nie żyć z miesiąca na miesiąc za pracę którą się wykonuje podróżować nie martwić się że nie kupisz tego czy tamtego.Normalnie żyć to mieć dzieci i cieszyć się każdym dniem .Nie zapominając aby też od czasu do czasu pomagać innym .
Uśmiechać się do ludzi ale zawsze jak jestem w Polsce ludzie na ulicy są przygnębieni ale z czego mają się cieszyć z wypłaty 1600 pln czy może że rząd nałożył kolejny podatek .
Zdrowia i szczęścia dla Ciebie i uwierz trzeba walczyć jeszcze do Polski wrócimy wszyscy bo Europa Zachodnia zdycha a pomaga w tym Unia Europejska .

0 0
ID:68263

gość-27918

chwast to chwast niezależnie od poglądów politycznych,koloru skóry czy wyznania.Piszesz o 4 milionach którzy wyjechali ok.Widocznie nie mieli czego żałować i czego zostawiać.To tak jak ludzie z plemion koczowniczych.Tyle ich co na sobie i ile uniosą.Jeśli wyjechali i znależli lepsze życie to ich sprawa i mi nic do tego.Ja do nich nic nie mam.I nie wtrącam się do ich spraw więc dlaczego oni wtrącają się do moich?Może miałem więcej szczęścia.Może miałem więcej pomysłów na siebie że to o czym piszesz o tej normalności osiągnąłem bez wyjazdu z Polski.I mam wielu znajomych którzy tak jak ja pracują i zarabiają w Polsce i są zadowoleni z tego co mają.Uśmiechają się i pomagają tym co mają mniej.Żeby nie było tak słodko to też mam w rodzinie osoby które wyemigrowały.Ale sorry z miesiąca na miesiąc z roku na rok mamy ze sobą coraz mniej tematów wspólnych.

3 0
ID:68266

george best

@~gość-27918: Marzeniem moim jest aby wszyscy kiedyś spotkali się w bogatej Polsce bez Unii tam banda czerwonych obmyśla kolejny stek bzdur i uchwał a kasa leci .Bogata Polska to kraj w słowach Korwina bez podatku dochodowego bez bandy urzędasów z karą śmierci dla pedofilw i morderców a także złodziei którzy okradają ten kraj a robią to systematycznie od okrągłego stołu.Bogata Polska to Polska gdzie każdy Polak w swoim kraju czuje się dobrze gdzie człowiek może realizować swoje pomysły a nie tam gdzie łobuzy urzędasy i steki papierów do podcierania dupy trzeba wozić przez tygodnie aby cokolwiek otworzyć .
Polska prawicowa nie socjalna to moje marzenie bez tych pzpr-owskich mord co teraz rozsiani są po różnych partiach .Pozdrawiam .

0 0
ID:68269

george best

Jest i drugi aż się dziwię ludziom że mu nie przypierdo... na miejscu czymś ciężkim .Zobaczymy czy też tego prokurator wypuści jak tego z Krakowa

0 0
ID:68270

ben Jacov

Pewnie Stonoga zadziałał według znanego schematu:
Pan i pani z wózkiem - rodzina na spacerze,
Pani z wózkiem - samotna matka.
Pan z wózkiem - pedofil.
Dwóch panów z wózkiem - ...zbieracze złomu..

0 0
ID:68286

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA