Frazesy dla bidoty

Bidota wyborcza PIS - u znów ma powód do radości. Macie coście chcieli :
"Na propozycjach PiS zyskają najwięcej... bogatsi "
http://biznes.onet.pl/podatki/wiadomosci/500-zlotych-na-dziecko-kwota-wolna-od-podatku-zyskaja-bogaci/ntc6lt
Może chociaż kilkoro z Was następnym razem pomyśli . Ale się rozmarzyłem .

5 komentarzy

wolf

Dobrobyt bierze się z pracy, a nie z ochłapów rzucanych z pańskiego stołu.

6 0
ID:68322

ozon

Pomarzyć dobra rzecz..... i pamiętać należy ,ze marzenia się spełniają tylko trochę czasu trzeba.

3 3
ID:68323

ben Jacov

Nie rozumiem pretensji: czyż nie wystarczy, że obiecali?...
Wyborcy, czyli jak nazwał ich Jacek Kurski - ciemny ludek, to kupili. A jak kupili to i wybrali... Mamy Polską Republikę PiSlamską z kalifem Kaczyńskim na czele, bo zarówno pan Duda, jak i pani Szydło są tylko marionetkami prezesa wszystkich prezesów.

5 2
ID:68324

george best

@~wolf: Ja również jako zwolennik Korwina-Mikke uważam tak samo .Kto nie pracuje ten nie je .Zlikwidować socjal całkowicie i pozwalniać tych pracusiów z Opieki .Zlikwidować Urzędy Pracy i urzędasów pociotek i znajomków którzy źrą podatki obywateli nic nie robiąc albo utrudniając i przeszkadzając wielu ludziom w pomysłach na biznes.

2 0
ID:68333

wolf

@~george best: Tak dla jasności, ja zwolennikiem tego pana nie jestem, wręcz przeciwnie uważam go za szkodliwego ******. To facet, który w swoim myśleniu o stosunkach społecznych i ekonomii zatrzymał się na XIXw., Chodziło mi o to, że zamożności społeczeństwa nie osiąga się rozdawnictwem dóbr i pieniędzy. Gdyby tak było, nie byłoby na świecie biedy, najbogatszymi byliby posiadacze najwydajniejszych maszyn drukarskich. Hasełko o 500zł zadziałało tak samo jak w 2005r znikające z lodówek jedzenie.A socjal jest potrzebny ale potrzebne jest gęściejsze sito by wyeliminować różnej maści naciągaczy.

4 0
ID:68337

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA