1992 Rok Korwin wygrał ale lud dalej wierzy w cuda

Posłuchajcie rozmowy i zobaczcie twarze budowniczych Polski .
Czekam na tą dekomunizację i chyba się nie doczekam .W Magdalence chlali wódę i się ściskali a później uzgodnili między sobą raz my raz wy i to tak leci..

4 komentarze

Gruby_Rychu

Raz My, Raz Wy mówisz .... to teraz są Którzy?

0 0
ID:68431

ben Jacov

Jesteś, Żorżyku, według mnie typowym przykładem zbyt późno urodzonego rewolucjonisty. Rozumiem Twoje zapotrzebowanie na bohaterów, rozlew krwi, barykady i walki uliczne. Byłoby komu budować pomniki. Jako Polak "gorszego sortu" uważam. że okrągły stół, jak i "magdalenka" były czymś wielkim: spowodowały bezkrwawą wymianę ustroju i władzy. Spowodowały powrót demokracji do Polski, którą teraz tak uparcie starają się zniszczyć PiSlamiści. Korwin-Mikke jest typowym anarchistą i nie daj Boże, żeby kiedykolwiek miało jego ugrupowanie dojść do władzy... Swoją drogą dziwię się, że Korwin-Mikke nie wystąpił jeszcze na forum unijnym z wnioskiem o likwidację sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniach ulic - przecież to bardzo poważne ograniczenie swobód obywatelskich...

2 1
ID:68437

george best

@~ben Jacov: Skoro dla Ciebie okrągły stół i Magdalenka w której jasno zadeklarowali słowa Kiszczaka że raz będziemy my raz wy a nie dopuścimy prawdziwej prawicy do władzy było czymś dobrym .Wybacz wkurw... mnie ale jesteśmy zawodowcami jak pisałem.........

1 2
ID:68440

george best

@~Gruby_Rychu: Teraz mamy socjalistów z programem sld

0 0
ID:68441

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA