Polityka

Czy to jeszcze Polska ? czy już Korea Płn. lub Iran.
Oto jest pytanie.

10 komentarzy

george best

Zastanawiam się co to jest UE bo większość zakazów w niej spisane już było dawniej w formularzach NSDAP .A Angela Martin i inni świetnie wykonują ten plan.
Co do Polski ale nie tylko Węgry Słowacja Czechy powoli ale skutecznie budzą się budzą się z tego syfu co jest w Holandii Francji Niemczech czy krajach Skandynawii .
Gdy podwyższano wiek emerytalny w Polsce ludzie nie protestowali ,gdy zabrano pieniądze z OFE też nie media w rękach PO-PSL było dobrze .
Więc Demokracja gdzie władze ma większość w tym przypadku PIS nie rozumiem po co się spinać spinają się ci co mieli stołki i żarli z koryta a teraz na zieloną trawkę .
Marzy mi się Korwin Stonoga Kowalski za sterami Polski a najbardziej dekomunizacja ale nie wierzę że PIS to zrobi .
W Islandii poszło dobrze garbate banki wyrzucili i kraj jakoś staje powoli na nogach czas na Polskę .Polskę nie sterowana z Berlina Tel-Avivu czy Waszyngtonu .
Dajmy czas .........i wierzę że tu kiedyś wrócimy bo Polska to nasza matka a gdy przyjdzie walczyć o nią staniemy .Polak to nie Niemiec czy Holender gdzie ciapaki panoszą się jak u siebie
Pozdrawiam i zdrowia i wszystkiego dobrego na 2016 rok dla was wszystkich !!!

8 8
ID:68603

ben Jacov

Mniemam, że jeszcze Polska, wierzę, że ajatollah Rydzyk władzy nie przejmie, choćby dlatego, że Nasz Umiłowany Przywódca, Nowy Zbawiciel Polski, Obrońca Europy przed islamem, Wielki Higienista, Niezłomny i Charyzmatyczny, Cudownie Ocalony Prezes-Premier-prawie-Prezydent Jarosław Chwilowo-Odmieniony Kaczyński władzą z nikim nie podzieli się. Bliższy jest wariant koreański: partia o nazwie Paranoja i Schizofrenia jeszcze "coś tam, coś tam" do "odzyskania" (czytaj - zawłaszczenia). Mam nadzieję, że to nie uda się...
P.S. Od czasu, kiedy postanowiłem zostać konformistą, pisząc o Jarosławie K. używam pełnego, należnego mu tytułu.

4 11
ID:68604

darkbreaker

A ja sie tak zastanawiam ... Ostatnio w sejmie PISowcy przypominali, jak to skandalicznie postąpiono z właścicielem strony internetowej ANTYKOMOR.PL - służby wkroczyły nad ranem do mieszkania tego młodego człowieka, zawinęły go, zabrały komputer itd... Rozumiem więc, że gdy założę stronę szkalującą obecnego prezydenta np. ANYBUDYN.PL to mogę spać spokojnie ???....

10 6
ID:68606

darkbreaker

@~george best: Żyjesz w tej Holandii, od której przyjąłeś (zapewne z wielką radością i satysfakcją) jej obywatelstwo i tak na nią plujesz ??? Posiadasz honor to zaprotestuj, oddaj holenderski paszport, zrzecz się tego "kompromitującego" obywatelstwa i przenieś się, no może jeszcze nie do Polski ale na Węgry, na Słowację lub do Czech - w czym problem?. Nie wstyd Ci jako mającemu na sercu dobro ojczyzny dorabiać ten zgniły układ oparty na wytycznych NSDAP??? Marzy Ci się Korwin Stonoga powiadasz., a co Kaczysław Polskęzbaw to palcem robiony ??? Ale zdrowia to Ci życzę, ale obiecaj że od nowego roku rzucisz palenie tego zielska, ba wszyscy tu jesteśmy świadkami jakie ono spustoszenie czyni w Twym umyśle.

6 11
ID:68607

ben Jacov

Masz, Żorżyku, szczęście, że mieszkasz w Holandii i polska jurysdykcja raczej Ciebie tam nie chwyta. Nie mniej zastanawiam się nad złożeniem do prokuratury wniosku o ściganie Ciebie za pochwałę nazizmu i jawny antysemityzm, które - póki co - w Polsce ścigane są i to nawet z urzędu.
Z Nowym Rokiem masz szansę na poprawę...
Życzę wszystkim najlepszości wszelakich w nadchodzącym 2016 roku, a przede wszystkim upadku talibanatu pislamskiego.

5 10
ID:68612

george best

@~darkbreaker: Dziękuję bardzo za rady ale nie skorzystam .Podatki płacę pracuję i czekam na Europę prawicową Narodowo Prawicową nie Narodowo socjalistyczną.

12 3
ID:68617

george best

@~ben Jacov: Ja popieram nazizm to Ty bardziej go popierasz .Patriotyzm nazywasz nazizmem Benie coś nie tak z Tobą .Mimo tego zdrowia na 2016 rok dla Ciebie i Twej rodziny .

10 2
ID:68618

george best

@~ben Jacov: Jeszcze jedno na koniec Ty tego nie widzisz ale żeby zobaczyć ta demokrację jak kiedykolwiek będziesz w kraju tulipana zapraszam do mnie na Krullelaan w Zeist .Dom znajdziesz bo przed nim wisza flagi Polski z orłem Meksyku i Holandii .Pomyśl o naszych przodkach walczących z orłem na czapce nie o to by cała Polska gospodarka została sprzedana a ludzie musieli pracować za 1400 złotych dla róznych korporacji z pampersem w spodniach .

11 3
ID:68619

LALA20

Wszystkim Forumowiczom - Ade.
Czas powrotu do pracy, jutro czeka mnie długa droga do Freiburga.
Do kolejnych Świąt.

0 9
ID:68624

Moher

@~ben Jacov: Pragnę Cię poinformować ,ze PIS pod osłoną nocy ,nie pytając Rzeplińskiego, dokonał zmiany roku 2015/2016.Dodam tylko ,że imprezy sylwestrowe też były spokojne.Dobranoc ben ,śpij spokojnie.

9 2
ID:68633

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA