A czy wy już głosowaliście?

Głosowaliście czy nie ?Polska-Ukraina 2-0 za Wołyń

6 komentarzy

Gruby Rychu

Wiesz George, we wtorek to ja chciałbym obejrzeć dobre widowisko sportowe.

W kwestii krzywd z przeszłości ja optuję za wersją: wybaczamy i prosimy o wybaczenie.

I wolę skupić się na budowie dobrosąsiedzkich relacji z sąsiadami, bazujących przede wszystkim na teraźniejszości i budowaniu wspólnej przyszłości.

3 1
ID:69381

1331-1331

Dobrymm momentem dla Polski jest obeność prezydenta Chin otworzyć rynek z tą potęgą a eurochołchoz zostawić w pizdziet.Co do Ukrainy każdy Ukrainiec który pracuje w Holi zgłaszam na policję a że 99,9 % pracuje nielegalnie więc ich zwijają .
Polska wygra 2-0

1 2
ID:69384

Gruby Rychu

@~1331-1331:

Wiesz, to wypowiedzmy Chinom wojnę i od razu się poddajmy, wtedy spełni się Twój scenariusz

1 0
ID:69386

cichyobserwator

@~1331-1331: Każdy z poprzednich rządów podpisywał umowy z Chinami ( taki picóś glancóś) i niczego to nie dało . Masz taki skrócik : http://www.pekin.msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/umowy_dwustronne/
Wytłumacz dlaczego kapitał komunistycznych morderców jest lepszy od zachodnich " wyzyskiwaczy " , ciekawi mnie logika tak skomplikowanego umysłu jak Twój.

2 3
ID:69388

Gruby Rychu

No cóż, cieszę się z naszej wygranej i wyjścia z grupy ale przyznaję, że waleczność drużyny ukraińskiej zrobiła na mnie duże wrażenie. Mieliśmy dziś sporo szczęścia i Fabiańskiego
:)

0 1
ID:69390

1331-1331

@~cichyobserwator: wybacz ale tylko debil nie widzi róznicy miedzy Chinami i potężnym ich rynkiem i rozwojem od skansenów skupionych w Brukseli którzy zajmuja sie globalnym ociepleniem przyjmowaniu pontoniarzy siedziskami komarów czy żarówek led .Rusz dupę pojedź gdzieś do Tajlandii Chin czy Japonii i zobacz jak wygląda 21 wiek .Tak właśnie wygląda państwo które zbudowało swą potęgę bez dotacji .

1 1
ID:69397

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA