Jaka Europa za 5 lat?

Zastanawia mnie obecny burdel w Europie inaczej tego nazwać nie można .Jak można za darmo dawać komuś pieniądze ?W Polsce chwała nie ma jeszcze kłopotu z imigrantami choć po cichu Ukraińców jest już ponad milion ba dostają mieszkania pracę a Polak Polak jak od wielu lat bywa dymany jest na wszelkie sposoby .W Toruniu np na Szosie Lubickiej stoi budynek z szybkim żarciem lubią co niektórzy tam jeść ale 80% załogi to Ukraińcy .Nie mam nic do tego bo pracują nie biorą zasiłków ale zobaczcie co doprowadza do tego że za każde wynagrodzenie połowę pensji rabuje nam Państwo.
Dlatego podpisuję się pod słowami Korwina ze Unia Europejska powinna zostać zniszczona wrócić do starej Europy nie socjalistycznej z hasłem Kto nie pracuje ten nie je .
I na koniec jeden z niewielu którzy mówią socjalistom i komunistom w Brukseli jak jest

2 komentarze

Gruby Rychu

Do @`1331-1331

Wiesz, tak nie do końca załapałem o co Ci chodzi z tym rozdawaniem pieniędzy za darmo.
Czy masz tu na myśli dietę jaką od Unii pobiera Janusz Korwin Mikke?

5 0
ID:69447

starszy

Chciałem tylko zwrócić uwagę , że w burdelu nikt nikomu nic za darmo nie daje. Proszę nie ubliżać temu przybytkowi. W burdelu panuje większy porządek niż w niejednym państwie w tym w naszym kraju szczególnie.

3 0
ID:69450

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA