bardzo prosze o opinie na temat uslug salonu D... (salon...

bardzo prosze o opinie na temat uslug salonu D... (salon fryzjerski) na Zdunskiej, pracuje tam młoda dziewczyna (ma z jakies 20 lat wydaje mi sie ze to jakas praktykantka) obawiam sie isc do niej farbowac wlosy ze nie potrfi tego zrobic. robiłyscie dziewczyny moze u niej włosy? czekam na opinie.

7 komentarzy

Baba Jaga

Jak się obawiasz iść do niej,to wybierz inny zakład fryzjerski.A swoją drogą ,są inne sposoby sprawdzenia umiejętności swoich pracownic przez właścicielkę tegoż zakładu.

0 0
ID:5402

szuja

Jak ma 20-a lat to stara. Coś Ci się pomyliło.Młode są od 15-u do 17-u lat.Jeszcze jedno nie obrabiaj konkurencji.

0 0
ID:5404

Wesoły

Cóż za prostacki i prymitywny sposób sprawdzania pracownicy.Wydaje mi się że w ten sposób zachowują się panienki z nizin społecznych które wżeniły się poprzez omotanie jakiegoś mena w ciut większe pieniążki i teraz zachowują się jak "damy". Czasem tak bywa że proste osobniki nie mogą sobie dać rady ze swoim zachowaniem jak troszkę przybędzie w portfeliku :)) ..i jeszcze ten nick. Pamiętaj,zły dotyk boli przez całe życie :)

0 0
ID:5410

hehe

hehehe dobre dobre ludzie wy to macie pomysly ;D nawet o opinie ludzi nie mozna zapytac ;p

0 0
ID:5412

rafal

nie wierze to co czytam, a moze laska chce sie tylko dowiedziec jak robia tam wlosy ? hahaha no ludzie to wolny rynek opinia publiczna i te sprawy

0 0
ID:5415

Lala

Mogłaś/eś przynajmniej inaczej się zalogować :)) Sprawdzanie pracownicy w ten sposób to żenada!!!!!
Ja na pewno po czymś takim bym u Ciebie nie pracowała, bo to świadczy o prostactwie szefostwa.
Jeśli chodzi o moją opinię to szkoda mi tej pracownicy.

0 0
ID:5577

bzynio

Oj Ela, Ela. Czy nie jest ci głupio? Przecież wszyscy wiedzą, że to ty zadajesz tak płytkie pytania. Fryzjerka jest na pewno super

0 0
ID:5578

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA