Widzę, że bez sensu jest cos wpisywac w ttym portalu, co...

Widzę, że bez sensu jest cos wpisywac w ttym portalu, co nie spodoba się władzy. Rejs z prezydentem został całkowicie wykasowany, bo padły krytyczne słowa na temat prywaty Budzeniusz. Na tym to ma polegać? Na cenzurze ? Tam nie było brzydkich słów, tylko prawda. Ten portal jest do niczego, jesli nie potrafi byc obiektywny. tego pewnie tez nie umieścicie, bo Pani Budzeniusz nie pozwoli?

6 komentarzy

ja

Wejdź w archiwum wiadomości - tam jest wszystko. Nie jest po prostu na głównej stronie.I nie oceniaj portalu tak szybko. Jak widac Twoja opinia się pojawiła

0 0
ID:5426

A-Z

Chyba się pomyliłeś, może napisałeś po pijaku i nie wiesz na którym portalu - zorientuj się, albo w pisowni przekroczyłeś wszelkie dopuszczalne normy- napisz jeszcze raz i się przekonaj, jestem ciekaw co to było gdyż nie jedną krytykę tu czytałem.

0 0
ID:5428

mieszkaniec

Ja też uważam ten portal za otwarty i przyjazny. Można tu wyrazić swoją opinię na każdy temat (nie koniecznie pochlebną). Ale też trzeba zachować jakiś umiar i takt. Proponuję aby admin zamieszczał tylko nick i początek postu który nie nadaje się (jego zdaniem) do upublicznienia.
Co Wy na to, drodzy forumowicze?

0 0
ID:5430

Stacha

Na tym portalu wszystko jest jawne nawet nazwy firm czy ulice ,gdzie na innym portalu jest to niemożliwe.Na spokojnie - odszukaj dzień w którym pisałeś a zmienisz zdanie.

0 0
ID:5435

szuja

Miałem dwa ,czy trzy zgrzyty z adminem ale można wyjaśnić i jest ok.

0 0
ID:5439

agat

Przepraszam PORTAL i wszystkich użytkowników. Rejs z prezydentem sie odnalazł - rzeczywiście został przesunięty do archiwum.

0 0
ID:5459

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA