Apeluję do wszystkich Włocławian, którym leży na sercu...

Apeluję do wszystkich Włocławian, którym leży na sercu rozwój miasta- tym którzy są za zmianami na Placu Wolności, są za remontem ulicy Kapitulnej oraz budową Browaru B. Piszcie meile do władz miasta- prezydenta, wiceprezydentów, przewodniczącego Rady Miasta, a nawet do Marszałka województwa. Musimy im pokazać, że zależy nam, aby nasze miasto zmianiało się na lepsze, że jest ogromna grupa ludzi, którzy sprzeciwiają się tym absurdalnym protestom, z którymi mam obecnie do czynienia. Nie pozwalajmy na to aby małe, manipulowane grupki ludzi blokowały te ważne inwestycje. Meile pomogą później przekonać Urząd Marszałkowski, że jest ogromne poparcie dla tych inwestycji. Meil nie musi być długi- tu liczy się ilość wiadomości które do nich dotrą. Nie jestem członkiem żadnej partii, leży mi na sercu rozwój mojego ukochanego miasta. A oto ważniejsze adresy meilowe:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
oraz
[email protected] - Piotr Całbecki, marszałek województwa.

22 komentarze

ha ha

To ty zakladasz, ze manipulowane, moze to Ty jestes manipulowany? Zastanawiales sie nad tym?

0 0
ID:5446

przeciw władzy

ktoś zaraz napisze, że to nic nie da, a ja myślę, że może i nie da, ale jeśliby naprawdę dużo ludzi pisało to na pewno coś drgnie. Poza tym władza jest w rękach wyborców, więc w wyborach trzeba postawić na świeżą, młodą krew i ludzi, którzy chcą rozwoju tego miasta, a nie na starych pierdzących w stołki i tylko siedzących w radzie miasta, żeby odebrać ładną pensję! Wszędzie biorąc pensje trzeba pracować, a nasi włodarze ... bez komentarza. Ciągle te same twarze, no i już jest ciągłość do emerytury. Tak jest i to jest koszmar ! A DLA TEGO MIASTA - BRAK PRZYSZŁOŚCI I STAGNACJAAAAAAA......!!!!!!!!

0 0
ID:5447

johan

Antyprotest-ten temat sen z powiek Ci spędza. Drodzy forumowicze piszcie, ale żeby władze miasta zabrały się w końcu za ul. 3-Maja,Tumską ,Warszawską nr 13 tam jeszcze stoją rozwalające się stajenki ,niech nie stawiają świateł na przejściach ,tylko niech zrobią kilka przejść podziemnych.Teraz wiesz za co władze miasta mają się brać?

0 0
ID:5449

Marek

Listy poparcia sa bardzo wazne zwlaszcza do marszalka woj. kujawsko-pomorskiego. Ale musimy tez pisac do przeciwnikow zmian Pan Skrzypek, Pan Zbonikowski,Jaroslaw Chmielewski czy Przewodniczocy Rady Miasta Pan Rafal Sobolewski.

0 0
ID:5450

AntekKowalski

do ha-ha; jeżeli ktoś jest innej opinii niż ty, nie znaczy to że jest manipulowany.Ty jesteś na pewno.
A w ogóle to dobry pomysł z tymi mejlami.Popieram.

0 0
ID:5454

ana

własnie wysłałam meila do Pana Prezdydenta z poparciem planowanych projektow. Dieki

0 0
ID:5455

do Antyprotest 3=o

byś się ogarnął i zajął się czyms pożytecznym np. pracą a nie wypisujesz pierdoły na portalach

0 0
ID:5457

pazdzioch

do johan: albo sam nie wiesz co piszesz albo swiadomie wprowadzasz ludzi w blad, bo jak miasto ma remontowac prywatne kamienice

0 0
ID:5463

szuja

przeciw władzy (24-06-2009, 00:32:34
To co ten cwaniaczek S. to ,stary człowiek????Chyba Cię pogięło!

0 0
ID:5464

PISZĄCY

PO PIERWSZE TE INWESTYCJE SĄ ŻADNE, TYPOWO CIECHOCINKOWO-BRZEŚCIOWE, PO DRUGIE POTRZEBUJEMY INWESTYCJI MIASTOTWORCZYCH, ALEI KROLOWEJ JADWIGI, BUDOWY ALEI JANA PAWLA II - TRAS DWUPASMOWYCH, ZAPRASZANIA INWESTOROW DO MIASTA I ZAGOSPODAROWYWANIA URSUSA, ITD. POMOC W ODZYSKANIU WLASNOSCI PRZEZ WLASCICIELI KAMIENIC NA 3 MAJA I OKOLIC, ZMIANE OFERTY NA 3 MAJA, BO WIEKSZOSC SKLEPOW JEST TRAGICZNA, WYPROWADZENIE NA WIES TYCH WSZYSTKICH CO KIEDYS NA RYNKU BRUDNYM ROBILI I PROTESTOWALI I TERAZ PROTESTUJA PRZECIW ZMIANOM PLACU WOLNOSCI, KTORY JEST INWESTYCJA, PODKRESLAM ZADNA, TAKIE INWESTYCJE ROBIA CIECHOCINKI, TU POWINNO SIE ZBURZYC POLOWE KAMIENIC, POLOWE SKLEPOW ZAMKNAC, WPROWADZIC NOWOSCI I JAKOSC.

0 0
ID:5471

SHIFT

Pusc mnie, pusc bo mnie juz plecy bola.

0 0
ID:5474

johan

Pażdzioch-ja nie tylko pisałem o kamienicach ,pisałem też aby władze miasta robiły przejścia podziemne dla pieszych a nie nastawiali świateł ,żeby przejść 10m trzeba pokonać 2 sygnalizacje świetlne.Zobacz spaloną budę z drewna na ul Wroniej ,czy dla dobrego wizerunku miasta nie można tego zasłonić siatką maskującą .albo reklamą Konwersacja z Tobą kiepska chciałeś argumenty to je masz.

0 0
ID:5476

wieśniak

Z tym remontem prywatnych kamienic to nie taki głupi pomysł. Jak miasto zarządzało nimi przez 50 lat i powsadzało lokatorów tzw. komunalnych a ci doprowadzili je do obecnego stanu to teraz mogło by się "poczuć" do odpowiedzialności i choć w części pomóc je wyremontować. W końcu przez te 50 lat zbierało czynsz ( że niewysoki to prawda ale samo go ustaliło na tym poziomie) i jeśli tych kamienic nie remontowało, a że nie to widać gołym okiem, to gdzie są te pieniądze?

0 0
ID:5480

pazdzioch

stary, takich przykladow to ja Ci moge z 61 przedstawic, chodzi o to aby nie blokowac projektow juz przygotowanych a dochodzic do porozumien zeby nie stracic i tak wacale nie takich duzych dotacji (jak na stolice regionu).Co nie oznacza zeby zrobic tylko plac i zielony rynek a pozniej na piwo do baru.

0 0
ID:5481

johan

Pażdzioch - może tak zmobilizujesz władze miasta żeby postawili piętrowy parking ,żeby nie były zastawiane chodniki samochodami,top co się dzieje w centrum to ludzkie pojęcie przechodzi

0 0
ID:5484

pazdzioch

taki parking bedzie pod Wzorcownia :)

0 0
ID:5485

johan

Pażdzioch -jak jesteś wszystko wiedzący to napisz na ile samochodów będzie ten parking pod wzorcownią ,zejdż na ziemię gdzie Ty błądzisz.

0 0
ID:5486

Marek

Radny Miasta Wloclawek
Pan Jaroslaw C.

Pana wypowiedzi na ostatniej Radzie Miasta nie przyczyniaja sie do rozwoju miasta raczej je blokuja.
Czy Pan nie rozumie ze grupka bogatych przedsiebiorcow z Placu Wolnosci nie moze blokowac rozwoju miasta.Oni dzialaja i dbaja o swoje partykularne interesy.
Dlaczego Pan nie reprezentuje interesow wszystkich Wloclawian ktorzy chca zmian i chca aby misto mialo bardziej estetyczny wyglad i byla klasa a nie przecietnoscia.
Jest Pan mlody i spodziewal bym sie dzialan przyczyniajacych sie do rozwoju miasta.
Moi rodzice glosowali na Pana na europosla. My oczekujemy aby Pan reprezentowal nas . Pan o nas zapomina o mieszkancach Wloclawka. My chcemt zmian. Przebudowy Placu Wolnosci i pozostalych inwestycji dla miasta.
Marek

0 0
ID:5487

emeryt

Marek- Ty nazywasz to rozwojem miasta ,posłuchaj jeżeli nie ma dużych inwestycji w mieście to żadne miasto w Polsce nie ma żadnych szans rozwoju.Przebudowa PL.Wolności,i Starego Rynku to jest inwestycja pierwszej potrzeby?Współczuję Ci bardzo.

0 0
ID:5492

Maks

A tak na dobrą sprawę to ciekawe,kto jest właścicielem oflagowanego protestami narożnego budynku.Pewnie nie włocławianin i dla własnych korzyści sieje zamęt.

0 0
ID:5493

ha ha

Ale jak widac po budynku dba o jego wyglad czego nie mozna powiedziec o innych wlascicielach budynkow na Placu (Jacob na przyklad) wiec jakie ma to znaczenie skad jest.
Proponuje od razu powiedziec ze jest zydem, masonem albo marsjaninem.

Andrzej P. mial pech, ze znalazl sobie takiego wroga na Placu :-). Dobra reklama. Sam przyszedl na Plac zobaczyc banery no i oczywiscie nasyla kontrole.

Pamietaj Andrzej, mimo ze pracowales w KC i jestes z tego dumny, niestety nie wiesz co najlepsze jest dla mas.

0 0
ID:5503

pazdzioch

z tego co wiem to na 400 a co do bladzenia i schodzenia na ziemie to nie wiem o co ci chodzi.

0 0
ID:5505

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA