Człowiek pisze coś więcej niż równoważniki zdań, a...

Człowiek pisze coś więcej niż równoważniki zdań, a już zaczynają się takie hece jak podszywanie się pod niego, nawet zwykły komentarz takiego szaraczka jak ja jakiemuś trutniowi przydał się do walki politycznej i mi go ukradł... Już wiele lat temu po przeczytaniu opowiadanka "Jak kandydowałem na gubernatora" Marka Twaina doszedłem do wniosku, że za żadne skarby nigdy nie będę zbliżał się do świata polityki, teraz widzę, że nawet wyrażanie swoich poglądów politycznych skutkuje wieloma nieprzyjemnościami. Wielokrotnie na tym forum piętnowałem rozklejanie komentarzy metodą kopiuj-wklej gdzie popadnie, teraz widzę, że to nie autorzy tekstów się tego dopuszczają, a jacyś intelektualni impotenci, którzy sami nie potrafią napisać nawet kilku linijek komentarza.

8 komentarzy

przybysz 3=o

przyszedłeś się żalić ? czy jak ...
haha śmieszysz mnie tymi swoimi wypocinami... i to niby ma być intelektualne raczej z kijem nie tykaj tego tekstu

0 0
ID:5531

szuja

Tym razem popieram Cię całkowicie.Ale co się dziwisz.Weź plagiat "prof"Krajewskiego.Mało pozostawiono mu tytuły naukowe bo sprawa uległa przedawnieniu. Uczeń siedział w mamrze za podrobienie legitymacji szkolnej.To jest obecna Solidarnościowokatolicka Rzeczpospolita.

0 0
ID:5532

PoNauPiS

Tuskowe kiełbasy w menu imprezy, co panie Zdzichu, zatkało, co ?

0 0
ID:5536

anty

ktoś tutaj cierpi na manię wielkości ;p

0 0
ID:5545

krzysztof_naubi

"Anty" - tak z boku, to ten mój wpis rzeczywiście dziwnie wygląda, ale musiałem jakoś zareagować na to podszywanie się pode mnie, wcale nie cierpię na manię wielkości, na tym forum przeczytałem wiele ciekawych wypowiedzi różnych osób, moje komentarze są przeciętne, każdy piszący trochę dłuższe teksty na tym forum by się zdenerwował po czymś takim co mnie spotkało. Nie szanuję osób, które kopiują cudze teksty, nie ma znaczenia, czy są one dobre, czy liche. Może niepotrzebnie napisałem ten fragment o polityce, ale po prostu chciałem dać do zrozumienia, że za moimi komentarzami nikt inny nie stoi i nie jestem wirtualnym duchem żadnego polityka. A sporo jest na forach wypowiedzi polityków, czasem wypowiada się nawet jeden z byłych prezydentów Włocławka.

0 0
ID:5547

zbuntowany_kaloryfer

co do "intelektualnych impotentów" - to niestety uroki powszechnego obecnie dostępu do netu... do którego ten dostęp ma dziś praktycznie każde chętne niepiśmienne wypychle;) A poza tym - pamiętasz może forum z lat dawnych na Portalu Hoga? Jego jakość?

0 0
ID:5550

szuja

zbuntowany_kaloryfer (26-06-2009, 19:57:26)
Taaak i kaloryfery były żeliwne.

0 0
ID:5569

zbuntowany_kaloryfer

ja wtedy miałem tylko koksownik w kącie hehehehehe

0 0
ID:5574

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA