Ave nieroby;) Szuja, skąd założenie, że wychowałem się...

Ave nieroby;)
Szuja, skąd założenie, że wychowałem się na Zawiślu? Nigdzie czegoś takiego nie sugerowałem. Aczkolwiek mogę Cię poinformować, że mieszkałem tam kilka lat. Jednak nie było to dzieciństwo niestety;)

Osobom niezalogowanym, które udzieliły odpowiedzi na mój post odpowiem po prostu, że ich odpowiedzi wskazują na pewne upośledzenie umysłowe hehehe

I na koniec - kilka dni temu zapowiadałem newsa na temat Wzorcowni. Niestety, informacje pochodzą wyłącznie od jednej osoby. Inne, mogące mieć jakiekolwiek informacje na wspomniany temat rewelacji tych nie potwierdziły. W związku z tym nie mogę uznać informacji za wiarygodną, więc z publikacji newsa oczywiście muszę zrezygnować.

18 komentarzy

Duchu

No i co wynika z tego postu? Co? Kogoś tam oplułeś i wspomniałeś, że coś tam wiesz, ale nie powiesz, bo plotkę pewnie łyknąłeś. Śmiało mogłeś się o tym rozpisać, przecież ty nie podpisujesz się z imienia i nazwiska. Obrałeś sobie taki niby nick i co? chcesz dowalać komuś, bo nie zalogowany?! Śmieszny jesteś jak te twoje sprayowanie po murach. Ale jak z braku czasu chcesz się popisywać rób to dalej. Przecież woolnoo nie?!

0 0
ID:5561

szuja

To nie założenie moja Ty miernoto.Jak szuja coś pisze to ,pisze.Strzyżenie proszę!

0 0
ID:5567

zbuntowany_kaloryfer

I kto tu kogo opluwa? Szuja albo jest na serio mocno prymitywny, albo tylko tu sobie taki image stworzył... dlatego, że może być tak, że w realu żona nim pomiata, w pracy nim pomiatają, pies go olewa a sąsiadki nie odpowiadają na dzień dobry hehehehehe, - to tyle w odpowiedzi na "miernotę" drogi Szujo hehehe

0 0
ID:5572

veronka

1:0 dla kaloryfera

0 0
ID:5575

zbuntowany_kaloryfer

Duchu,
1. Wskaż miejsce w powyższym poście, w którym kogoś "oplułem"
2. "Śmiało" nie mogłem o tym napisać, gdyż inf. nie potwierdziła się. Osobiście nie muszę podpisywać się imiennie aby być uczciwym
3. Na murze dawno temu nie "sprayowałem" tylko farba zrobiłem jeden, konkretny napis. Proszę o precyzję towarzyszu. Z powodu braku precyzji w przeszłości nawet wojny wybuchały hehehe
4. Zdaję sobie sprawę, że czytanie ze zrozumieniem to plaga gnębiąca nasze społeczeństwo. Wyłam się, nie bądź jej ofiarą hehe

A poza tym odnoszę wrażenie, że ciężki i mało elastyczny z Ciebie facet. Ale oki, Konstytucja gwarantuje Ci bycie takim takim. Więc rób to dalej. Przecież wolnoo, nie?;)))))))

0 0
ID:5576

Duchu

Nie miałem takiego zamiaru zabawiać się, w jaką kolwiek polemikę z tobą, jednak odpowiem na twoje pytanie. A mianowicie złośliwość o czytaniu ze zrozumieniem daruj sobie, bo cynicznie to troszkę brzmi. Czy ty może jakiś lekarz psychiatra jesteś, a może twoim hobby jest ta dziedzina medycyny? Tak szybko stwierdzasz u innych jakieś upośledzenia. Zastanów się przy okazji nad swoją osobowością, bo w końcu to ty tutaj często wyrażasz się o sobie nie w pierwszej osobie, lecz w trzeciej. Z czego to wynika? No już wiem chcesz być oryginalny ok. Sprawa druga. Nigdy nie byłem i zapewne nie będę twoim towarzyszem, także zwracaj się tak do najbliższych. Choć może w tym jest jakiś inny podtekst, to wybacz, ale się pomyliłeś. Bohaterem walki z komuną, nigdy nie zostaniesz, więc czyżby to było przyczyną jakichś kompleksów? Tacy bardzo często szafują określeniami względem innych niemającymi potwierdzenia w rzeczywistości. Kurna i z skąd ja to znam? Wiesz z skąd z Tivi. I tu mi przyszła pewna osoba publiczna na myśl. Zgadnij, kto? Pzdr

0 0
ID:5580

zbuntowany_kaloryfer

Z tym rozumieniem to miałem na myśli to, że odnosząc się do moich poprzednich postów przekręciłeś troszkę pewne fakty. Jak np. z tym spreyowaniem. Bo niczego takiego nie robiłem. Spreyowanie może się komuś kojarzyć ze snującym się po dzielnicy, ćpającym typem w dresach o IQ nieco większym od przeciętnego psa - i to mi się np. mocno nie spodobało.
Ajajaj trzecia osoba, no tak. Wieloletnie przyzwyczajenie niestety. Każdy ma jakieś przyzwyczajenia, no co? Niektórzy np. systematycznie znęcają się nad najbliższymi. To już chyba lepsze moje niegroźne przyzwyczajenie, nie sądzisz?;)))
Kwestia kolejna - nigdy nie byłem bohaterem, nie jestem i nie będę jesoooooo. Zrobiłem napis bardziej po to, aby zaimponować jednej takiej ślicznej ode mnie z roku, niż z politycznego zaangażowania hehe. Aczkolwiek była w tym geście spora doza niechęci do tych, którzy przez prawie pół wieku upadlali ten kraj. Ok. Czasem coś chlapnę.. coś, co komuś wyda się może dziwne. Po prosty ten typ tak ma, że się nigdy się nie "czai". Jeżeli Ciebie lub kogokolwiek obraziłem w ten sposób to oczywiście nie było to moim zamiarem i przepraszam. Ale jak ktoś zachowuje się jak niepełnosprawny umysłowo, pijany (bo tamten typ nawet nie był złośliwy - po prostu bredził) albo mi ubliża, to nie będę twierdził, że jest inaczej.
A poza tym szkoda, że jeszcze nie zauważyłeś, że pisząc doskonale się bawię;)))))))) Bo tak mi się trochę wydaje, że jeszcze nie.

0 0
ID:5582

szuja

zbuntowany_kaloryfer (27-06-2009, 11:19:37)
Zapomniałem podziękować za strzyżenie.

0 0
ID:5583

zbuntowany_kaloryfer

Ależ nie ma za co Szujo... w końcu po to kupiłem sierp;))))))

0 0
ID:5589

Duchu

Ok przyjąłem do wiadomości twoją odpowiedź. Zauważyłem, że zabawiasz się pisaniem niestety. Z twoich odpowiedzi na posty innych użytkowników bardzo często bije tym, że wybiórczo traktujesz to nazwane przez ciebie czytanie ze zrozumieniem. Tak to rzeczywiście jest zabawa, bo raz traktujesz znaczenie swoich słów dosłownie, a innym w przenośni. Ta metoda jest bardzo dobra jak chcesz uzyskać przewagę w dyskusji. Niestety tylko iluzoryczną, bo tak jest niestety, że zawsze znajdzie się ktoś, kto wyczuje twoje intencje. A tak przy tej okazji to zapytam, czy ty bawisz się swoją twórczością czy osobami, które podejmują tzw. rękawicę? Pozdro.

0 0
ID:5598

ha ha

A co nie widac ,ze po studjach .Kaloryfer co konczyles?

0 0
ID:5603

zbuntowany_kaloryfer

Witaj przy niedzieli Duchu;)
Dzięki za konkretną i precyzyjną odpowiedź! Ale do rzeczy - absolutnie nie chodzi o zabawę rozmówcą, no coś Ty!! Wychodzę po prostu z założenia, że uczestnicząc w dyskusji, prowadząc dialog, lub też komunikując coś - można się jednocześnie dobrze bawić, miast traktować język ojczysty jak zło konieczne. Lub - może inaczej - wyłącznie jako środek przekazu. Wtedy można po prostu pośmiać się, ot co. A śmiech to coś, czego (wg mnie) straszliwie brakuje naszym rodakom. Nawet czytając wiele postów tu, widzę w wyobraźni smutne, zatroskane, bądź pełne złości lub urazy twarze autorów;) Takie wrażenie odnoszę i nic na to nie poradzę niestety;). Ale wyrazy twarzy są często odbiciem naszych wad narodowych hehe, jakich na przykład..? Warto się zastanowić - nie sądzisz? Nie są natomiast wynikiem obecnej sytuacji materialno-bytowej danej jednostki. Zwróciłeś może kiedyś uwagę na twarze mieszkańców slumsów Rio czy afrykańskich nędzarzy? Mignął na ekranie ktoś ponury? Ja zwróciłem. Ci ludzie cieszą się tym, co mają. Co przyniesie każdy dzień, nawet jeżeli tego dnia dostaną na obiad troszkę witamin zawartych w promieniach Słońca albo tłustego karalucha hehehe;) Pozwoliłem też sobie dotrzeć do pewnych danych statystycznych dot. obszarów dotkniętych trwałą nędzą. I co? I istnieją tam wszystkie możliwe choroby oprócz depresji;) Fakt godny zastanowienia.
A zatem carpe diem;) bo życie do najdłuższych nie należy;) Pozdro

0 0
ID:5604

Duchu

No coś w tym jest zapewne. Muszę jednak przyznać, że twoje wpisy nie są malkontenctwem, jakie na stronkach Naszego miasta można bardzo często spotkać. Zapewne wiesz, o co mi chodzi. Pzdr

0 0
ID:5607

zbuntowany_kaloryfer

Haha, normalną uczciwą zawodówkę-przyzakładówkę, a nie jak te okularniki, lalusie, co to z teczkami chodzą i nigdy nawet wina nie wypiją, ćwoki jedne hehehehe;))))

0 0
ID:5611

obserwator-prowokator

Nie wiem, skąd czerpiesz wzorce, zbuntowany, bo ja piję nie tylko wino, lecz także mocniejsze trunki, i dość często, nie raz też zbyt dużo, a edukację skończyłem na wyższym poziomie? Może to dlatego, że nie noszę okularów.

0 0
ID:5621

zbuntowany_kaloryfer

Obserwator, też jestem zwolennikiem mocniejszych trunków;) ale prowokacja pozostaje prowokacją to w odniesieniu do poprzedniego postu hehe. A pisząc wino miałem na myśli oczywiście mamrota;)

0 0
ID:5626

szuja

zbuntowany_kaloryfer (28-06-2009, 12:31:08)
To się zgadza. A najlepiej to skończ ze sobą.

0 0
ID:5634

pazdzioch

no, no widze tu wykwit elokwencji grzejnika.brawo!!!!

0 0
ID:5680

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA