Co ksioc sondzi o gejach.Dedykuja pani...

Co ksioc sondzi o gejach.Dedykuja pani "katoliczce"

10 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Po oglądnięciu w jednym się zgodzę z tym księdzem: żadne geje tylko pedały. Nazywajmy rzeczy po imieniu. Oczywiście przesadził z tym paleniem na stosach, ksiądz i w ten sposób bliźnich chce traktować ??? Trochę szok hehe. Niech tam sobie żyją, nic mi nie zrobili. Jeszcze. I niech nie organizują tych obrzydliwych spędów.
Ps. Mimo wszystko perspektywa zorganizowania stosu jest kusząca hehehehehehehe. Może plany rewitalizacji placu powinny uwzględnić miejsce na "stos". Albo skromniej - choćby mały szafocik? hehehehehehe. Ciekawe po ile byłyby bilety na widowisko?

0 0
ID:5613

szuja

Przecież chyba braci i kolegów swoich nie będzie palił. W seminarium we Włocławku była nie dawno afera z homoseksualizmem ,handlem narkotykami i samochodami z Niemiec. Jeden alumn na 5-ym roku wyleciał.To jak tam p. Mario ,Pani wygląda teraz?

0 0
ID:5615

szuja

Bym zapomniał. Papież przesłał pozdro gejowi arcybiskupowi Petowi. Jak to się ma jedno z drugim ,chyba jedynie Pan Bóg może wiedzieć Ha,ha,ha

0 0
ID:5616

zbuntowany_kaloryfer

A poza tym średniowiecze nie było takie złe. Załóżmy, że taki szuja kradnie mi prosiaka i beczkę miodu. I co? Wypaliliby oczki, ucięli jęzor niewyparzony, obili kijem i wypędzili z miasta aby wilcy pożarli hehe. Żadnych przeciągających się procesów i więzień obciążających budżet.
Ciekawe tylko czy bym odzyskał mojego prosiaka i beczkę miodu hehe;))

0 0
ID:5622

ha ha

Nie podszywaj sie pod moj nick.

0 0
ID:5624

zbuntowany_kaloryfer

A poza tym drogi szujo wypisałeś onegdaj gdzie ja się niby wychowałem, gdzie mieszkam - ciągle jakieś insynuacje... a nie wiem na jakiej podstawie to wszystko wydedukowałeś. Uczciwość wymaga, abym ja zaprezentował Ci wyniki mojej dedukcji dot. pewnej sprawy. Nie chcę być tak skryty jak Ty - więc Ci je przedstawię. Z wrodzonej uprzejmości rzecz jasna;). A zatem: Twoja nieukrywana nienawiść do księży... dokładne wiadomości nt. homoseksualnych afer w seminarium... i złodziejskich. A to chyba raczej hermetyczne miejsce. Wspomniałeś też, że wyrzucono jakiegoś kleryka... następnie Twój nick... Jak ktoś mógłby określić kleryka wyrzuconego z seminarium, a następnie opluwającego to środowisko... bardzo różnie mógłby oczywiście. Sam znalazłbym tuzin określeń - kanalia albo zdrajca na przykład. Składanie strzępów inf. do kupy hehehe. Fascynujące zajęcie. Zawsze miałem ciągoty detektywistyczne. Zbuntowany Holmes!!! Ładnie brzmi, nie?

0 0
ID:5629

szuja

zbuntowany_kaloryfer (28-06-2009, 14:07:06)
Kij ma dwa końce.To po pierwsze. Po drugie w średniowieczu kaloryferów nie było!

0 0
ID:5632

zbuntowany_kaloryfer

To miło, że zrozumiałeś w końcu, że każdy kij ma dwa końce. Sugeruję pamiętać o tym.

0 0
ID:5637

Stacha

Dajcie spokój gejom - w kazdym środowisku można ich spotkać.To są fajne"kumpelki" i można na chłopaków wyskoczyć.Pozdrawiam gejów włocławskich.

0 0
ID:5640

szuja

Ja to już dawno wiem ,gorzej z Tobą.Bo znowu nie załapałeś siermięgo .

0 0
ID:5655

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA