Ciekaw jestem, po co ta śmieszna ekipa blokujących...

Ciekaw jestem, po co ta śmieszna ekipa blokujących przesiaduje na sesji rady miasta? Pan B. zakończył rok szkolny, to ma teraz czas wolny i może wszystko "nadzorowac" z pierwszych ławek. Tylko pan fotograf gdzieś się ostatnio zapodział. Penie pojechał do Torunia do "Copernicusa" wreszcie kupic sobie nowe ciuchy.

8 komentarzy

ha ha

A kto to Pan B? No i oczywiscie jezeli robisz takie osobiste wycieczki niskich lotow w strone fotografa to swiadczy takze o Twoim poziomie.
Jak nie ma argumentow pozostaja obelgi.

0 0
ID:5747

zbuntowany_kaloryfer

Inkryminowanego obywatela widziano dziś ok. 9.00 jak parkował u szczytu ul. Rzemieślniczej vis a vis NOT

0 0
ID:5751

MG

pan fotograf z zawodu ma juz gdzies wloclawek bo zalatwil sobie ciepla posadke we wspomnianym toruniu.

0 0
ID:5752

ha ha

Pudlo, reformator nei tego fotografa obrzuca obelgami, ten fotograf z Rady to na kazdej radzie musi jakis pochwalny tekst do Andrzeja walnac, albo zaatakowac przeciwnikow Andrzeja. Niby z PO jest ale cos chyba chce pracodawce zmienic, abo dlugi splaca jakies, jak cale PO. Oczywiscie ten powyzszy tekst jest zrozumialy tylko dla stalych obserwatorow sceny politycznej bo reszta wloclawian ma gdzies ten caly burdel. Sa budzeni tylko przed wyborami ulotkami.
A Ty reformator jak takis chojrak to powyzywaj fotografa oko w oko a nie w Internecie.
A tak przy okazji, to kto to jest ten Pan B? Bo tego nie moge zalapac.

0 0
ID:5755

zbuntowany_kaloryfer

a to zwracam honor, sądziłem, że chodzi o Fotografa Krzykliwego;)

0 0
ID:5772

szuja

ha ha (01-07-2009, 20:44:10)
Hahaha na końcu napisałeś całą prawdę. Nie rozumiem dlaczego już na początku się śmiejesz z siebie.Można i tak.

0 0
ID:5872

szuja

Cześć solidaruszki. Znowu wam się pomyliło. Nie mogą rozróżnić wideo od filmu.

0 0
ID:5873

ha ha

Szuja Ty cos cpales. Jal cos piszesz to jasniej, bo ja Twojego belkotu nie lapie. Nie wiem o co Ci chodzi, do czego sie odnosisz. Przeczytaj to co wysylasz z 4 razy zanim wyslesz.

0 0
ID:5882

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA