Freudi, ale czy na takim kursie człowiek istotnie nauczy...

Freudi, ale czy na takim kursie człowiek istotnie nauczy się nowego zawodu? Tak gruntownie? A co z praktyką zawodową? Czy potencjalny przedsiębiorca zdecyduje się na zatrudnienie kogoś takiego jako fachowca? Nie bardzo mi się chce wierzyć. Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, ze owe kursy to po prostu sposób na wykorzystywanie funduszy unijnych, a rzeczywista ich wartość jest niewielka. Bo jak można w ciągu kilku tygodni solidnie wyuczyć się nowego zawodu? Zdobyć podstawy - owszem. Ale to chyba za mało.

11 komentarzy

haha

Wez podepnij sie pod wątek a nie robisz nowe.

Admini mozecie podpiac ostatnie 3 posty pod istniejace watki bo chyba tak powinno byc a osoby piszace tworza nowe zamiast odpowiedziec do danego posta?

0 0
ID:5805

haha

Kaloryfer po co nowy watek, podepnij sie do starego.

0 0
ID:5807

J. Fasola.

Słusznie rozumujesz p.kaloryfer - przekfalifikowania to fikcja - są pieniądze należy je wydać - pożytek z tego dla obywatela co to kogo obchodzi - urzędnik swoje zrobił !!!

0 0
ID:5810

piter

I znowu nasz kalafior nie podporządkował się sugestii admina i założył nowy wątek zamiast udzielić odpowiedzi, Oj nie ładnie, nie ładnie. Zignorujemy parę wypowiedzi kalafiorka to może "zmięknie".

0 0
ID:5815

zbuntowany_kaloryfer

coś się knoci na łączach z tymi wątkami... przecież nie zakładam nowego wątku dla jaj.. to oczywiście była odpowiedź do Freudi a nie nowy wątek. Coś się na serio chrzani, chyba, że mi na wzrok heh pada już.

0 0
ID:5819

@

niby taki mądrala, a zero obycia... w necie. zbuntowany? kaloryfer? nie trzeba kończyć psychologii, żeby naszkicować portret psychologiczny , wystarczy chwilę poczytać trochę ten portal. Żenada panie, żenada!

0 0
ID:5822

ha ha

Admini, podlaczcie ten watek do istniejacego, albo wprowadzcie mozliwosc cancela przez postujacego.

0 0
ID:5827

veronka (księżniczka)

Kaloryferku! Wraz z koleżanką wypatrujemy kiedy napiszesz znów coś humorystycznego jak z tą Wyprawą. Może dziś? Aby na wesoło zacząć weekend? Prossssssimy

0 0
ID:5828

freudi

zbuntowany kaloryferze myślę, że tak gruntownie do wykonywania zawodu nie przygotowuje nic - ani kurs, ani szkoła skończona..tylko doświadczenie i to pod okiem prawdziwego specjalisty w danym fachu... ale co do poziomu różnych kursów zgadzam się jak najbardziej... choc zdarzają się porządnie przygotowane również pod względem merytorycznym...mam przynajmniej taką nadzieję... druga kwestia jest taka, że jak ktoś ma dryg do czegoś i chęci to nawet ze słabego kursu wyniesie więcej niż co niektórzy z tych najlepszych. A czy przedsiębiorca zatrudni? jeśli brak jest tego typu specjalistów na rynku to myślę, że może nie miec wyjścia.

0 0
ID:5837

Magda B.

ahh ten Kaloryfer jest taki coooooool tego lata

0 0
ID:5847

szuja

Cześć solidaruszki. Przecież o to chodzi ciemniaki . Wasz kumpel solidaruszek /np Misiak / bije na Waszym zacofaniu dużą kasę.Haha

0 0
ID:5856

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA