tak czytam wypowiedż kolegi że zarabia marne 1200zł...

tak czytam wypowiedż kolegi że zarabia marne 1200zł człowieku ciesz się że aaaaaaż tyle zarabiasz ja pracowałam w firmie krawieckiej i od kwietnia jestem bez wypłaty a wszystkie instytucje kierują mnie do sądu a w sądzie takie sprawy trwaja mirresiącami a z czego tu żyć?

11 komentarzy

AL

Nie jest to dziwne w kraju gdzie złodziej(biznesmen?)ma większe prawa niż człowiek UCZCIWY...

0 0
ID:5806

J. Fasola.

I ty człowieku myślisz że wygrasz w sądzie pracy w dodatku Włocławskim - takie cuda to tylko tuuuuusk załatwia ...

0 0
ID:5809

~emogrant

kurcze, współczuję Ci , masz pod górkę, ale z drugiej strony to co to jest 1200 zł? Jak można za tyle przeżyć? To państwo powinno się wstydzić!!!!!!!!!!!

0 0
ID:5814

ha ha

Niech żyje i rozkwita Katolicka Rzeczpospolita.

0 0
ID:5824

Baba Jaga

ha,ha -A ja już zacząłem myśleć,że ty nie jesteś ... a okazuje się,że nie tylko .... ale i ....Ale po co ja to piszę,i tak CENZURA tego nie przepuści.!!!!!!!!!!

0 0
ID:5833

AL

W Waszych postach jest odpowiedź dlaczego w POlsce(kraju unijnym) WADZA omija temat minimum socjalnego jak śmierdzące g...o ,podczas gdy w krajach starej unii minimum socjalne jest podstawą do naliczania wszelkich świadczeń do i od obywateli.To PO prostu POlityczne oszustwo...

0 0
ID:5842

szuja

Cześć solidaruszki. Na tackę Wam wystarczy,to dosyć.Haha

0 0
ID:5855

Baba Jaga

Szujo - gdyby nie te solidaruszki-jak Ich nazywasz -na pewno nie mógłbyś pisać dzisiaj takich g.......ch bzdetów,bo te twoje komuszki już dawno by cię zamknęli"za obrazę władzy ludowej"No,chyba że nie wiesz co to jest SOLIDARNOŚĆ między ludzka,bo czytając twoje wypociny, tobie ciężko jest to pojęcie przyswoić.Ale jak masz sieczkę zamiast mózgu,to....

0 0
ID:5864

Baba Jaga

Dlaczego drogi adminie opóźnienie w podaniu mojej odpowiedzi dla jednego z piszących.Czyżby owa wypowiedź była Nie po waszej myśli?A może znów zadziałała cenzura?

0 0
ID:5868

paweł

Jeżeli chodzi o firmę z ulicy Płockiej (z Karczewa) to wygrasz. Tam już jest droga przez sąd przetarta. Szanowni internauci, nie mylcie najniższej krajowej z dochodem, bo na rękę to jest w okolicach poniżej 900 zł.

0 0
ID:5869

pazdzioch

a wodzem ich i przewodnikiem Boleslaw Wielki cherbu Szczaw potomkiem zas Pierwszy Skret rp Cudny konDonek

0 0
ID:5930

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA