Nie życzę sobie więcej zaśmiecania klatki...

Nie życzę sobie więcej zaśmiecania klatki sch.,tendencyjnymi gazetkami PiSmo włocławskie.Jak czytam w stopce skład pismaków,to już wszystko wiem,wy się nie nadajecie nawet do piaskownicy,bo po krótkiej kłótni,czyje grabki lepsze,dzieci budują wspólne zamki,aby pl.zabaw był ładniejszy.Panie wielki pośle,wystąp pan na forum sejmu z inicjatywą,aby przegłosować odrzucenie pierwszej litery w słowie pośle i tak się powinno do was zwracać,bo to co pan wyrabiasz,to pasuje jak ulał do p.osoby.

14 komentarzy

Kazio i Izabel

YES! YES! YES!

0 0
ID:5892

moher

Jan L-W jest tylko wielka upierdliwość ,dlaczego nie napisałeś, aby nie zaśmiecali Ci klatki gazetkami z Tescco Real,Kaufland,Lidl, ,Stokrotka,i wiele innych ulotek banków o wymianie drzwi, to jest wielki śmietnik na klatce.Jesteś Momusem ,który w złośliwy sposób szuka dziury w całym.Przeszkadza Ci PISmo włocławskie,które ukazało się jeden raz,ale zapomniałeś napisać o drugim piśmie ,które też się ukazało w Twojej klatce.

0 0
ID:5893

szuja

Cześć solidaruszki. A nie lepiej zgłosić problem w prokuraturze. Za zaśmiecanie klatki jest odpowiedzialna osoba roznosząca a nie właściciel ulotki.

0 0
ID:5896

janciowodnik

ulotki z tesco i tak jak i PISmo wloclawskie moga posluzyc jako papier toaletowy ...

0 0
ID:5899

eeetam,,,,

papier z pisma , to raczej na opakowania .

0 0
ID:5908

Stacha

A Ja sobie nie życzę aby przedstawiciele sekty Jehowa nawidzały mnie w niedzielę,kiedy odpoczywam.

0 0
ID:5909

pazdzioch

hehehe a mnie ten numer przypadl do gustu :} Teodor tchorzliwy
hahahhaha, od razu przypomina mi sie jeden z mieszkancow ul.Alternatywy 4 "ja do wody a on za mna, ja na drzewo a on zamna a mroz prosze pani chyba ze 30 stopni"hihihihi Teodor donosiciel, hihihi nawet w ustach leworecznego brzmi smiesznie :]

0 0
ID:5912

menel

A na dworcu kolejowym w Toruniu w ubikacji męskiej nazwa wyrobu ceramicznego do którego rodzaj męski naszej populacji oddaje wyrób uboczny po filtracji nerek..czyli ..mocz..obsługa tegoż przybytku ochrzciła...nazwą...PISuar..pisownia zerżnięta z oryginału..pozdro dla Meleksa i Chmiela.

0 0
ID:5918

szuja

menel (06-07-2009, 19:00:07)
Jak tu nie lubić meneli.

0 0
ID:5920

moher

Alkoholik (bibosz, menel, moczygęba, moczymorda, ochlajtus, opój, pijaczek, pijaczyna, pijak, żul) – osobnik płci najczęściej męskiej.
Menel -czy jesteś już po terapii odwykowej,daje się zauważyć że masz omamy słuchowe i wzrokowe.

0 0
ID:5924

pazdzioch

tfu, przepraszam chodzilo oczywiscie o ta druga reke :}

0 0
ID:5931

Borówka

Ja malutka borówka, chciałabym zostac prezentem bardzo bym chiała.Proszę pozwólcie mi, napewno mi się uda a jeśli nawet nie to co? i tak wy za to zapłacicie

0 0
ID:5932

Wnuczek

A ja sobie ogolic nie pozwole, noszę zarost aż sprzed stanu wojennego.Naneninone

0 0
ID:5968

ma dej

panie z.co pan zrobił do tej pory w swojej działalności kompletnie nic, mydli pan oczy swoim wyborcom krótko mówiąc niezły z pana pływak

0 0
ID:6703

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA