Szanowni forumowicze, chciałem zapytać czy ktoś z Was...

Szanowni forumowicze, chciałem zapytać czy ktoś z Was mieszkających na osiedlu Południe ma problemy z robactwem o nazwie "szczypawka" ?. Ja już rożne rzeczy w życiu przeżyłem (mrówki, prusaki itp), ale to co się obecnie dzieje to jakaś inwazja (bynajmniej w bloku na Sienkiewicza). Inaczej chyba tego nazwać nie można, bo ponad 60 sztuk zabitych jednego wieczora obrazuje skale problemu. Strach wieczorem okno otworzyć, gdyż łazi tego po całym bloku, balkonach tyle ze mogą pożreć człowieka we śnie :) Ciekawe czy ów problem znany jest SM Południe ?

8 komentarzy

szuja

To raczej nie szczypawki. Zrób zdjęcie. Albo opisz jak ten owad wygląda.

0 0
ID:5894

Skorki

Za Wisła też tego pełno,chociaż teraż jest trochę lepiej bo była u nas firma i zrobiła opryski.Owady te nazywają się Skorki.

0 0
ID:5898

zbuntowany_kaloryfer

60 sztuk ubitych wieczorem... toż to już prawie porcja na śniadanie! Zdrowa, wysoce proteinowa żywność hehe;)

0 0
ID:5901

piter

Kaloryfer jak zwykle "błysnął intelektem". Odpuść sobie żeliwniaku, bo sezon grzewczy dopiero przed nami.

0 0
ID:5905

freudi

po drugiej stronie Kaliskiej nie ma ich ale za to jest mnóstwo bąków/trzmieli/innych dużych kosmatych latających robali.. choc one raczej nieszkodliwe

0 0
ID:5910

xyz

kaloryfer jesli uwazasz to za zabawne to moge Ci troche nalapac na to Twoje "sniadanie" tylko wczesniej musimy ustalic cene

0 0
ID:5928

zbuntowany_kaloryfer

xyz, jaja sobie robię po prostu. A poza tym pocieszę Cię. Kiedyś zwalczałem u siebie w mieszkaniu plagę mrówek zwanych "faraonkami". Ze względu na wymiary tychże mrówek musiałem ubić zdecydowanie więcej niż 60 aby na porcję wystarczyło. Dlatego w ubijanie musiałem zaangażować rodzinę hehehehehe;))

0 0
ID:5937

xyz

spoko widze ze sobie jaja robisz choc temat jest powazny, bo jak tu okna na noc nie otworzyc jak jest goraco.
Szujo jesli nie wiesz jak wyglada "szczypawka" inaczej skorek to wejdz na google i wpisz sobie ta nazwe a wtedy bedziesz wiedzial o czym pisze

0 0
ID:5973

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA