Wpadła mi dzisiaj w ręce ta sławetna gazetka pisu. Jak...

Wpadła mi dzisiaj w ręce ta sławetna gazetka pisu. Jak nisko trzeba upaść żeby pisać takie kretynizmy. Za grosz nie mają honoru.Napiszcie coś egzaltowanego o waszych małych idolach i dajcie trochę tańszy papier.Jeżeli ktoś pisze w ten sposób, to znaczy że nie ma sensownych argumentów.Jeszcze trochę to pękniecie z zawiści.

14 komentarzy

student

Mnie trochę zaniepokoiły te informacje o ulgach. Jeżeli to prawda, to serio się zawiodłem.

0 0
ID:5947

spostrzegawczy

Julek czy ta gazetka sen z oczu Ci spędza ,czy może masz taką receptę na życie aby krytykować.Przecież nie tylko PIS-u gazetka była,była także innej partii.Może ja podsunę Ci temat,popatrz na ul Warszawskiej 13 widać stare stajenki,na ul Wroniej stoi spalona rudera to jest centrum miasta i nic miejscowi włodarze nie robią aby to zmienić.
Co Ty na to?

0 0
ID:5948

wloclawianin_ssc

Spostrzegawczy; taki mądry jesteś? To zwróć uwagę, że 75% zdegradowanej tkanki miejskiej nie należy do UM, lecz do prywatnych osób. Więc zamiast pierw krzyczeć, że kamienice są zniszczone, czy jakieś inne fragmenty miasta, radzę pierw zapoznać się z sytuacją prawną danej okolicy...

0 0
ID:5952

spostrzegawczy

Włocławianin- bredzisz a w innych miastach jak Łódż,Toruń,Olsztyn i inne miasta w Polsce,doskonale poradziły sobie ze starówkami,tylko nasi włodarze są nieudolni z Panią KH na czele.

0 0
ID:5953

J. Fasola.

Julek trochę się rozpędziłeś, nistety jest tam trochę prawdy - w naszym mieście mało się dzeje wystarczy wytknąć głowę chociażby do Płocka, Torunia, a nawet do Inowrocławia - trochę pokory i obiektywizmu...

0 0
ID:5962

Julek

spostrzegawczy; a za ekipy Skrzypka to tych ruder nie było? Mocno wybiórcze masz spojrzenie.

0 0
ID:5970

bezimienna

Jeżeli chodzi o tą gazetkę. Otrzymałam ją dzisiaj i byłam przerażona jak pięknie można opluwać każdego. Najlepiej to krytykować wszystkich zapomominając o sobie. Musimy pamiętać, że takie plugastwo wychodzi za nasze pieniądze - właśnie PiS nie zgadzał się w Sejmie by ukrócić między innymi dopłaty dla wszystkich partii. Z tych piniędzy pokrywane są koszty wydania tak obrzydliwych "gazetek", głupich bilbordów i niepoważnych reklam.
Wszyscy zapewne pamiętamy słynny wyjazd posła Zbonikowskiego na Cypr ( też za nasze pieniądze).
Może więc złoożymy się jeszcze po pare groszy by im się lepiej wiodło.

0 0
ID:5976

bezimienna

Jeżeli chodzi o tą gazetkę. Otrzymałam ją dzisiaj i byłam przerażona jak pięknie można opluwać każdego. Najlepiej to krytykować wszystkich zapomominając o sobie. Musimy pamiętać, że takie plugastwo wychodzi za nasze pieniądze - właśnie PiS nie zgadzał się w Sejmie by ukrócić między innymi dopłaty dla wszystkich partii. Z tych piniędzy pokrywane są koszty wydania tak obrzydliwych "gazetek", głupich bilbordów i niepoważnych reklam.
Wszyscy zapewne pamiętamy słynny wyjazd posła Zbonikowskiego na Cypr ( też za nasze pieniądze).
Może więc złoożymy się jeszcze po pare groszy by im się lepiej wiodło.

0 0
ID:5977

johan

Julek - za kadencję Skrzypka to zrobiono porządek z tymi budami na 3 Maja,między ul Przedmiejską a ul Piekarską,Po Pożarze budynku Narożny budynek ul3 Maja a Piekarskiej podwyższony został o jedno piętro i poprawiło zdecydowanie wygląd w/w ulic.Pokaż Julek co zrobił obecny prezydent?

0 0
ID:5980

Julek

Na pewno nie odkrył źródła wspaniałej wody pitnej pod 4-ro pasmową ulicą. A co zrobił to widzi ten , co chce zobaczyć.Skrzypek Pałuckiemu do pięt nie urasta.

0 0
ID:5990

johan

Julek- nie zmieniaj tematu.Konwersacja była na temat ul.3 Maja a Ty mi mówisz o wodzie pitnej,pod czteropasmówką. Pałucki chwalił ,że most będzie miał 15 letnią gwarancję,a po pół roku wychodzi już rdza.Chcesz przykładów więcej?

0 0
ID:5994

zosia

Johan, to ty zmieniasz temat. Mowa jest o pięknej gazetce Pod nazwą "PiSmo włocławskie" i bzdurach oraz nienawiści, które tam się opisuje. Przeczytaj temat i nie pisz kłamstw, bo posądzę cię, że jesteś współredaktorem tego piśmidła. Pozdrawiam

0 0
ID:6002

Julek

Zakończmy to w ten sposób; nie można kochać swojego narodu nie kochając ludzi którzy go tworzą

0 0
ID:6005

johan

Nick Zosia -czytaj ze zrozumieniem,odniosłem się do komentarza Julka,08-07.2009Julek pisze :spostrzegawczy a za ekipy Skrzypka to tych ruder nie było?.Mocno wybiorcze masz spojrzenie,tak napisał,a Ty kobieto o gazetce przynudzasz i ostrzegasz mnie ,że posądzą mnie że jestem współredaktorem.Chcę Ci jasno powiedzieć ,że nie należę do żadnej partii i współredaktorem

0 0
ID:6013

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA