mam pytanie! czy ktoś może wie czy we włocławku lub w...

mam pytanie! czy ktoś może wie czy we włocławku lub w okolicach jest jakiś striptizer lub chippendales??? Pilne!! proszę o kontakt [email protected]

11 komentarzy

szuja

Ha ha zmieniłeś płeć?

0 0
ID:5997

POLAK-KATOLIK

Jak można nawet myśleć o takich sprośnych rzeczach??? WSTYD!!! Usmażysz się w najgłębszych czeluściach piekła. Książę ciemności już zaciera ręce z radości, że zyskał kolejną maluczką duszyczkę. Pamiętaj - chwila słabości doczesnej zaowocuje całą wiecznością w męczarniach!!!

0 0
ID:6001

zbuntowany_kaloryfer

Ale kobiety mogą mieć sprane umysły hehe, oto dowód.

0 0
ID:6003

szuja

Kaloryfer a skąd wiesz,że to kobieta ?

0 0
ID:6008

rozsądny

na plażę, do koleżanek na pogaduchy i do kina - a od września do szkoły. Co za chory świat, 16-latka o streapteasach nawija. Ot, bezstresowe wychowanie!

0 0
ID:6009

Stacha

Oj panowie chciałoby się mieć te 16 lat i zaprosić striptizerkę - a tak co Wam zostało- zdrowaśki klepać .Młodość ma swoje prawa .

0 0
ID:6017

Karol

ale z was wiocha wychodzi! to nie średniowiecze!!!! po co komentować , dogryzać... pytanie było czy znacie, czy wiecie? a nie co myślicie!
CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM ZAŚCIANKOWE KMIOTKI!!!

0 0
ID:6034

ana

no i co panowie wyzyliscie sie juz dostatecznie - to ja wam cos powiem - na co ma patrzec na wasze wielkie brzuszyska, tluste wlosy i obgryzione paznokcie, aha i jeszcze element nieodzowny na wloclawskich ulicach skarpety w sandalach - no no brawo

0 0
ID:6040

rumun

Brawo - ona, ja bym jeszcze dodal spocone tylki i pachy, pomalowane ale brudne paznokcie i tapety na twarzach a u facetow cwaniackie geby

0 0
ID:6057

szuja

Brawo Karol. Nic dodać ,nic ująć!

0 0
ID:6082

zbuntowany_kaloryfer

to, co napisałeś szujo, pozwala mi sądzić, że 16latka pragnąca oglądać obnażającego się obcego typa jest według Ciebie zjawiskiem normalnym i akceptowalnym? Bądź uprzejmy odpowiedzieć: tak czy nie?
Ps. Ciekawe jaka by była Twoja reakcja gdyby o Twoją córkę chodziło, ot co!

0 0
ID:6088

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA