Wyrazy podziękowania ,dla Pani prawniczki przyjmującej w...

Wyrazy podziękowania ,dla Pani prawniczki przyjmującej w biurze poselskim Prawa i Sprawiedliwości za pomoc i otwarte serce, która pomogła mi załatwić bardzo zawiły problem dziękuję bardzo że wszystko pozytywnie załatwiłem
Dziękuję także osobom pracującym w biurze poselskim za otrzymaną pomoc.

14 komentarzy

trener II kategorii

Dziekuję panu psewodnicącemu ze nie okrada spoleczenstwa podnajmujac biuro Niewiadomo jakiego Zwiasku Sportowego posłowi Meleksowi i ze na koszt podatnika nie urządza sobie kampanii wyborczej w WORDzie.A ludzie wtykają mu szpilki, to wilki.TO mówiłem ja Jarząbek

0 0
ID:6012

dziekujemy

dziekuje panu kuku... za to ze z partii dostal posade w MPECu, bardzo to miłe

0 0
ID:6015

Jarząbek

łubu dubu, łubu dubu niech żyje nam, prezes naszego klubu, niech żyje nam!!!!!!

0 0
ID:6033

realista

PO tez oferuje takie uslugi w biurze. Tylko, ze troszke wirtualnie.

0 0
ID:6039

rencistka

Zobowiązana jestem pani radczyni przyjmującą interesantów w biurze poselskim P.I.S.wyrazić wyrazy podziękowania za pomoc jaką udzieliła mi pani ,dziękuję wszystkim z biura poselskiego którzy podali mi pomocną dłoń,

0 0
ID:6041

Duchu

..... a gdzie jest zakończenie? "niech żyje nam, to mówił Jarząbek..."

0 0
ID:6042

Jarząbek

Łubu dubu,łubu dubu, niech nam żyje prezesio Kaczo klubu

0 0
ID:6048

j

Realista nie liczą się słowa tylko czyny, POpaprańców czynów brak,miała być Irlandia ,a jest czeski film NIKT NIC NIE WIE

0 0
ID:6063

szuja

Pani Radczyni to już jest takim mądrym prawnikiem ,że co napisze Z. to natychmiast staje się nie aktualne. Poradzić można dobrze i źle.Wynik sie liczy dobra kobiecino.

0 0
ID:6064

AL

Może rozwińcie temat -kto to jest ,,KUKU" i dlaczego dostał posadę w MPEC-podobno są konkursy ?

0 0
ID:6071

moher

Szuja to dla ciebie dedykuję,bo na tym portalu cały czas tańczyłaś ,teraz będziesz śpiewała .

0 0
ID:6073

szuja

Och Moher.Już Cię lubię.Pisałem ,że teraz dzięki tobie i Twojej wnuczce mam nową sygnaturkę.Ale jeszcze raz dzięki i szacun.

0 0
ID:6081

moher

Szuja - co mieszasz moją wnuczkę, mieszka w Australii ,podaj swoje namiary to z wielką przyjemnością poznam Cię z nią ,przedstawisz się chyba mojej wnuczce jako najaktywniejsza z aktywnych na włocławskim portalu informatycznym.Może w.br zgłoszę twoją kandydaturę na człowieka roku,z mojej strony masz gwarantowane poparcie i skupionej wokół mnie bardzo licznej grupy moherów.Pozdrawiam

0 0
ID:6094

szuja

Piszę bardzo szczerze. Solidaruszkom zawdzięczamy to co jest rozumiane jako wolność. Nie taka ,że mi wszystko wolno, ale np.to ,że Twoja wnuczka może sobie jechać do Anglii np na wakacje, po zakupy itd. Ale "zawdzięczamy" też to ,że musi jechać do pracy do Anglii bo jej nie ma w naszym kraju.

0 0
ID:6110

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA