Wywalamy tyle kasy na most, a na Break Session miasto już...

Wywalamy tyle kasy na most, a na Break Session miasto już nie ma. To jest dopiero myślenie: zniszczyć to, co nas promowało w całej Polsce! Oświetlamy most, co niczego nie zmieni w postrzeganiu naszego miasta.

14 komentarzy

ha ha

Głupiś, Włoclawek to koszykowka, koszykowka, koszykowka, koszykowka, koszykowka, koszykowka, koszykowka, koszykowka, koszykowka, koszykowka.... mutanty biegajace za nasza kase na naszej hali.

A Break Session kto o tym slyszal, co najwyzej w Niemczech, Francji , Europie torche, Stanahc Zjednoczonych , Ameryce Poludniowej i ledwo Australi.

Głupiś, koszykowka to podstawa a nie jakies glupie nieznane Break Session.

Mielismy tez kiedys niezle zloty komputerowcow robione przez Jonasza i Kule troche. Ale po co to koszykowka to podstawa i jaka promocja dla miasta....

Wypas ANWIL, ANWIL,ANWIL, ANWIL,ANWIL, ANWIL,ANWIL, ANWIL,ANWIL, ANWIL,ANWIL, ANWIL.... a no i Plac Wolnosci rewitalizacja , te dwie rzeczy i jestesmy potega.

Mutanty na naszej hali za nasza kase.. a strzelnicy sportowej jak nie ma tak nie ma, a tez mielismy niezle wyniki jako region..

0 0
ID:6043

Zbych

Ale za to jest strzelnica mysliwska - ciekawe jak dlugo ?

0 0
ID:6069

ha ha

A bezplatnej zadnej. Ale mamy koszykowke i mutantow i na to miasto ma kase.

0 0
ID:6084

szuja

ha ha (10-07-2009, 23:41:18)Bezpłatne to już były w PRL-u

0 0
ID:6098

ha ha

Szuja, Ty to masz w tym lbie. Strzelectwo moze byc bezplatne w sensie udostepnienia miejsca i sprzetu bo na takowy trzeba miec pozwolenie.

Panstwo ma wiekszy interes w sponsorowaniu strzelectwa niz koszykowi gdyz:

-gwarantuje dosyc duza grupe ludzi obeznanych z bronia, przeszkolonych na wypadek wojny

-integruje grupy ludzi lepiej niz picie piwa po meczach

Wszystkie okoliczne miasta wojewodzkie to maja, Wloclawek nie.

Wiec darmowy w sensie socjalistycznym nie musi byc, chociaz patrzac na koszykowke dlaczego mutanty maja hale za darmo od miasta?

Strzelectwo to obronnosc, potencjal, bractwa strzeleckie itp to takze orgazniacje paramilitarne co wiaze sie z patriotyzmem w przypadku Wloclawka bardzo waznym w sensie "patriotyzmu lokalnego".

Ale obawiam sie, ze taki typ jak Ty tego nie zrozumie bo jestes po prostu ograniczony do paru tepych tekstow.

0 0
ID:6102

szuja

Ale teraz piszesz o jakim strzelectwie? Chodzi Ci o kawalerów Bractwa Kurkowego ? Ile kosztuje nabój do pistoletu?

0 0
ID:6106

sportowiec

Pieniądze na Break Session były, ale zostały wydane na remont kultowej maszkary komuny na bulwarach. A tak na poważnie. Ciekawi mnie kto wydał polecenie tego remontu, ile on kosztował i kto wpadł na pomysł umieszczenia na nim barw biało-czerwonych. A swoją drogą w ramach rewitalizacji można by to dzieło gdzieś wyeksmitować.

0 0
ID:6112

zbuntowany_kaloryfer

No cóż - w tym wypadku muszę się całkowicie zgodzić z Haha. Poza tym Ha ha, jeszcze w szkole średniej, kiedy strzelałem w LOK-u mieliśmy strzelnicę na Michelinie. Całkiem przyzwoita była; zadaszona. Nie ma już jej? Nie orientuję się po prostu na dzień dzisiejszy w temacie;) I faktycznie Haha, z tej całej koszykówki jest taki pożytek jak z psa w kościele.

0 0
ID:6114

realista

Iluzoryczne promocje dla miasta w postaci koszykowki. Duze koszty utrzymania, zysk nieprzeliczalny czysto teoretyczny. Inne sporty leza, miedzy innymi strzelectwo sportowe.

Ale gdzie by sie wladza na innych sportach pokazala, i mediow by nie bylo. Koszty utrzymania prywatnej druzyny mutantow ponoszone przez miasto ocenilbym na 50-100 tys zlotych. Jak dla mnie calkowity bezsens. Chca grac niech placa.

Na nic nie ma kasy, amfiteatr w parku zaorany. Strzelnicy nie ma. Modelarnie zdechly. Nawet antykwariatu nie ma co jest poteznym brakiem jak na takie miasto.

Proponuje zainteresowac sie tematem jak to ladnie Pani z wloclawskiej informacji turystycznej zalatwila sobie zaplecze (naroznik KMPiK) i ile to miasto kosztowalo. Wszystko legal oczywiscie, tylko po co? Miasto oddalo lokal w lepszym punkcie za naroznik byle tylko informacja miala zaplecze z piwnica (po co to nie wiem bo informacja jakos duzo nie dziala, co prawda jak Toedor zrobi Plac zabytkowy to turysty nas zaleja).

Ech, niewazne. W kazdym razie koszykowka nie jest promocja dla miasta, jest kula u nogi dla budzetu. Ale tego tematu nikt nie ruszy, bo po co.

0 0
ID:6120

realista

"Koszty utrzymania prywatnej druzyny mutantow ponoszone przez miasto ocenilbym na 50-100 tys zlotych. "

Oczywiscie w skali miesiaca.

0 0
ID:6130

pazdzioch

wiesz haha, ty to jestes kompletny ..... i moze sam jestes mutant

0 0
ID:6132

szuja

zbuntowany_kaloryfer (11-07-2009, 15:12:58)
No cóż - w tym wypadku muszę się całkowicie zgodzić z Haha. Poza tym Ha ha, jeszcze w szkole średniej, kiedy strzelałem w LOK-u mieliśmy strzelnicę na Michelinie. Całkiem przyzwoita była; zadaszona. Nie ma już jej? Nie orientuję się po prostu na dzień dzisiejszy w temacie;) I faktycznie Haha, z tej całej koszykówki jest taki pożytek jak z psa w kościele.
---------------
Nie wiem teraz ,czy się śmiejesz ,czy poważnie piszesz. Raz haha i znowu haha. Co do czego się odnosi.Haha sam diabeł nie dojdzie. Przechera z Ciebie.

0 0
ID:6143

zbuntowany_kaloryfer

Szuja - jak najbardziej serio wyraziłem poparcie dla opinii "haha". Aby uniknąć niejasności spowodowanych nietypowym brzmieniem Jego nicka, od teraz będę pisał w cudzysłowie "Haha", ot co!

0 0
ID:6155

Stacha

A Mnie się wydaje,że strzelnica była w Mielęcinie i chyba w miejscowości Jedwabna.

0 0
ID:6160

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA