czolem komuszki, no i jak wam sie podobalo wystapienie nowego...

czolem komuszki, no i jak wam sie podobalo wystapienie nowego przewodniczacego PE prof.Jerzego Buzka ? a jak wystapienie ministra finansow sir. mgr.Jacka Rostowskiego

12 komentarzy

księciunio

a co "komuszkom" do tego? Oświeć mnie paździochu bo nie potrafię pójść twoją drogą dedukcji, choć próbowałem na kilka sposobów.

0 0
ID:6226

AZ

Buzek to tragedia ja go pamietam jak wyprowadził Polskę na manowce z Krzaklewskim, dobrze że go wzieli to jest pewnosc że już tu nie namąci.

0 0
ID:6228

pazdzioch

zeby byc obiektywnym, przypomnijcie sobie na jakie manowce wyprowadzil polske towarzysz Miller z kolega (jak to okreslil towarzysz Oleksy) malym Kwasniewskim. A ty ksieciuniu nie dedukuj juz wiecej bo to nie jest twoja dobra strona :}

0 0
ID:6230

paweł

Księciuniu, deczko przesadziłeś. Dedukcja jest związana z logiką, a jak zauważyłeś pewnie już nie raz u Paździocha jest jej mniej niż zero. Taki mały cwaniaczek. Zadałeś konkretne pytanie a on zaraz zmienia temat i Cię atakuje. To taka typowa tuba propagandowa jedynej słusznej, prawej i sprawiedliwej partii.

0 0
ID:6233

zaniepokojony

drogi pazdziochu, co ja bym bez Ciebie zrobił ? Chyba niewiele, w każdym bądź razie co dwa pióra to nie jedno. Pozdr.

0 0
ID:6238

klinik

no cóż "pażdzioch" a kim ty właściwie jesteś? a Rostowski? Buzek? CHYBA WIDAĆ RÓŻNICĘ GOŁYM OKIEM ??? i z pewnością obchodzą ich takie cwaniaczki jak ty! HEHEHEHEHHEHE

0 0
ID:6242

Teodor

Paździoch to typowy zakompleksiony malkontent, nic mu się nie podoba i tylko wbija szpilki, w ten sposób leczy swoje kompleksy

0 0
ID:6248

szuja

Cześć solidaruszki
Pazdzioch ,czy Ty się dobrze dzisiaj czujesz. Nikt nie neguje z wyjątkiem Ciebie,że podwaliny dobrego funkcjonowania gospodarki położył /głowę za to też/ właśnie Miler i Belka.Tylko w tedy został w kasie na plus dla PiS-u.

0 0
ID:6252

Jolka

Bardzo proszę administratorów portalu o usuwanie postów, w których bezpośrednio używa się zwrotu "czołem komuszki". Dlaczego? Jestem czytelnikiem portalu i nie życzę sobie takich określeń. Czy mam w zamian używać "witam głupków" albo "czołem idioci"? Pozdrawiam NORMALNYCH, a nie sfrustrowanych Internautów.
PS. Ufam, że mój post ujrzy światło dzienne.

0 0
ID:6257

szuja

Fakt komunizm w Polsce jest zabroniony. Ale solidaruszki mogą być.Chyba za takie śliczne zdrobnienie zawsze słusznej idei nikt nie ma pretensji,prawda?

0 0
ID:6259

Rumun

To prawda Szujo, do dziś jestem okradany przez panstwo tzw.Podatkiem Belki

0 0
ID:6275

pazdzioch

Widze ze czerwone berety Napieralskiego nie sluchaly przemowienia albo ze wielkie G... z niego zrozumialy. Szkoda ze dyskusja z Wami towarzysze (wlasciwie jej brak) musi zawsze przybierac taki ksztalt.

0 0
ID:6291

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA