w Michelinie, stały pojemniki do segregacji plastiku i...

w Michelinie, stały pojemniki do segregacji plastiku i szkła,od jakiegoś czasu nie ma ich,szkoda że przez grupkę ludzi,którzy wyrzucali tam wszystko co popadnie i zrobili sobie dzikie wysypisko,inni mieszkańcy,którzy segregowali odpady są pozbawieni takiej możliwości

5 komentarzy

szuja

koalicja moherowa
Jeżdżę ścieżka do Kruszyna i widziałem ten syf.Mało nawet na rowerach przywożą i wyrzucają przy ścieżce , zawiązane torby ze śmieciami.Ci ludzie idą do spowiedzi i na pewno nie uznają tego za grzech. Jak Oni mogą przyjmować Ciało Boże.Proszę pomódlcie się za nich. Bardziej zasługują na to niż, ja drobny szuja.

0 0
ID:6421

jacek

ja też widziałem pana w wypasionej furze,który zostawił dwa wory śmieci,innym razem gość ze srebrnego mercedesa wyrzucał worek ze śmieciami na przystanku autobusowym,na ul.Jana Pawła,często jeżdżę ścieżką rowerową i widzę jak postępują bogacze,wstyd

0 0
ID:6436

axxx

kazdy kto widzi taki proceder powinien spisac numery takiego cwaniaczka i podac strazy miejskiej,niech sola mandaty od tego w koncu sa,wtedy taki brudas moze sie nauczy

0 0
ID:6437

ewa

Straż Miejska niech wreszcie weźmie się do roboty,niech sprawdzi ile osób ma podpisaną umowę z saniko,ci którzy nie mają pojemników śmieci wywalają gdzie popadnie,albo palą w centralnym,łatwo to sprawdzić wystarczy chcieć

0 0
ID:6438

szuja

Pojemniki to teraz raczej mają. Tylko jakiej pojemności.

0 0
ID:6441

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA